Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Malgos jak Ty w vision expres badasz wzrok to ja Cie walne :evil: :evil: :evil: :evil:

dzien dobry

brawo Ania!!!

ja tam też tym marketom optycznym nie ufam :roll:

Jak mi Anja powiesz, gdzie mam isc to tam pojde grzecznie. Do VE tylko chodze po to, zeby sprawdzic, czy potrzebuje takie same soczewki, czy mocniejsze, zadna wielka filozofia. Okularow bym tam nie dobierala, bo oni nawet nie umieja zrobic dobrze rozstawu... :-? Ale po drodze jest, no...

Mysza, ja tez tam kupowalam sztruksowe i takie dzinsowe spodnice i sukienki w roznych kolorach, mialam jedna zolta, jedna w kratke... Raz sobie kupilam taka zwiewna sukienke, mini (ja pierdziele...) na osiemnastke, normalnie chlopaki zwariowali i superowa marynarke z takiego sztucznego weluru (do tego mialam spodnice, jak teraz patrze, to nie wierze, ze taka waska w biodrach kiedys bylam...). Bosz... kiedy to bylo? :roll: :roll: :roll: Rzeczywiscie te ciuchy byly niezniszczalne, ale co z tego kiedy teraz se moge je na glowe zalozyc. :lol: :lol: :lol:

Malgos a jak oni sprawdzaja jakie soczewki potrzebujesz?

pewnie tylko autorefraktometrem :-?

a musisz w Krakowie isc

nie mozesz we Wro?

Nie, nie tylko. Dno oka robi jeszcze i normalnie czytasz z tablicy jak u kazdego okulisty. Najczesciej na kompie wychodzi duzo wieksza wada niz w rzeczywistosci. :roll: Moge isc we Wro, tylko troche dalej mam. :wink:

O malko, a czemuz to? :o :o :o :roll:

Kutner się zastrzelił :(

Dobra bez jaj choć idą te jajcarskie święta :D

Bateria zamówiona - bezdzie z 6-8 tygodni :o , ale właśnie skończyłam rozmawiać ze specem i mówi, że KFA ma jeszcze coś z bursztynem - seria Jantar (czemóż nie jestem zaskoczona ) :lol: :lol: