malgos2 29.04.2009 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 A wiesz, co to jest herbatnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.04.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Wlasnie dzisiaj lazilam po miescie i widzialam, ze masa lokali do wynajecia w swietnych miejscach. Moze jednak rozwazysz przeprowadzke? Zgadzam się z malgos -bliżej bym miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Wlasnie dzisiaj lazilam po miescie i widzialam, ze masa lokali do wynajecia w swietnych miejscach. Moze jednak rozwazysz przeprowadzke? Zgadzam się z malgos -bliżej bym miała Caaaałe 40 km Małgoś, nie wiem, co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Wlasnie dzisiaj lazilam po miescie i widzialam, ze masa lokali do wynajecia w swietnych miejscach. Moze jednak rozwazysz przeprowadzke? Zgadzam się z malgos -bliżej bym miała Caaaałe 40 km Małgoś, nie wiem, co to? Taki co zamawia herbate i caly dzien przy niej w knajpie siedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Wlasnie dzisiaj lazilam po miescie i widzialam, ze masa lokali do wynajecia w swietnych miejscach. Moze jednak rozwazysz przeprowadzke? Zgadzam się z malgos -bliżej bym miała Caaaałe 40 km Małgoś, nie wiem, co to? Taki co zamawia herbate i caly dzien przy niej w knajpie siedzi. Aaa, już myślałam, że coś bardziej skomplikowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Wlasnie dzisiaj lazilam po miescie i widzialam, ze masa lokali do wynajecia w swietnych miejscach. Moze jednak rozwazysz przeprowadzke? Zgadzam się z malgos -bliżej bym miała Caaaałe 40 km Małgoś, nie wiem, co to? Taki co zamawia herbate i caly dzien przy niej w knajpie siedzi. Aaa, już myślałam, że coś bardziej skomplikowane Nie, dzisiaj mi tylko proste do glowy przychodza, spiaca jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Wlasnie dzisiaj lazilam po miescie i widzialam, ze masa lokali do wynajecia w swietnych miejscach. Moze jednak rozwazysz przeprowadzke? Zgadzam się z malgos -bliżej bym miała Caaaałe 40 km Małgoś, nie wiem, co to? Taki co zamawia herbate i caly dzien przy niej w knajpie siedzi. Aaa, już myślałam, że coś bardziej skomplikowane Nie, dzisiaj mi tylko proste do glowy przychodza, spiaca jestem. Bywa... ja też padnięta Za to jutro woooolneee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Wlasnie dzisiaj lazilam po miescie i widzialam, ze masa lokali do wynajecia w swietnych miejscach. Moze jednak rozwazysz przeprowadzke? Zgadzam się z malgos -bliżej bym miała Caaaałe 40 km Małgoś, nie wiem, co to? Taki co zamawia herbate i caly dzien przy niej w knajpie siedzi. Aaa, już myślałam, że coś bardziej skomplikowane Nie, dzisiaj mi tylko proste do glowy przychodza, spiaca jestem. Bywa... ja też padnięta Za to jutro woooolneee Oooo, byczymy sie AZ 4 dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Dobrze mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ale od nas nie odpoczywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Eeee, nieeee Nie da się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ekhm, a wypomniec Ci cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Wtedy od wszystkiego musiałam odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 A wiesz, ile karniakow Ci sie uzbieralo przez ten czas? Drzyj kobieto, zywa z Malopolski nie wyjedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 A wiesz, ile karniakow Ci sie uzbieralo przez ten czas? Drzyj kobieto, zywa z Malopolski nie wyjedziesz. No kochana, ja już ćwiczę od piątku Jak Ci podliczę, ile imprez w WArszawie Cię ominęło, to nie wiem, kto to wszystko wypije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 A wiesz, ile karniakow Ci sie uzbieralo przez ten czas? Drzyj kobieto, zywa z Malopolski nie wyjedziesz. No kochana, ja już ćwiczę od piątku Jak Ci podliczę, ile imprez w WArszawie Cię ominęło, to nie wiem, kto to wszystko wypije Ze niby Ty na tych wszystkich warszawskich bylas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.04.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 mnie i w Stolycy mijało i w Krakófku - to co ,już mam się do AA zapisać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 A wiesz, ile karniakow Ci sie uzbieralo przez ten czas? Drzyj kobieto, zywa z Malopolski nie wyjedziesz. No kochana, ja już ćwiczę od piątku Jak Ci podliczę, ile imprez w WArszawie Cię ominęło, to nie wiem, kto to wszystko wypije Ze niby Ty na tych wszystkich warszawskich bylas? Nieeee, ale byłam Malka, szybciutko nadrabiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 mnie i w Stolycy mijało i w Krakófku - to co ,już mam się do AA zapisać ? A po co sie bedziesz zapisywac? My tu juz mamy NZOZ Murator od dawna, pomozemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.04.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 cześć dziewczynki, melduje, że wszystko czytam idę oblukać co sie gdzie dzieje i spać. Wy też dziś takie padnięte?? A, jeszcze w końcu pokażę swoje wypociny ogródkowe jak wylezę z komentarzy dobry ten herbatnik można by zbankrutować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts