Aluland 18.06.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 fotki widziałam - fajne!!! ależ wy rozjazdowe jesteście - kurcze to tylko ja taka przyklejona czy co? gratulkuję LIDREA!!!! kto widział to widział.... Zazdroscic nie ma czego, tak wyszlo. Dzieki za gratulacje. Kto nie widzial, ma szanse zobaczyc dawaj....tzn poproszę. Zdjecia w moim dzienniku i u Ani (DarioAS). Patrzcie Państwo Jak tak, to znaleźć nie może - a jak się troszku obgadało na boczku, to od razu wywęszył gdzie kto szuka....a poprosić to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.06.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Cóż tu komentować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Tiaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Tiaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.06.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Poważnie, Wy przy mnie to nie dość że większe jesteście (ja malutka jak karzełek) to jeszcze w miarę powagę jakąś prezentujecie. Mnie wszyscy za gówniarę biorą. Poza tym niezłe jesteście, niezłe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Poważnie, Wy przy mnie to nie dość że większe jesteście (ja malutka jak karzełek) to jeszcze w miarę powagę jakąś prezentujecie. Mnie wszyscy za gówniarę biorą. Poza tym niezłe jesteście, niezłe... Zawsze lepiej za gówniarę niż za starą babę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 18.06.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 piękne kobiet i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2008 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Poważnie, Wy przy mnie to nie dość że większe jesteście (ja malutka jak karzełek) to jeszcze w miarę powagę jakąś prezentujecie. Mnie wszyscy za gówniarę biorą. Poza tym niezłe jesteście, niezłe... Zawsze lepiej za gówniarę niż za starą babę Wczoraj w samolocie chlopak do mnie walil: psze pani. Ja patrze, a on ma date urodzenia 93 rok. Normalnie jak babcia sie poczulam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Poważnie, Wy przy mnie to nie dość że większe jesteście (ja malutka jak karzełek) to jeszcze w miarę powagę jakąś prezentujecie. Mnie wszyscy za gówniarę biorą. Poza tym niezłe jesteście, niezłe... Zawsze lepiej za gówniarę niż za starą babę Wczoraj w samolocie chlopak do mnie walil: psze pani. Ja patrze, a on ma date urodzenia 93 rok. Normalnie jak babcia sie poczulam... Mnie tak potraktowała poprzednia właścicielka mojego mieszkanka. Dziewczyna w wieku, ja wiem.. może 26-27 lat I mi wali w takiej luźnej rozmowie o kimś tam: "a bo to taka kobieta w średnim wieku, koło 35" Ja jej ku... dam "średni wiek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2008 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Poważnie, Wy przy mnie to nie dość że większe jesteście (ja malutka jak karzełek) to jeszcze w miarę powagę jakąś prezentujecie. Mnie wszyscy za gówniarę biorą. Poza tym niezłe jesteście, niezłe... Zawsze lepiej za gówniarę niż za starą babę Wczoraj w samolocie chlopak do mnie walil: psze pani. Ja patrze, a on ma date urodzenia 93 rok. Normalnie jak babcia sie poczulam... Mnie tak potraktowała poprzednia właścicielka mojego mieszkanka. Dziewczyna w wieku, ja wiem.. może 26-27 lat I mi wali w takiej luźnej rozmowie o kimś tam: "a bo to taka kobieta w średnim wieku, koło 35" Ja jej ku... dam "średni wiek" Bezczelna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Poważnie, Wy przy mnie to nie dość że większe jesteście (ja malutka jak karzełek) to jeszcze w miarę powagę jakąś prezentujecie. Mnie wszyscy za gówniarę biorą. Poza tym niezłe jesteście, niezłe... Zawsze lepiej za gówniarę niż za starą babę Wczoraj w samolocie chlopak do mnie walil: psze pani. Ja patrze, a on ma date urodzenia 93 rok. Normalnie jak babcia sie poczulam... Mnie tak potraktowała poprzednia właścicielka mojego mieszkanka. Dziewczyna w wieku, ja wiem.. może 26-27 lat I mi wali w takiej luźnej rozmowie o kimś tam: "a bo to taka kobieta w średnim wieku, koło 35" Ja jej ku... dam "średni wiek" Bezczelna. Za "średni wiek" to nawet moja mama gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.06.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 No tak, tylko że jak kogoś ciągle za niedojrzałą licealistkę biorą, to w końcu wolałabym średni wiek chyba... Pamietam jak będąc w ciąży stałam na przejsciu dla pieszych, czekam na zielone (urządzaliśmy wtedy nasze obecne mieszkanie) a jakaś babka do córki nastolatki mówi, pokazując na mnie palcem: - Bo skończysz jak ona!! eee tam, co my marudzimy...niektóre gimnazjalistki wyglądają starzej niż my... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 18.06.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Poważnie, Wy przy mnie to nie dość że większe jesteście (ja malutka jak karzełek) to jeszcze w miarę powagę jakąś prezentujecie. Mnie wszyscy za gówniarę biorą. Poza tym niezłe jesteście, niezłe... Zawsze lepiej za gówniarę niż za starą babę Wczoraj w samolocie chlopak do mnie walil: psze pani. Ja patrze, a on ma date urodzenia 93 rok. Normalnie jak babcia sie poczulam... Mnie tak potraktowała poprzednia właścicielka mojego mieszkanka. Dziewczyna w wieku, ja wiem.. może 26-27 lat I mi wali w takiej luźnej rozmowie o kimś tam: "a bo to taka kobieta w średnim wieku, koło 35" Ja jej ku... dam "średni wiek" Bezczelna. Za "średni wiek" to nawet moja mama gryzie ucałuj mame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.06.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 witam wesołe towarzystwo to może jeszcze ja coś powiem a co jak miałam 20 lat to też mi się wydawało, że 35 to maksymalnie można żyć a teraz wiem że nawet i 50 i fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Poważnie, Wy przy mnie to nie dość że większe jesteście (ja malutka jak karzełek) to jeszcze w miarę powagę jakąś prezentujecie. Mnie wszyscy za gówniarę biorą. Poza tym niezłe jesteście, niezłe... Zawsze lepiej za gówniarę niż za starą babę Wczoraj w samolocie chlopak do mnie walil: psze pani. Ja patrze, a on ma date urodzenia 93 rok. Normalnie jak babcia sie poczulam... Mnie tak potraktowała poprzednia właścicielka mojego mieszkanka. Dziewczyna w wieku, ja wiem.. może 26-27 lat I mi wali w takiej luźnej rozmowie o kimś tam: "a bo to taka kobieta w średnim wieku, koło 35" Ja jej ku... dam "średni wiek" Bezczelna. Za "średni wiek" to nawet moja mama gryzie ucałuj mame Nie ma sprawy Tylko jak ja jej wytłumaczę, w czyim imieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2008 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 witam wesołe towarzystwo to może jeszcze ja coś powiem a co jak miałam 20 lat to też mi się wydawało, że 35 to maksymalnie można żyć a teraz wiem że nawet i 50 i fajnie jest Moja tesciowa ma 84 i nadal po drabinie smiga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 18.06.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Przybiegłam się przywitać , dyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2008 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Przybiegłam się przywitać , dyg Dzien dobry, dyg. Bardzo piekne jajco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 18.06.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 dyg, dyg, i Ty się śmiejesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2008 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 dyg, dyg, i Ty się śmiejesz? No jak u mnie widzialam jajca, to do smiechu mi nie bylo. A teraz to mi moga naskoczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts