malka 06.04.2009 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Małgoś , jest sporo dobrych filmów, tylko wiesz na tym się kasy nie robi jak na produkcjach Holiłudu, wiec cisza , nic o nich nie slychać. A w mojej okolicy zamknęli ostatnie studyjne kino i co ja mam teraz robić nienawidzę multipleksów (jedynie młodemu się daję od czasu do czasu na jakąś kreskówkę wyciągnąć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.04.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Małgoś , jest sporo dobrych filmów, tylko wiesz na tym się kasy nie robi jak na produkcjach Holiłudu, wiec cisza , nic o nich nie slychać. A w mojej okolicy zamknęli ostatnie studyjne kino i co ja mam teraz robić nienawidzę multipleksów (jedynie młodemu się daję od czasu do czasu na jakąś kreskówkę wyciągnąć) sporo hmm no chyba przesada sledze torrenty..i staram sie wylapywac..mamy wlasne forum o filmach chodze na dkf..i naprawde jak dla mnie jak kot naplakał łostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 06.04.2009 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 to podpowiadajKażdy skorzysta (ja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 ja nie mówię o nowych produkcjach, wygrzebuję filmy sprzed kilku lat, kino hiszpańskie np. Choć w wypozyczalniach naprawdę tyle co kot napłakał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.04.2009 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 masz dwa tytuły które mi sie podobhały..powyzej labirynt fauna widzial i sierociniec tysz sapeffne..jakie kino cie interere..mniej wiecej ja chlone wszelakie na ogól.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Ostatnio obejrzałam "Efekt motyla" - dobre, ale końcówa dla mnie zbyt słodka, ale przełknęłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 06.04.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 a ja?????problem mam w domu bo oglądam wszytko....Ale wiesz - pamiętam maksymę - zobacz 100 razy "chałę" żeby perełke wyłuskaćInaczej sie nie da niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 06.04.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Mam u siebie to co zawsze zrobiło wahanie i wspomnienie.Mam i " Leona Zawodowca" ale i mam "Świat jest piękny" Bertulociego, i "Zielonego Smoka" z tym odśpiewanym wietnamskim hymnem przez inwalidówNawet sie go nauczyłem.I Macro i MicroCosmosoba rewelka muzai.............wiele innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.04.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Ostatnio obejrzałam "Efekt motyla" - dobre, ale końcówa dla mnie zbyt słodka, ale przełknęłam. ktora czesc wlasnie ukazała sie jakbyu 3ecia..bez sens calkowity,,, lektor "The reader" jest nawet niezły..z ostatnio widzianych a "Życie na podsłuchu" widzieli??? wszystko krótkie streszczenia itp na http://www.filmweb.pl mozna zawsze znalezc wystarczy znac tytół..i oceny filmów tez sa..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2009 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Moj malz wlasnie mi mowi, ze ostatnio widzial kanadyjski film Snow walker. Po polsku Zimne pieklo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 "Motyla" cz I , o pozostałych nie słyszałam nawet "Lektora" jeszcze nie ma na plytach, to jakos niedawno do kin weszło (a tam nie pójdę). natomiast pójde do łóżka - poczytam conieco i spać idę , rano z młodym musze do kontroli jechać (dowiem się czy naprawde mu cos wycieli ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.04.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Moj malz wlasnie mi mowi, ze ostatnio widzial kanadyjski film Snow walker. Po polsku Zimne pieklo. http://www.filmweb.pl/f121827/Zimne+piek%C5%82o,2003 zapowiada sie nieżle ssam...ljuz:))dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Moj malz wlasnie mi mowi, ze ostatnio widzial kanadyjski film Snow walker. Po polsku Zimne pieklo. http://www.filmweb.pl/f121827/Zimne+piek%C5%82o,2003 zapowiada sie nieżle ssam...ljuz:))dzieki Tylko podobno dolujace. Abyscie sie nie martwili jutro to Wam powiem, ze o 11 RANO przyjezdza do mnie kolezanka z butami, a potem jade odebrac recepty oraz na pedicure, tak wiec do ok. 4 mnie nie bedzie i to nie bedzie znaczylo, ze odsypiam. Nio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.04.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Pobudka Miłego i pomyslnego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.04.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Małgoś - gratulacje z zarejestrowania firmy :D A ile butków Ci ta koleżanka przywiezie? Malka - polecam Jaśminum jeśli jeszcze nie oglądałaś. Z obcych to bardzo lubię Podejrzanych (the usual suspect), Iluzjonistę (Illusionist), Siedem, Fight Club. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 07.04.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 ja tam nie lubię dołujących filmów lubię almodovara, bo jest optymistą i lubi ludzi a zwłaszcza kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 07.04.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Dzien dobry!! Malgos: czy juz spakowana? Ja ostatnio kino maloambitne wspomagam pienieznie....nie chce mi sie myslec...jeszcze 2 lata.... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.04.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Almodovara uwielbiam, Przekret fajowy usmialam sie bardzo Jasminum mi sie bardzo podobalo, rewelacyjny jest film Butelki zwrotne, czeski-bardzo cieply film Chyba sie ustawie w koljece do Ducha po filmiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.04.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Małgoś, dzień dobry Mam nadzieję, ze już spakowana. Podniecaj się, wolno Ci bo pięknie tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 07.04.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Almodovara uwielbiam, Przekret fajowy usmialam sie bardzo Jasminum mi sie bardzo podobalo, rewelacyjny jest film Butelki zwrotne, czeski-bardzo cieply film Chyba sie ustawie w koljece do Ducha po filmiki przekręt jest boski. Uwielbiam. jest jeszcze jeden podobny film, ale znam tylko tytuł angielski: "Lock, Stock and Two Smoking Barrels " też fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts