wiolasz 07.04.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Malgos bo ja wolno czytam jak sie skonczyla historia z grzebkiem, spotkalas sie z nim? oddal kase? oddał kase i Małgoś ma na zakupy w Rzymie jakąś torebkę będzie za to miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.04.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 a na aliegro jest to: http://allegro.pl/item598513468_bateria_umywalkowa_epoca_1_gwar_5lat_wys_gratis.html epoca firmy loge http://novoterm.kei.pl/main/details/id/95 te widziałam - ale to ten antyczny brąz czy coś i drogie toto na allegro jak diabli No bo brąz a nie chrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Nawet sie nie spotkalam. Najpierw sciemnial, ze nie moze zrobic przelewu, potem, ze musi miec ode mnie na pismie, ze nie bede nic od niego chciec, ale zabilam go logika i jakos przelew sie dalo zrobic i to z konta. Nie wiem, czy sie za to torebke kupi, ale baterie na pewno. Te epoci sa OK, tylko ten kolor po zastanowieniu dluzszym srednio mi odpowiada, bo mam dodatki z chromowanymi elementami. Dlatego chcialam ze zloceniami, a teraz kazalam malzowi podjac decyzje, czy chrom, czy zlocony chrom. Co ja mam z tym chlopem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 No to może ceny mojego fachmana Cię przekonająNovoterm chrom -116 złKFA -ze złoceniami -650 złKFA- chrom -250 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 No to Novoterm taniutki! Dzieki za info malka, lete wiercic chlopu dziure w brzuchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Małgosia, kiedy Ty lecisz?? bo nie pamiętam ja, to mało ambitna jestem, bo mnie to bardzo Piła urzekła.... i wogóle to fanką horrorów jestem I Zielona Mila też fajna a.. o naszym Lejdis nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Lece dopiero we wtorek po Swietach, spokojnie. Wiecie co... Jestem nienormalna. W nocy w amoku zalicytowalam se wazonik na ebayu. Tylko se nie zauwazylam, ze wazonik owszem - 5 euronow, ale wysylka 31. No to postanowilam kupic cos jeszcze. W ten sposob nie mam ani jednego mebla, ale mam miliony pierdolek. Zaraz sie pochwale w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.04.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Niezle malgos, przeprowadzisz sie to nikt nie bedzie mial pretensji, ze tak surowo u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Dzieki markotko. Pocieszylas mnie. Jak nie wydam ostatnich pieniedzy na wazoniki, widelczyki i lyzeczki do oliwek to moze sie kiedys przeprowadze. No i obawiam sie, ze te ozdoby to takie dosc surowe wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 no i?? w dzienniku nadal nic Małgosia, dużo dałaś za ten odkurzacz? I jak się spisuje? Musze kupić bo nasz padł nie mam czasu na przeglądanie info, musze brać coś w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.04.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Nieźle Małgoś, nieźle Ja do tej pory nie mam w co kwiatów wsadzić, jak komuś do łba strzeli przyjść z wiechciem zamiast flaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Nieźle Małgoś, nieźle Ja do tej pory nie mam w co kwiatów wsadzić, jak komuś do łba strzeli przyjść z wiechciem zamiast flaszki ja mam piękne wiadro (czarne, budowlane) , jakby co to nawet wielgachny bukiecior się zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Boscie nie zauwazyly, ze strzelilam 3 stronke dziennika. Wazonik taki bardziej na wode wydaje sie, ale cena byla zacna, zal bylo nie kupic. Ania, dalam cos 640 chyba, ale jeszcze nie zdazylam wyprobowac. Tylko go zawiozlam do mieszkanka. Mnie zalezalo na jak najcichszym i ten jest najcichszy na rynku i ma wszystkie antyalergiczne filtry. Jesli zrobia przed Swietami plytki, to pojade tam posprzatac i wtedy wyprobuje, a jak nie... to dopiero jak wroce z wojazy. Nie oplaca mi sie nic robic teraz, bo jeszcze k-g beda tam ciete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.04.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Boscie nie zauwazyly, ze strzelilam 3 stronke dziennika. Ście zauważyły Tylko śmy od razu mordy nie darły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Boscie nie zauwazyly, ze strzelilam 3 stronke dziennika. Ście zauważyły Tylko śmy od razu mordy nie darły Ze swiecznikow jestem dumna. Ale sie kurna urzadzilam, wcale nie chcialam kasy wydawac. Ale coz... karta to przezyje mam nadzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Małgosia.. Ty wiesz.. masz więcej pierdółek do swojego mieszkanka niż ja w całym domu... gdzie Ty to pomieścisz?? ale ślicznie wygląda wszystko co zamówiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.04.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Boscie nie zauwazyly, ze strzelilam 3 stronke dziennika. Ście zauważyły Tylko śmy od razu mordy nie darły Ze swiecznikow jestem dumna. Ale sie kurna urzadzilam, wcale nie chcialam kasy wydawac. Ale coz... karta to przezyje mam nadzieje. Eeee, ja też dzisiaj nie miałam kasy wydawać Podjechałam kupić rękawice do pracy w ogródku za 3,60 peelenów Wydałam stówkę Ale ładne kupiłaś - podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ania, nie mow. Widzialam Twoje maski i wazoniki... No i Ty sie mozesz na kwiatkach wyzywac. Ciesze sie, ze Ci sie podoba Olga. Krytyki nie znioslabym po takim szalenstwie. Malka... jak szalec to szalec. Kcem zlocona za 650. Dalabys rade? Mialybysmy pretekst, zeby sie spotkac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.04.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Małgoś, też przed przeprowadzką i na początku tuż po miałam napad kupowania szkła Tyle, że ja kielonki kupowałam To chyba jest normalne, że się takie duperele kupuje - większych rzeczy nie ma gdzie trzymać do czasu zamieszkania Zresztą później jest tyle drobiazgów, które trzeba kupić, zrobić, zamontować, że na takie duperelki i durnostojki nie ma już ani kasy, ani czasu Więc kupuj na zdrowie i niech Ci służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Dzieki. Ja sie wlasnie boje, ze jak mi przyjdzie zaplacic za kuchnie, czy jakies porzadne meble, to potem nie bede miala ani kasy ani czasu na wybieranie pierdolek i potem zapelni mi sie dom jakimis przypadkowymi rzeczami, ktore czesto sa fajne, a czasami... Jak kupowalam w wakacje rozne pierdoly to tez sie czulam troche winna, ale dzisiaj jestem szczesliwa, ze mam to z glowy. A kielonki do wina juz mam - to efekt Gwiazdki. I kufle do Paulanera sztuk 4 z Octoberfest - to najwazniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts