malgos2 29.04.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Cze szpiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anet1 29.04.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Małgoś dziękuje bardzo za odpowiedź w komentarzach Irmy w sprawie listew przypodłogowych. Będe wdzięczna za zdjęcia. Czy tę farbę mieszali Ci z jakimś lakierem? Gdzie kupowałaś te listwy surowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.04.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 A wiesz, ile karniakow Ci sie uzbieralo przez ten czas? Drzyj kobieto, zywa z Malopolski nie wyjedziesz. No kochana, ja już ćwiczę od piątku Jak Ci podliczę, ile imprez w WArszawie Cię ominęło, to nie wiem, kto to wszystko wypije Ze niby Ty na tych wszystkich warszawskich bylas? No gdzieniegdzie jom widziano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Witaj w komentach Aneta. Sorry, ale nie mialam czasu dzisiaj zrobic zdjec. Niestety nie wiem, czym to malowali, ale powinno sie takie listwy najpierw pociagnac tzw. primerem, zeby sie lepiej trzymala farba, a potem farba. Chyba byla to zwykla, lateksowa. Listwy surowe kupowal mi wykonawca gdzies w okolicach Makowa Podhalanskiego chyba. A z jakich Ty jestes okolic ze sie tak obcesowo zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 29.04.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 No to sie odzywam we właściwym miejscu na temat pieknie błyszczącej podłogi Nic sie na to nie kładzie ciekawy pomysł szczerze to jeszcze nigdzie nie widziałam takiego czegoś aaa podobne cos w dekatlonie jest na podłodze ? też się tak błyszczy ciekawi mnie jakie ściany dodatki tu zagoszczą do tej podłogi pasowało by cos juz poszalec nietypowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.04.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Cze szpiegu. miałam iść spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Hej. Milo mi bardzo, ze sie odzywasz i przy okazji chcialam Cie zaprosic do reprezentowania grupy krakowskiej na mini-zlocie z okazji przyjazdu Olgi (OK) do Krakuffka. Jeszcze nie wiem, jaki bedzie program, ale dam znac. Beton jest bardzo popularny, niestety jeszcze nie u nas ze wzledu na brak wykonawcow, ale na szczescie okres szukania mam za soba. Nie pamietam, co jest w decathlonie, ale bardzo mozliwe, ze maja cos podobnego. Moj beton juz sie AZ tak nie blyszczy, albo ja sie juz przyzwyczailam. Sciany juz sa. Biale. A dodatki to sie zobaczy, ale bedzie raczej bialo-czarno+czerwono w salonie i niebiesko w kuchni. Na razie taka koncepcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.04.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Małgosia, co Ty kombinujesz?? jakiego reprezentowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 To do aguleczki bylo, ale Ty tez mozesz reprezentowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.04.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 ja wiem, że nie do mnie tylko nie wiem o co biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Jak to o co? No przyjedzie Olga to juz jest zlot - dwuosobowy. Zapowiedziala sie Anoleiz (chociaz nie wypominajac zapowiadala sie juz 2 razy), niech jeszcze ktos dolaczy i wesele gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.04.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 a, czyli już wszystko wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Jeszcze Ty i w ogole mamy zlocisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2009 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Zaglądam http://www.solaris-rozwojosobisty.pl/obrazy/dziurka%20od%20klucza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.04.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 dzień dobry przyszłam do tej co to wie jak wywołać wilka z lasu robię poranną oblotke bo potem spadam znow na cały dzień bo przecie Szanowny mi nie da siedzieć i klikać buziaki zostawiam ......... i dużo czekolady, by uszczęśliwiła dziś wszystkich tu zaglądających http://images36.fotosik.pl/87/366627452e44c32fmed.jpg http://images36.fotosik.pl/79/61d24838cf2af8ae.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 30.04.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Hej. Milo mi bardzo, ze sie odzywasz i przy okazji chcialam Cie zaprosic do reprezentowania grupy krakowskiej na mini-zlocie z okazji przyjazdu Olgi (OK) do Krakuffka. Jeszcze nie wiem, jaki bedzie program, ale dam znac. Wszysko było by ok gdybym chodziła niestety narazie nie pisze się na zloty ,spodkania bo jestem połamana i jeszcze troszkę musi minąc bym mogła chodzić choćby o dwuch kulach ale i o dwuch nogach tak że za jakiś czas jaknajbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.04.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 MIŁEGO WEEKENDU MAJÓWKOWEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 30.04.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Czuję się wypomniana i dlatego właśnie trza w końcu zrobić niespodziankę i przybyć o ile naówczas trochę się mi komplikowały obowiązki, to teraz raj mam, księgowość oddałam w dobre ręce, na 4/5 etatu przeszłam, to i weekendy mam w końcu wolne i dla rodziny a nie zapiernicz na okrętkę... także żadnego migania się już nie będzie słowo harcerza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.04.2009 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Dzien dobry. Braza, milo, ze zajrzalas. Z niecierpliwoscia czekam na Twoja - aguleczki kuchnie w calosci. Aguleczka - biedaku... To zdrowiej szybko i gdyby cos Ci bylo trzeba to krzycz. Nitu, dzieki za czekolade, nawet ta do zabiegow kosmetycznych. Anoleiz... co ja Ci tu bede... wypominac. Po prostu pojaw sie kiedys. Zuzanko, dzieki za zyczenia. Zdaje sie, ze chociaz jeden dzien tego weekendu uda mi sie wykroic na grilla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Zaglądać, to ja zaglądam bardzo często, nawet codziennie, ale z nieśmiałości takiej się rzadko odzywam:oops: (dobra, nie ściemniam, nie zawsze mam coś mądrego do powiedzenia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts