Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

hmm matczyny najdobrzejszy..babciny był lepsy ale sie jejo niestety daffno smarło..zero ciasta sam ser i rodzynki plus sapach aromat snacy...i taki ..nie za suchy nie za mokry w somm ross....

nit kurna ide na miasto se jaki sernik i kaffke wzionc bo nie stsymom.. :lol: :lol:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hmm matczyny najdobrzejszy..babciny był lepsy ale sie jejo niestety daffno smarło..zero ciasta sam ser i rodzynki plus sapach aromat snacy...i taki ..nie za suchy nie za mokry w somm ross....

moja mama taki właśnie robi :D

normalnie pychota :D

moja i tak robi lepszy :lol: :wink:

Gość justyna_m

Ponieważ od jutra zaczyna się u mnie w pracy szał przedświąteczny już dziś ...

http://www.umcs.lublin.pl/images/media/Samorzad.Studentow.Wydzialu.Prawa.i.Administracji/wielkanoc1.jpg

Dużo słońca, uśmiechu na twarzy, obfitości na wielkanocnym stole oraz rodzinnej atmosfery ...

Justyna i Robert

Jejku, jejku, a co tu sie juz dzieje? :o :o :o Witam Panstwa ponownie. :) Dziekuje serdecznie za WSZYSTKIE piekne zyczenia. :D

Pojechalam na kawke z kolezanka, zalatwilam eurony, powiekszylam se debet :lol: :lol: :lol:, a potem mama mnie skusila do zlego i pojechalysmy na zakupy... :oops: :oops: :oops: Kupilam sobie cichobiegi Pumy, bo w miedzyczasie nowe Rylki mnie obtarly i nie moglam juz w nich chodzic, a potem... zadryfowalam w kierunku Cotton Clubu i nie moglam sie oprzec pieknym oczojebnym rozowym dzinsom i bluzeczce do tego. No tak sie do mnie usmiechaly. :oops: :roll: No i... przy okazji przypomnialo mi sie, ze nie mam soczewek, wiec zaczepilam o Vision Express, wiec mnie tam jeszcze przebadali i... zmachana jestem strasznie.

Bunkier juz zdjal folie - znaczy sie sezon w pelni. Nic tylko przyjezdzac do Krakuffka i saczyc Paulanera. :wink:

Przyszly moje ogrodowe ksiazki. Dla takich jak ja nog roslinkowych polecam ksiazke Jaroslawa Raka: Balkonowe rosliny ozdobne. Jest swietna - najpopularniejsze rosliny ozdobne dokladnie opisane lacznie z rysunkami jak gesto sadzic i takie tam. Dla takich amatorow jak ja swietna. 8)

Gość justyna_m

hej Małgoś

mi sie wydaje, że te dzisiejsze ubrania to słabej jakości są, kiedyś były lepsze. Jak kupiło się t-shirta to nawet dwa sezony w nim chodziłam a teraz po jednym to wyrzucenia.

Ja to lubię Jacpota i Mango ale cholera aż do Szczecina muszę zapierdzielać po ciuszki :roll:

Mysza, teraz jest tylko w G. Kazimierz. Kiedys byl na Pl. Szczepanskim, co? To byly czasy... :wink: W zasadzie to byl wtedy jedyny sklep na moja kieszen z przyzwoitymi ciuchami, mase rzeczy tam kupilam. Potem znikneli, a potem sie odrodzili w GK. :)

No wlasnie pamiętam tez z pl. Szczepańskiego. Kupiłam tam kilka fajnych sztruksowych sukienek i spódnic. Super pasowaly do martensów. I kolory mieli wtedy modne na dzien dzisiejszy