malgos2 27.04.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Tez wlasnie tak mysle, ale chyba musialabym najpierw przejrzec "akta sprawy". Pokaza mi zeznania facetow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.04.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Tez wlasnie tak mysle, ale chyba musialabym najpierw przejrzec "akta sprawy". Pokaza mi zeznania facetow? Powinni- dostałaś informację o Twoich prawach - przeczytaj to (kurna gdzieś posiałam ten papier), tam chyba jest wzmianka,że masz prawo do zaznajomienia sie z zeznaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.04.2009 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Tez wlasnie tak mysle, ale chyba musialabym najpierw przejrzec "akta sprawy". Pokaza mi zeznania facetow? Powinni- dostałaś informację o Twoich prawach - przeczytaj to (kurna gdzieś posiałam ten papier), tam chyba jest wzmianka,że masz prawo do zaznajomienia sie z zeznaniami. Pisze tylko, ze z "aktami sprawy". To chyba wlaczajac w to zeznania... Moglabym odpuscic, ale szczerze mowiac wkurzyl mnie "brak znamion przestepstwa". To znaczy, ze mozna bezkarnie robic takie rzeczy? Gdyby nie znalezli sprawcy, to jeszcze bym zrozumiala, ale jak to nie jest przestepstwo, to niech mnie cholera wezmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.04.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 malgos to jest przestepstwo i koniec kropka..ale nic sie nikomu nie stalo wkurzylas sie raz po chaliere denerwowac sie wiecej razy smigajac po sadach jeszcze kilka razy..jesli chcesz nie odpusc..ale ja mam nature mysliwego w krzaki lufa..przez galezie i spokojnie czekaj..wyjda na strzal..na 100% slad juz jest przy recydywie sie nie wywina na bank! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.04.2009 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 No wiem Duchu, tez sie lamie. Cel czesciowo zostal osiagniety, bo przynajmniej prezesik chodzi jak w zegarku. Kusi mnie to jednak, bo wiem, jak to dziala. No i ciekawa jestem, co tam gnojek zeznal, czy sie przyznal i kto jeszcze z nim wspolpracowal. Znalabym wszystkich wrogow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.04.2009 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 a pierdziel zeznania...barana...wrogow swych i tak znasz jak ci nie szkoda nerwow..i czasu pobaw sie jeszcze troche moresu juz nauczylas..dwadziescia razy sie zastanowia teraz..jak by ci zas blysli nie odpusc..za skarby swiata..ale ja bym tym razem odpuscil...raz mozesz..ale to tylko moje zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.04.2009 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 a pierdziel zeznania...barana...wrogow swych i tak znasz jak ci nie szkoda nerwow..i czasu pobaw sie jeszcze troche moresu juz nauczylas..dwadziescia razy sie zastanowia teraz..jak by ci zas blysli nie odpusc..za skarby swiata..ale ja bym tym razem odpuscil...raz mozesz..ale to tylko moje zdanie... Popieram... odpuść... już wiedzą, że z Taką śąsiadką, to nie przelewki ani pianki... ... najwyżej dzień dobry Ci mówić nie będą, ale sto razy się zastanowią następnym razem zanim im jakikolwiek głupi pomysł wpadnie do głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.04.2009 00:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 No ja mam nadzieje, tylko zeby nie bylo, ze jak raz taka sprawa przepadnie to tak jak by jej nigdy nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.04.2009 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 czas pokaze ja mysle ze jak zobaczyli policje i musieli podpisac zeznania to sa juz zesrani w trzy tylki...ja bym nie byl ty tez nie ale kto takie rzeczy robi...bez przymiotnikow....wiadomo...nie dali rady...malgos szkoda zlosci pieknosci szkodzi..nikt nikomu nerki nie wyciol tą razą..nastepnej choc mocno watpie..nie odpusc...jak sie rozbuchja to z krzakow z dwururki pierdzielnij...az milo...walnij se te kamerke nad drzwi czy coos.. dobranoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.04.2009 01:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Powiesze sobie maszynke z nagranym psem brytonem na klamke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2009 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Małgoś, w naszym kochanym kraju mnóstwo spraw "nie ma znamion przestępstwa" i to jest chore!!!! Radzić nic nie będę, bo nie mam pojęcia co bym mogła ... no szlak człowieka trafia Pozdrowienia za to zostawiam, o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 28.04.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 ja pierdziu...to jest po prostu chore.przeciez zniszczyli cudzą własność...ręce i gacie opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.04.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Hej. Moze pani policjantka uwierzyla cieciom, jak jej powiedzieli, ze mozna to bylo usunac woda z mydlem, albo powiedzieli jej, ze przeciez ja sobie na tym panele poloze. Jeszcze sie zastanawiam, ale rzeczywiscie szkoda mi czasu na siedzenie na obrzydliwym komisariacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.04.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Małgosiu, ja tak spytam.. Ty nie masz czasem dziś urodzin?? bo tak mam zapisane w kalendarzyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.04.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 a ja że się tak spytam i przywitam dzięń dybry i co z imprezą która jakoś na początku maja miała jakowoż się odbywać w okolicach krakowa? znaczy tak w skrócie, bo znów narobiliście tych stron, że nadążyć nie można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.04.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 ooo i stronkę niechcący ustrzeliłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.04.2009 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Małgosiu, ja tak spytam.. Ty nie masz czasem dziś urodzin?? bo tak mam zapisane w kalendarzyku Oj Ania, to cos mnie postarzylas. Ja mam 5.05 - latwo zapamietac. Anoleiz, ja jestem zwarta i gotowa zawsze, ale laski cos kombinuja, zeby to byl nie ten weekend tylko nastepny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.04.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Cześć Małgoś ..... chiodo pozdrawia ... PS. mam nadzieję, że nauczyłaś się trochę włoskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.04.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Oczywiscie, tyle, ile potrzeba, aby prowadzic la dolce vita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.04.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 aa następny... może być i następny w takim razie zaplanuje jakiś biecz czy inną wycieczkę coby się weekend nie zmarnował ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts