Gość justyna_m 25.04.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 ja tylko piszę, że 29.05 jestem u Ani we Wrocławiu!!! i jak się uda to męża chcę namówić aby do Krakowa pojechać od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.04.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Kasiu jak cos bedziesz wiedziala daj znac.Musze odpowiednio wczesniej nad Dejwem pracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.04.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 sie mnie podoba..) wrocek i krakuffek rasem und..justys:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.04.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 sie mnie podoba..) wrocek i krakuffek rasem und..justys:) mi też się podoba czytałam, że u Ani pod koniec maja jestes??? tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 A jak w ten weekend Olga wpadnie do Krakuffka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.04.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Małgosiu, piękne zdjęcia, zwłaszcza pierwsza seria podbiła mi serduszko A czemu ja Cie tam tylko na aż 3 zdjęciach widziałam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.04.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 udała Ci się wycieczka, co? ale tam pięknie co z weekendem majowym? OK się chyba do mnie wybierze, może wpadniesz też do tej mojej Nadusi?? Jutro już będzie miała 7 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Małgosiu, piękne zdjęcia, zwłaszcza pierwsza seria podbiła mi serduszko A czemu ja Cie tam tylko na aż 3 zdjęciach widziałam?? Bo ja je robilam. I chyba jestem na 2, z czego jedno zrobilam sobie sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 udała Ci się wycieczka, co? ale tam pięknie co z weekendem majowym? OK się chyba do mnie wybierze, może wpadniesz też do tej mojej Nadusi?? Jutro już będzie miała 7 miesięcy No kofana, nic nie wiem o Waszych tajemnych zlotach. W piatek jade do kolezanki na grilla (umawiamy sie od 2 lat ), w sobote i w niedziele pracuje, ale wieczorem moze daloby sie cos wymyslec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.04.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 a na 3, tylko na jednym tyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.04.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Oj, tajemnych zaraz Dziewczyny, jeśli planujecie jakiś zlot później w maju, to ja bym się przesunęła z tym moim wyjazdem - bo dwa razy nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.04.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 udała Ci się wycieczka, co? ale tam pięknie co z weekendem majowym? OK się chyba do mnie wybierze, może wpadniesz też do tej mojej Nadusi?? Jutro już będzie miała 7 miesięcy No kofana, nic nie wiem o Waszych tajemnych zlotach. W piatek jade do kolezanki na grilla (umawiamy sie od 2 lat ), w sobote i w niedziele pracuje, ale wieczorem moze daloby sie cos wymyslec. ja gdzieś czytałam, że OK pisała o wyrwaniu sie na Kraków w weekend majowy, no i wiem, że coś jej odpisałaś. Tylko nie pisała o mnie i nie pamiętam juz dokładnie co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.04.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Oj, tajemnych zaraz Dziewczyny, jeśli planujecie jakiś zlot później w maju, to ja bym się przesunęła z tym moim wyjazdem - bo dwa razy nie dam rady ja jestem nie w temacie, bo troszkę mnie nie było. I zaraz znów znikam, odpocząć muszę. Wróciliśmy niedawno z roczku, jutro jedziemy do Krakowa do LM, kolejny raz zepsuła sie nam lampa w kuchni. Trzy razy juz ja reklamowaliśmy, jutro jedziemy po nową. I napewno inną. A potem do koleżanki do jej malutkiego synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Ja tam nie mam zadnych planow. A Ty Olga mozesz kiedys wziac z jeden dzien wolny tak zeby Ci sie ktorys weekend wydluzyl, czy zupelnie bez szans? Ania, cholera, nie wiem, o ktorym myslisz i jak moglam sobie zdjecie od tylu zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.04.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Małgoś, dla mnie nie problem, wziąć dzień wolny, nawet dwa. Chciałabym tylko, jak już się wybiorę w tamte strony, to i z Tobą się spiknąć, i do Ani zajrzeć, i do Moni... wiesz A jak jeszcze będzie okazja spotkać się z Kasią też, czy jeszcze w większym gronie, to już całkiem cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.04.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 a to n ie Ty jesteś? http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/Wlochy/IMG_3191.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 No bo tak mysle wlasnie, ze gdyby bylo troche wiecej czasu, to mozna by na serio cos zorganizowac wiekszego, chociaz Duch cos mowil o dlugim weekendzie, jeszcze by sie trzeba malki zapytac (ma zalegle poprawiny... ), na Kasie nie licz, ona juz tyle wodki wczoraj wypila, ze norme do Sylwestra ma wyrobiona... Ja w kazdym razie wieczorkiem po 7 w sobote i poznym popoludniem w niedziele (jak na razie) jestem wolna i swawolna, na piwo gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.04.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 To powiedzcie tylko kiedy Byle nie w ostatni weekend, bo już na bank będę bez kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.04.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 ja do Krakowa nie przyjadę, bo jak juz pisałam gdzieś, u nas w ten weekend będzie robota w domu. Będziemy robić podjazd i balkon od ogródka. Nie ma kto z dziećmi zostać. Wiadomo.. robić będą chłopy, ja mogę gości przyjąć i coś wypić nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 a to n ie Ty jesteś? http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/Wlochy/IMG_3191.jpg Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts