Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Małgoś , jest sporo dobrych filmów, tylko wiesz na tym się kasy nie robi jak na produkcjach Holiłudu, wiec cisza , nic o nich nie slychać.

A w mojej okolicy zamknęli ostatnie studyjne kino i co ja mam teraz robić :evil:

nienawidzę multipleksów (jedynie młodemu się daję od czasu do czasu na jakąś kreskówkę wyciągnąć)

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgoś , jest sporo dobrych filmów, tylko wiesz na tym się kasy nie robi jak na produkcjach Holiłudu, wiec cisza , nic o nich nie slychać.

A w mojej okolicy zamknęli ostatnie studyjne kino i co ja mam teraz robić :evil:

nienawidzę multipleksów (jedynie młodemu się daję od czasu do czasu na jakąś kreskówkę wyciągnąć)

sporo hmm no chyba przesada sledze torrenty..i staram sie wylapywac..mamy wlasne forum o filmach chodze na dkf..i naprawde jak dla mnie jak kot naplakał łostatnio :-?

Mam u siebie to co zawsze zrobiło wahanie i wspomnienie.

Mam i " Leona Zawodowca" ale i mam "Świat jest piękny" Bertulociego, i "Zielonego Smoka" z tym odśpiewanym wietnamskim hymnem przez inwalidów

Nawet sie go nauczyłem.

I Macro i MicroCosmos

oba rewelka muza

i.............wiele innych

Ostatnio obejrzałam "Efekt motyla" - dobre, ale końcówa dla mnie zbyt słodka, ale przełknęłam.

ktora czesc wlasnie ukazała sie jakbyu 3ecia..bez sens calkowity,,,

lektor "The reader" jest nawet niezły..z ostatnio widzianych a "Życie na podsłuchu" widzieli???

wszystko krótkie streszczenia itp na http://www.filmweb.pl mozna zawsze znalezc wystarczy znac tytół..i oceny filmów tez sa..:))

"Motyla" cz I , o pozostałych nie słyszałam nawet :oops:

"Lektora" jeszcze nie ma na plytach, to jakos niedawno do kin weszło (a tam nie pójdę).

natomiast pójde do łóżka - poczytam conieco i spać idę , rano z młodym musze do kontroli jechać (dowiem się czy naprawde mu cos wycieli :wink: )

Moj malz wlasnie mi mowi, ze ostatnio widzial kanadyjski film Snow walker. Po polsku Zimne pieklo.

http://www.filmweb.pl/f121827/Zimne+piek%C5%82o,2003

zapowiada sie nieżle ssam...ljuz:))dzieki

Tylko podobno dolujace. :wink:

Abyscie sie nie martwili jutro to Wam powiem, ze o 11 RANO przyjezdza do mnie kolezanka z butami, a potem jade odebrac recepty oraz na pedicure, tak wiec do ok. 4 mnie nie bedzie i to nie bedzie znaczylo, ze odsypiam. Nio. :lol: :lol: :lol: 8)

Almodovara uwielbiam, Przekret fajowy usmialam sie bardzo :) Jasminum mi sie bardzo podobalo, rewelacyjny jest film Butelki zwrotne, czeski-bardzo cieply film

Chyba sie ustawie w koljece do Ducha po filmiki ;) :)

przekręt jest boski. Uwielbiam.

jest jeszcze jeden podobny film, ale znam tylko tytuł angielski:

"Lock, Stock and Two Smoking Barrels " też fajny