Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czyli jesteśmy juz prawie umówione?

Ja nie wiem, co z piątkem, raczej nie dam rady nadciągnąć na KRK, ale mam nadzieję, że Małgosia choć na kawkę dotrzesz z Olgą :wink:

Bo jej to napewno tak łatwo nie wypuszczę :roll: 8)

Ktoś napewno miał wczoraj jakieś swoje święto, skoro mam zapisane.

A imieninki to kiedy masz? :roll:

Hejka laski. Widze, ze sobie swietnie beze mnie radzicie. :)

Wstalam bladym switem, zalatwilam pare rzeczy, pare nie, ale bylam w Coffee Heaven i widzialam piekna podloge Ducha - naprawde mamy zdolnego kolege, tylko te cwoki w ogole chyba tam nie sprzataja. :-?

Co do spotkania, to ja juz pisalam ze jestem zwarta i gotowa na 8.05, co do wizyty u Ciebie Ania - to musze sie zorientowac, jak bede stac z lekcjami, w soboty dosc poznawo koncze, wiec to moze nie przejsc, ale zobaczymy, bo moze akurat da sie cos przelozyc i chociaz na moment wpasc. Weekendy sa zawsze dla mnie trudne. :(

Anja, zastanow sie jeszcze, bo nie wiesz, co Cie moze czekac. :roll: :roll: :roll:

Co se mamy nie radzić? 8)

Małgoś, to stoi :D

A czy Ty się może orientujesz, jak wygląda sytuacja w tych pospiesznych W-wa - Kraków? Bo szczerze mówiąc perspektywa oszczędzenia stówy jest nie do pogardzenia, ale jeśli są tak zatłoczone, że całą drogę gdzieś na schodku będę wisieć, to... :roll: