Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Małgosia, gdzie Ty chcesz ten taras robić?? :o

Na balkonie. :roll: Mam taki murek tam od frontu, wiec akurat pieknie wejdzie mi deska tarasowa na legarach. Duch ogladal i obiecal kiedys zrobic. To akurat nie jest moja podstawowa potrzeba, ale mam obiecane. :roll: Dzieki temu, nie bede miec plytek i bedzie pani zadowolona. :)

Hłe, hłe, hłe :lol: :lol: :lol:

To już wiem, gdzie na tego grila się wproszę :lol: :wink:

:lol: :lol: :lol:

Olga, wiedziałaś kiedy zajrzeć :wink:

Nie martwcie sie - dzien bez grila dniem straconym bedzie. Jak juz bede miala piekne dechy, to trzeba bedzie im znalezc zastosowanie. :)

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To wejdz tam Ania. :lol: :lol: :lol:

strona startowa

"EMERYTKI.PL:

dojrzale mamuski, stare amatorki, grube panie, sex czterdziestki, babcie nago!

WARNING!!!

Serwis w swej treści zawiera materiały erotyczne i są one przeznaczone wyłącznie osobom pełnoletnim. Wchodząc do dalszej części serwisu oświadczasz swoja pełnoletność i wpełni akceptujesz podaną informacje!

+18 ENTER! Nie mam 18 lat!

Na stronach EMERYTKI.PL znajdziecie dobrej jakości zdjęcia erotyczne w następujących kategoriach: dojrzale kobiety, sex czterdziestki, stare babcie, ostre mamuski, napalone ciotki, stare amatorki oraz grube baby. Miłego walenia życzą Wam nasze Emerytki! "