kachna28 25.04.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Dzień dobry.. a ja mam dzisiaj mega-kaca .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 KAAAAAAAAAASIA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.04.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Cze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Dla skacowanych biedakow... http://img527.imageshack.us/img527/8995/tyskie85177968521571.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.04.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Idę stąd Nie mogę na kacu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Moze rosolek lepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.04.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Kasia a co za okazja byla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.04.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Moze rosolek lepszy? Oooo, tototototo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Kasia a co za okazja byla? Bez przesady, jedno piwo to jeszcze nie okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.04.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Kasia a co za okazja byla? Bez przesady, jedno piwo to jeszcze nie okazja. myslisz ze taka twarda glowe ma, moze kapsel dali jej powachac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.04.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 okazja? hmmm.. chyba że wiosna -taki był powod,... po pracy mielismy imprezke "pracową" -było morze wodki, mało żarcia i tańce aż nogi w d.. włażą malgos nie uwierzysz -ale piłam równo z chłopami -jakoś taki mnie wczoraj "ciąg" złapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 okazja? hmmm.. chyba że wiosna -taki był powod,... po pracy mielismy imprezke "pracową" -było morze wodki, mało żarcia i tańce aż nogi w d.. włażą malgos nie uwierzysz -ale piłam równo z chłopami -jakoś taki mnie wczoraj "ciąg" złapał No nie uwierze. Chyba Ci wode lali, a Ty biedna myslalas, ze to wodka jest. Trudno odroznic po kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.04.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 okazja? hmmm.. chyba że wiosna -taki był powod,... po pracy mielismy imprezke "pracową" -było morze wodki, mało żarcia i tańce aż nogi w d.. włażą malgos nie uwierzysz -ale piłam równo z chłopami -jakoś taki mnie wczoraj "ciąg" złapał No nie uwierze. Chyba Ci wode lali, a Ty biedna myslalas, ze to wodka jest. Trudno odroznic po kolorze. moje samopoczucie raczej nie jest "po-wodne" malgos -co robimy z tym majo-czerwcem? wisz już kiedy masz wylot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 okazja? hmmm.. chyba że wiosna -taki był powod,... po pracy mielismy imprezke "pracową" -było morze wodki, mało żarcia i tańce aż nogi w d.. włażą malgos nie uwierzysz -ale piłam równo z chłopami -jakoś taki mnie wczoraj "ciąg" złapał No nie uwierze. Chyba Ci wode lali, a Ty biedna myslalas, ze to wodka jest. Trudno odroznic po kolorze. moje samopoczucie raczej nie jest "po-wodne" malgos -co robimy z tym majo-czerwcem? wisz już kiedy masz wylot? No co Ty Kasia, zwariowalas? Ja nie wiem, co bedzie w przyszlym tygodniu, a mam wiedziec kiedy lece i czy w ogole? Na przelomie maja i czerwca raczej bede w PL i tak jak Ci pisalam - im wczesniej, tym wieksza szansa, ze bede. Moze np. weekend bozocialowy bylby dobry? Tak, zeby nie trzeba bylo w sobote impry robic, bo to dla mnie zawsze klopot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.04.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 No co Ty Kasia, zwariowalas? Ja nie wiem, co bedzie w przyszlym tygodniu, a mam wiedziec kiedy lece i czy w ogole? Na przelomie maja i czerwca raczej bede w PL i tak jak Ci pisalam - im wczesniej, tym wieksza szansa, ze bede. Moze np. weekend bozocialowy bylby dobry? Tak, zeby nie trzeba bylo w sobote impry robic, bo to dla mnie zawsze klopot. a jeśli w weekend "bożocialowy" to kiedy? bardziej w piątek czy w samo Boże Ciało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 No co Ty Kasia, zwariowalas? Ja nie wiem, co bedzie w przyszlym tygodniu, a mam wiedziec kiedy lece i czy w ogole? Na przelomie maja i czerwca raczej bede w PL i tak jak Ci pisalam - im wczesniej, tym wieksza szansa, ze bede. Moze np. weekend bozocialowy bylby dobry? Tak, zeby nie trzeba bylo w sobote impry robic, bo to dla mnie zawsze klopot. a jeśli w weekend "bożocialowy" to kiedy? bardziej w piątek czy w samo Boże Ciało? To juz obojetnie, ale chyba w samo BC byloby najlepiej. A Ty myslisz o takiej imprezce dzienno-wieczornej, czy nocno-rannej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.04.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 A Ty myslisz o takiej imprezce dzienno-wieczornej, czy nocno-rannej? chyba za dnia by pasowało zacząć -jakiś griilik czy coś na zewnątrz -potem zobaczymy jak się sytuacja rozwinie pasuje powoli ustalac jakąś datę, bo S-rz jest ostatnio na topie i wiem, że są problemy z noclegami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 A Ty myslisz o takiej imprezce dzienno-wieczornej, czy nocno-rannej? chyba za dnia by pasowało zacząć -jakiś griilik czy coś na zewnątrz -potem zobaczymy jak się sytuacja rozwinie pasuje powoli ustalac jakąś datę, bo S-rz jest ostatnio na topie i wiem, że są problemy z noclegami No to sie zorientuj, czy BC by pasowalo ludziskom. Ja tez mysle, ze jakos w dzien byloby fajnie. I trzeba by sie popytac, czy ten zajazd co kolo Ciebie jest mialby jakies wolne pokoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.04.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 najpierw to się musze zorientować czy małżowi pasi -bo mieli mieć jakiś wypad z pracy -właśnie w ten bozociałowy weekend -potem popytam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 najpierw to się musze zorientować czy małżowi pasi -bo mieli mieć jakiś wypad z pracy -właśnie w ten bozociałowy weekend -potem popytam dalej To do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts