Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka! Znowu w przelocie, bo tu Wloszka badz kiedy net wylacza. :-?

Super mi jest jak na razie, dzisiaj po poludniu mamy jeden referat zamiast 3, wiec lete pozwiedzac dokladnie. Ptaszki napierdzielaja, slonko swieci, wino sie leje, czego chciec wiecej? :) 8)

Trzymajta sie i watku mi nie zaniedbujta. :lol: :lol: :lol:

Hejka! Znowu w przelocie, bo tu Wloszka badz kiedy net wylacza. :-?

Super mi jest jak na razie, dzisiaj po poludniu mamy jeden referat zamiast 3, wiec lete pozwiedzac dokladnie. Ptaszki napierdzielaja, slonko swieci, wino sie leje, czego chciec wiecej? :) 8)

Trzymajta sie i watku mi nie zaniedbujta. :lol: :lol: :lol:

tak jest

kasia ty ie kombinujpoludniowcy sa przereklamowani a my niedoceniani wyraźnie...ehehe..a dobra naturalne sa integralna czescia naszego kraju...ona i tak juz dluugo obiezyswiatoffala wystarczy :p

ale ktos cos kombinuje non stop ja za miedze gania..

jakis "układ"..

jeszcze raz i dzwonie do ipnu wreszcie sie zajma tym czym według mnie powinni

i strasznie mnie ciekawi co zelazny jareczek na to teraz mu niezrecznie przed wyborami byc moze ale mi go szkoda heheeheh

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dzien dybry. :D Wlosi mi sie nie podobaja, material genetyczny w ojczyznie zostanie, chociaz chetnie jakis polski material przytargalabym tutaj. 8)

Wczoraj bylam w malenkiej sredniowiecznej miejscowosci Bevagna - slicznie bylo i duuuuuzo winka. 8) Zyc nie umierac, ale tesknie za Wami... :roll: