OK 07.04.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Kielonków do wina nie mam jakoś Szklanki do piwa to już pomału wychodzą Ale masa whiskówek i pokali jeszcze jest I kielonki do wódeczki som A co masz teraz kupować? Kuchnię? Sypialnię? Szafę? I gdzie to wszystko wetkniesz? Na balkon? Na wszystko jest czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Na balkon nie, bo tam Duch ma taras robic. Teoretycznie mozna by cos zaczynac kupowac gdyby tylko bylo za co. To mi przypomina, ze mialam isc do banku debet sobie zwiekszyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.04.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Na balkon nie, bo tam Duch ma taras robic. Teoretycznie mozna by cos zaczynac kupowac gdyby tylko bylo za co. To mi przypomina, ze mialam isc do banku debet sobie zwiekszyc. Cssiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.04.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 ma taras robic ..ło jasoo..łobym siem tam łobrócił...ale wlasnie bedem robic we kwietniu jedyn..mouse cosik łostanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Na balkon nie, bo tam Duch ma taras robic. Teoretycznie mozna by cos zaczynac kupowac gdyby tylko bylo za co. To mi przypomina, ze mialam isc do banku debet sobie zwiekszyc. Cssiiiiii Nie lubisz brzydkiego slowa na "B"? Sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.04.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Na balkon nie, bo tam Duch ma taras robic. Teoretycznie mozna by cos zaczynac kupowac gdyby tylko bylo za co. To mi przypomina, ze mialam isc do banku debet sobie zwiekszyc. Cssiiiiii Nie lubisz brzydkiego slowa na "B"? Sorry. Brrrr...... 3 godziny nasiadówki dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Małgoś , to co zamawiać, tak serio, serio ?? bo ten model to oni tylko na zamówienie robią i trza by czekać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Małgoś , to co zamawiać, tak serio, serio ?? bo ten model to oni tylko na zamówienie robią i trza by czekać ?? Serio, serio. Czekac moge, nie spieszy sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 OK- jutro dzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 OK- jutro dzwonię Duza buzka kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 OK- jutro dzwonię Duza buzka kochana. fachmanowi, nie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 OK- jutro dzwonię Duza buzka kochana. fachmanowi, nie mnie A fachman ze tak powiem wolny? Calowac go mozna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Małgosia, gdzie Ty chcesz ten taras robić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Małgosia, gdzie Ty chcesz ten taras robić?? Na balkonie. Mam taki murek tam od frontu, wiec akurat pieknie wejdzie mi deska tarasowa na legarach. Duch ogladal i obiecal kiedys zrobic. To akurat nie jest moja podstawowa potrzeba, ale mam obiecane. Dzieki temu, nie bede miec plytek i bedzie pani zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.04.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Małgosia, gdzie Ty chcesz ten taras robić?? Na balkonie. Mam taki murek tam od frontu, wiec akurat pieknie wejdzie mi deska tarasowa na legarach. Duch ogladal i obiecal kiedys zrobic. To akurat nie jest moja podstawowa potrzeba, ale mam obiecane. Dzieki temu, nie bede miec plytek i bedzie pani zadowolona. Hłe, hłe, hłe To już wiem, gdzie na tego grila się wproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Małgosia, gdzie Ty chcesz ten taras robić?? Na balkonie. Mam taki murek tam od frontu, wiec akurat pieknie wejdzie mi deska tarasowa na legarach. Duch ogladal i obiecal kiedys zrobic. To akurat nie jest moja podstawowa potrzeba, ale mam obiecane. Dzieki temu, nie bede miec plytek i bedzie pani zadowolona. Hłe, hłe, hłe To już wiem, gdzie na tego grila się wproszę Malz caly czas sie odgraza, ze bedziemy grila robic na balkonie i wszystkie najbardziej smrodliwe potrawy. Oczywiscie wspolnota zasrancow zakazala, ale w jaki sposob maja zamiar egzekwowac ten zakaz, to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.04.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Małgosia, gdzie Ty chcesz ten taras robić?? Na balkonie. Mam taki murek tam od frontu, wiec akurat pieknie wejdzie mi deska tarasowa na legarach. Duch ogladal i obiecal kiedys zrobic. To akurat nie jest moja podstawowa potrzeba, ale mam obiecane. Dzieki temu, nie bede miec plytek i bedzie pani zadowolona. Hłe, hłe, hłe To już wiem, gdzie na tego grila się wproszę Malz caly czas sie odgraza, ze bedziemy grila robic na balkonie i wszystkie najbardziej smrodliwe potrawy. Oczywiscie wspolnota zasrancow zakazala, ale w jaki sposob maja zamiar egzekwowac ten zakaz, to nie wiem. To się wyjaśni na parapetówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Straż pozarną wezwą, że niby sie mieszkanie pali - u moich rodziców tak właśnie robili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 To ja Wam powiem, jak moja mama kiedys wpadla na genialny pomysl, zeby spalic w kuchni wyciagi bankowe. Normalnie papier z PKO narobil tyle dymu, ze sasiadki wylecialy na klatke, gdzie sie pali, a jedna z III p. z pretensjami, ze ona ma cale mieszkanie zadymione. Z tym, ze zanim przyszla, to po malym przeciagu u nas juz dymu nie bylo. A ta glupia przylazi i drze sie, co ona ma zrobic... Nie wpadla na to, ze okno mozna otworzyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Małgosia, gdzie Ty chcesz ten taras robić?? Na balkonie. Mam taki murek tam od frontu, wiec akurat pieknie wejdzie mi deska tarasowa na legarach. Duch ogladal i obiecal kiedys zrobic. To akurat nie jest moja podstawowa potrzeba, ale mam obiecane. Dzieki temu, nie bede miec plytek i bedzie pani zadowolona. Hłe, hłe, hłe To już wiem, gdzie na tego grila się wproszę Olga, wiedziałaś kiedy zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts