kachna28 01.05.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Zaplacic komus za sprzatanie. eee... chyba że by ktoś altruistycznie się podjął albo może powiem mężowi zeby mi zapłacił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.05.2009 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Zaplacic komus za sprzatanie. eee... chyba że by ktoś altruistycznie się podjął albo może powiem mężowi zeby mi zapłacił? To by bylo jak prostytucja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.05.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Zaplacic komus za sprzatanie. eee... chyba że by ktoś altruistycznie się podjął albo może powiem mężowi zeby mi zapłacił? To by bylo jak prostytucja. e tam! przynajmniej kasa by "w rodzinie" została tylko, ze z kolei on sobie zażyczy za przykręcenie gniazdek, klamek i powieszenie lamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.05.2009 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Zaplacic komus za sprzatanie. eee... chyba że by ktoś altruistycznie się podjął albo może powiem mężowi zeby mi zapłacił? To by bylo jak prostytucja. e tam! przynajmniej kasa by "w rodzinie" została tylko, ze z kolei on sobie zażyczy za przykręcenie gniazdek, klamek i powieszenie lamp To na godziny to przelicz, moze akurat sie oplaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.05.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 proszę mi powiedzieć, czy do spaghetti bolognese dajecie wino? jakie? ile? i kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.05.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Good afternoon!! Ale fajne lampy...Malgos, mi to sie te stojace zaraz pod oknem podobaja....czy oni sa on-line? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.05.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Kasia, do sosu sie daje wino zawsze, oczywiscie czerwone wytrawne, bo chyba nie slodkie, co? Tak z pol szklanki co najmniej - zalezy jaki rzadki / gesty masz sos. Maja, tez na nia zwrocilam uwage... Nie wiem, jak oni sie nazywaja, moge zobaczyc, jak tam bede nastepnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.05.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Kasia, do sosu sie daje wino zawsze, oczywiscie czerwone wytrawne, bo chyba nie slodkie, co? Tak z pol szklanki co najmniej - zalezy jaki rzadki / gesty masz sos. dałam wytrawne czerwone -ok 100ml -spoko wyszło thanks! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.05.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 ciiisza taka dzin dobry fiechor sem wratil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anet1 01.05.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Witaj malgos2, odpowiadam dopiero teraz, bo nie miałam dostępu do kompa. Jestem z okolic Krakowa, mogłabym, jak jest taka dobra cena zamowic te listwy w Makowie, więc prosze o jakieś namiary Obawiam się troche, że przy moim delikatnym odkurzaniu to farba zaraz się posypie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.05.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Cześć Duchaty wieki Cię nie było, się stenskniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.05.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 nioo 18 dni w wawie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.05.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 toś Ty taki światowy się teraz zrobił , hę ? a z pospólstwem to jeszcze bedziesz gadał, czy juz za wysokie progi na nasze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.05.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 malka blagam..za kogo ty mnie masz pospolstwo to raczej ja heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.05.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 ja tam w stolycy nie bywam, tom moze juz plebs jaki czy inny zaścianek, czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.05.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Ducha to stylicy tak przyjmują, że nawet ma kierowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.05.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 ja tam w stolycy nie bywam, tom moze juz plebs jaki czy inny zaścianek, czy co ? jak jezdes malka z altreichu..to co poffiem ze to ja wiesniacze nie Ty jak juuuz... a loodzi zyczliwych jest w wawie wiecej niz mozna sobie wyobrazic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.05.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 i chamów też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.05.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 chamów to nigdzie nie brakuje dzień dobry ależ mi się dopy z łóżka nie chciało wywlec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 02.05.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Witam najwidoczniej dziś taki dzionek że nie chce sie wychodzić z łóżek ja też dopiero zwlokłam się trzeba cos zaraz szykowac na obiadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts