malgos2 28.04.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 To do Olgi pytanie, kiedy sie wybierze. Ja wsiadam w taksowke i jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 No żesz Żebym ja Twoich komentów na drugiej stronie gdzieś szukała, to jeszcze nie było Napisałam u siebie, piszę i tutaj: na 8.05 się szykujcie, bo nadciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.04.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 haloł a co to za zlot i dlaczego ja nic o nim nie wiem, Malgos zapomnialam Ci odpisac - nie bedzie to mnie zaden klopot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Jaki tam zlot Zlocik taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.04.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Czyli jesteśmy juz prawie umówione? Ja nie wiem, co z piątkem, raczej nie dam rady nadciągnąć na KRK, ale mam nadzieję, że Małgosia choć na kawkę dotrzesz z Olgą Bo jej to napewno tak łatwo nie wypuszczę Ktoś napewno miał wczoraj jakieś swoje święto, skoro mam zapisane. A imieninki to kiedy masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Jesteśmy umówione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Hejka laski. Widze, ze sobie swietnie beze mnie radzicie. Wstalam bladym switem, zalatwilam pare rzeczy, pare nie, ale bylam w Coffee Heaven i widzialam piekna podloge Ducha - naprawde mamy zdolnego kolege, tylko te cwoki w ogole chyba tam nie sprzataja. Co do spotkania, to ja juz pisalam ze jestem zwarta i gotowa na 8.05, co do wizyty u Ciebie Ania - to musze sie zorientowac, jak bede stac z lekcjami, w soboty dosc poznawo koncze, wiec to moze nie przejsc, ale zobaczymy, bo moze akurat da sie cos przelozyc i chociaz na moment wpasc. Weekendy sa zawsze dla mnie trudne. Anja, zastanow sie jeszcze, bo nie wiesz, co Cie moze czekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Co se mamy nie radzić? Małgoś, to stoi A czy Ty się może orientujesz, jak wygląda sytuacja w tych pospiesznych W-wa - Kraków? Bo szczerze mówiąc perspektywa oszczędzenia stówy jest nie do pogardzenia, ale jeśli są tak zatłoczone, że całą drogę gdzieś na schodku będę wisieć, to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Kiedys jechalam i oprocz tego, ze strasznie sie wlecze to nie bylo tak zle. W zasadzie byl mniej zatloczony niz ekspres w 2 klasie. Najgorzej jest po poludniu w piatek - wtedy trudno wsiasc w ogole, ale w dzien chyba nie powinno byc tak zle. Chociaz glowy nie dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Że się wlecze, to trudno... coś za coś Bardziej się właśnie tego boję, że będę jechać w piątek, a wracać w niedzielę - też może być ciasno No nic, przemyślę to jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 To chyba zalezy od godziny. W niedziele moze byc ciezko, ale z tego co wiem najgorzej jest w pierwszym rannym ekspresie w poniedzialek o 6. A z doswiadczenia wlasnego, ze ekspres w piatek kolo 5 jest nie do przejscia, chyba, ze masz I klase. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Myślałam o tym pospiesznym ok. 12 chyba z Warszawy, po 17 jest w Krakowie, w niedzielę też chyba te godziny Może nie bedzie tragedii? Wolę tę stówę przepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Tez bym wolala. Jak zobaczysz, ze jest tragedia, to pojdziesz do pierwszej klasy - to i tak chyba wyjdzie taniej niz ekspres. O 12 moze jeszcze nie bedzie tak zle. Ja mam jeszcze znizke 50%, to sie rozbijam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ja nie mam zniżki.... ale jeszcze trochę i się emeryckiej dochrapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Albo kombatanckiej. A propos co z blogiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Brak weny tfffurczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Wlasnie dzisiaj lazilam po miescie i widzialam, ze masa lokali do wynajecia w swietnych miejscach. Moze jednak rozwazysz przeprowadzke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Nie ma takiej opcji U nas pewnie też się pokażą lada chwila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Masz racje, krakusy jedno piwo zamawiaja na 3, co to za klient? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Tiaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts