Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gdybym miala mieszkac w takim domu, w ktorym w sypialni slychac, jak w salonie zegar tyka, to bym sie pochlastala. :-?

Mam taki zegr w domu co tak gośno tyka i sypialni go słychać datego od lat stoi w miejscu i jest tylko dekoracją:)

Ale to chyba nie zegara wina, tylko tej akustyki. Niby drzwi zamkniete, a halas jak na dworcu... A niby w sypialni cicho powinno byc. :-?

zapewniam CIę, że 2 latek bije wszystko na głowę. Szczególnie, gdy od 6.00 zajmuje się nim tatuś z babcią - oboje nie wiedzą o co chodzi i dzieciak biega po całym domu kończąc sprint na Twojej głowie. Grunt, że mamusia onego sie wyspała - wszyscy tak bronili mu dostepu, że pozostała przestrzeń była otwarta - ta , gdzie spali goście równiez. Pierwszy i ostatni raz dałam się na to namówić :roll: Lubię dzieci, ale nie o 6.00 jak położyłam się o 5.00. BUdzi się we mnie bestia..

Mowiac szczerze gdybym wiedziala, ze kolezanka mieszka tak blisko, to zabulilabym ze stowe, ale wzielabym taksowke do domu. Ona zawsze narzeka, jak sie spotykamy w miescie, ze musi jechac autem albo ktos musi po nia przyjechac, a kurde mieszka 5 min. za Krakowem. Drugi raz sie tak nie dam zrobic. :roll:

Te gadzety mnie wykoncza... Jeszcze nie mam ich gdzie schowac, ale nie moge sie im oprzec. No nie moge i juz... Ale taka refleksja mnie naszla po wizycie u kolezanki, ze nie sztuka szybko zbudowac dom, szybko go wykonczyc byle jak i szybko zamieszkac. Co z tego, ze ma wszystkie drogie sprzety typu Thermomix i ekspres za 3 tysie, jak nie ma nawet porzadnych talerzy i szklanek. To zabija potem cala radosc z posiadania nowego gniazdka. A tak... wypakuje sobie te cuda z workow i bede miala pusto i ladnie. :p