Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A wiesz, ile karniakow Ci sie uzbieralo przez ten czas? Drzyj kobieto, zywa z Malopolski nie wyjedziesz. :lol: :lol: :lol:

No kochana, ja już ćwiczę od piątku :lol:

Jak Ci podliczę, ile imprez w WArszawie Cię ominęło, to nie wiem, kto to wszystko wypije :roll: :lol:

Ze niby Ty na tych wszystkich warszawskich bylas? :p

No gdzieniegdzie jom widziano :)

Witaj w komentach Aneta. :)

Sorry, ale nie mialam czasu dzisiaj zrobic zdjec. :oops: :oops: :oops: Niestety nie wiem, czym to malowali, ale powinno sie takie listwy najpierw pociagnac tzw. primerem, zeby sie lepiej trzymala farba, a potem farba. Chyba byla to zwykla, lateksowa. Listwy surowe kupowal mi wykonawca gdzies w okolicach Makowa Podhalanskiego chyba. A z jakich Ty jestes okolic ze sie tak obcesowo zapytam? :roll:

No to sie odzywam we właściwym miejscu na temat pieknie błyszczącej podłogi :) Nic sie na to nie kładzie ciekawy pomysł szczerze to jeszcze nigdzie nie widziałam takiego czegoś aaa podobne cos w dekatlonie jest na podłodze ? też się tak błyszczy :) ciekawi mnie jakie ściany dodatki tu zagoszczą do tej podłogi :) pasowało by cos juz poszalec nietypowo :)

Hej. Milo mi bardzo, ze sie odzywasz i przy okazji chcialam Cie zaprosic do reprezentowania grupy krakowskiej na mini-zlocie z okazji przyjazdu Olgi (OK) do Krakuffka. Jeszcze nie wiem, jaki bedzie program, ale dam znac.

Beton jest bardzo popularny, niestety jeszcze nie u nas ze wzledu na brak wykonawcow, ale na szczescie okres szukania mam za soba. 8) Nie pamietam, co jest w decathlonie, ale bardzo mozliwe, ze maja cos podobnego. Moj beton juz sie AZ tak nie blyszczy, albo ja sie juz przyzwyczailam. Sciany juz sa. Biale. :p A dodatki to sie zobaczy, ale bedzie raczej bialo-czarno+czerwono w salonie i niebiesko w kuchni. Na razie taka koncepcja. 8)

dzień dobry :p

przyszłam do tej co to wie jak wywołać wilka z lasu :) :lol:

robię poranną oblotke bo potem spadam znow na cały dzień :) bo przecie Szanowny mi nie da siedzieć i klikać :)

buziaki zostawiam ......... i dużo czekolady, by uszczęśliwiła dziś wszystkich tu zaglądających :)

http://images36.fotosik.pl/87/366627452e44c32fmed.jpg

http://images36.fotosik.pl/79/61d24838cf2af8ae.jpg

Hej. Milo mi bardzo, ze sie odzywasz i przy okazji chcialam Cie zaprosic do reprezentowania grupy krakowskiej na mini-zlocie z okazji przyjazdu Olgi (OK) do Krakuffka. Jeszcze nie wiem, jaki bedzie program, ale dam znac.

Wszysko było by ok gdybym chodziła niestety narazie nie pisze się na zloty ,spodkania bo jestem połamana i jeszcze troszkę musi minąc bym mogła chodzić choćby o dwuch kulach ale i o dwuch nogach :) tak że za jakiś czas jaknajbardziej :)

Czuję się wypomniana i dlatego właśnie trza w końcu zrobić niespodziankę i przybyć :)

o ile naówczas trochę się mi komplikowały obowiązki, to teraz raj mam, księgowość oddałam w dobre ręce,

na 4/5 etatu przeszłam, to i weekendy mam w końcu wolne i dla rodziny a nie zapiernicz na okrętkę...

także żadnego migania się już nie będzie ;)

słowo harcerza :)

Dzien dobry. :D

Braza, milo, ze zajrzalas. Z niecierpliwoscia czekam na Twoja - aguleczki kuchnie w calosci. :wink: Aguleczka - biedaku... To zdrowiej szybko i gdyby cos Ci bylo trzeba to krzycz.

Nitu, dzieki za czekolade, nawet ta do zabiegow kosmetycznych. :lol: :lol: :lol:

Anoleiz... co ja Ci tu bede... wypominac. :lol: Po prostu pojaw sie kiedys.

Zuzanko, dzieki za zyczenia. Zdaje sie, ze chociaz jeden dzien tego weekendu uda mi sie wykroic na grilla. 8)