Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

udała Ci się wycieczka, co?

ale tam pięknie :roll: :p :p :p

co z weekendem majowym?

OK się chyba do mnie wybierze, może wpadniesz też do tej mojej Nadusi??

Jutro już będzie miała 7 miesięcy :wink: 8)

No kofana, nic nie wiem o Waszych tajemnych zlotach. :-? W piatek jade do kolezanki na grilla (umawiamy sie od 2 lat :lol: :lol: :lol:), w sobote i w niedziele pracuje, ale wieczorem moze daloby sie cos wymyslec. :roll:

udała Ci się wycieczka, co?

ale tam pięknie :roll: :p :p :p

co z weekendem majowym?

OK się chyba do mnie wybierze, może wpadniesz też do tej mojej Nadusi??

Jutro już będzie miała 7 miesięcy :wink: 8)

No kofana, nic nie wiem o Waszych tajemnych zlotach. :-? W piatek jade do kolezanki na grilla (umawiamy sie od 2 lat :lol: :lol: :lol:), w sobote i w niedziele pracuje, ale wieczorem moze daloby sie cos wymyslec. :roll:

ja gdzieś czytałam, że OK pisała o wyrwaniu sie na Kraków w weekend majowy, no i wiem, że coś jej odpisałaś.

Tylko nie pisała o mnie :wink:

i nie pamiętam juz dokładnie co i jak :wink:

Oj, tajemnych zaraz :lol:

Dziewczyny, jeśli planujecie jakiś zlot później w maju, to ja bym się przesunęła z tym moim wyjazdem - bo dwa razy nie dam rady :roll:

ja jestem nie w temacie, bo troszkę mnie nie było.

I zaraz znów znikam, odpocząć muszę.

Wróciliśmy niedawno z roczku, jutro jedziemy do Krakowa do LM, kolejny raz zepsuła sie nam lampa w kuchni.

Trzy razy juz ja reklamowaliśmy, jutro jedziemy po nową.

I napewno inną.

A potem do koleżanki do jej malutkiego synka :wink:

Małgoś, dla mnie nie problem, wziąć dzień wolny, nawet dwa.

Chciałabym tylko, jak już się wybiorę w tamte strony, to i z Tobą się spiknąć, i do Ani zajrzeć, i do Moni... wiesz :wink: A jak jeszcze będzie okazja spotkać się z Kasią też, czy jeszcze w większym gronie, to już całkiem cudnie :lol:

No bo tak mysle wlasnie, ze gdyby bylo troche wiecej czasu, to mozna by na serio cos zorganizowac wiekszego, chociaz Duch cos mowil o dlugim weekendzie, jeszcze by sie trzeba malki zapytac (ma zalegle poprawiny... :lol: :lol: :lol: ), na Kasie nie licz, ona juz tyle wodki wczoraj wypila, ze norme do Sylwestra ma wyrobiona... :lol: :lol: :lol:

Ja w kazdym razie wieczorkiem po 7 w sobote i poznym popoludniem w niedziele (jak na razie) jestem wolna i swawolna, na piwo gotowa. 8)