Nefer 02.05.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Ciekawa teoria, ale chyba pogadamy o niej jak zbudujesz dom :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2009 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Kazdy musi sie jakos pocieszac. Ale Ty jednak Neferko tez masz wszystko przemyslane od A do Z, nie sadze, zebys nie przywiazywala wagi do szklanek czy talerzy i kupowala wszystko od przypadku do przypadku + co Ci tam rodzina przyniesie... Naprawde wolalabym nie miec tego thermomixa, a jesc jak czlowiek. Nie kazdemu to samo jest do szczescia potrzebne - ja moge nie miec telewizora, ale bez porzadnego korkociagu zyc nie moge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Aaaa bo to kwestia priorytetów. Ja mam słabość do szkła, kieliszków, wieczników, zastawy, sztućców (sztućców już szukam, ale nie mogę znaleźć, takiej serii wzorowanej na bambusie. Było w Almi Decor lata temu - koleżance na ślub kupiłam...) Ale ja jestem gadżeciara Korkociąg, dobre noże, lodówka do wina, stojaki do wina, szkło użytkowe - fakt, że ważniejsze od termomixa. Sprzęt to sprzęt - musi spełniać swoją rolę. A te wszystkie drobne rzeczy jak zastawa czy szklanki są częścią pewnej przyjemności ...nie tylko wystroju wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.05.2009 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 o kieliszkach i korkociagach nie pogadam, ale chetnie się dowiem jaki film ogladałyście ostatnio - taki wart polecenia. Nadrabiam zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2009 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Aaaa bo to kwestia priorytetów. Ja mam słabość do szkła, kieliszków, wieczników, zastawy, sztućców (sztućców już szukam, ale nie mogę znaleźć, takiej serii wzorowanej na bambusie. Było w Almi Decor lata temu - koleżance na ślub kupiłam...) Ale ja jestem gadżeciara Korkociąg, dobre noże, lodówka do wina, stojaki do wina, szkło użytkowe - fakt, że ważniejsze od termomixa. Sprzęt to sprzęt - musi spełniać swoją rolę. A te wszystkie drobne rzeczy jak zastawa czy szklanki są częścią pewnej przyjemności ...nie tylko wystroju wnętrza. O wlasnie o to mi chodzilo, jak zwykle Ty to umiesz lepiej nazwac. Malka, o filmy pytam malza, ja nie ogladam ostatnio. Jak sie spotykamy to nadrabiam zaleglosci z kilku miesiecy przefiltrowane przez niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.05.2009 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 ja tez chcę taki filtr zbyt czesto trafiam na sieczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.05.2009 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 nic dla mnie nie masz.... to spadam dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.05.2009 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 sie manko..)) kurna postraszyło wczoraj mnie za wczesnie..i se wstałem w srodku nocy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.05.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Kazdy musi sie jakos pocieszac. Ale Ty jednak Neferko tez masz wszystko przemyslane od A do Z, nie sadze, zebys nie przywiazywala wagi do szklanek czy talerzy i kupowala wszystko od przypadku do przypadku + co Ci tam rodzina przyniesie... Naprawde wolalabym nie miec tego thermomixa, a jesc jak czlowiek. Nie kazdemu to samo jest do szczescia potrzebne - ja moge nie miec telewizora, ale bez porzadnego korkociagu zyc nie moge. hmm... ja nie mam thermomixa, ani ekspresu za 3tysie -ale porządnych talerzy i korkociagu też nie mam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 03.05.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Gosia to trzeba koleżance sprezentowac talerze ale to tak jest zazwyczaj na koniec budowy to już wykończeni wszyscy finansowo więc te talerze szklanki dlatego sa jakie są ale z czasem i to pewnie się zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2009 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Hejka. Dzisiaj juz znacznie lepiej. A moze kolezance takie brzydkie sie podobaja?... Kasia, kij z talerzami, ale jak chcesz zyc bez korkociagu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.05.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Hejka. Dzisiaj juz znacznie lepiej. A moze kolezance takie brzydkie sie podobaja?... Kasia, kij z talerzami, ale jak chcesz zyc bez korkociagu? Są techniki pozwalające się obejsc bez korkociągu Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.05.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Hejka. Dzisiaj juz znacznie lepiej. A moze kolezance takie brzydkie sie podobaja?... Kasia, kij z talerzami, ale jak chcesz zyc bez korkociagu? Są techniki pozwalające się obejsc bez korkociągu Małgoś np wkretarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Hejka. Dzisiaj juz znacznie lepiej. A moze kolezance takie brzydkie sie podobaja?... Kasia, kij z talerzami, ale jak chcesz zyc bez korkociagu? Są techniki pozwalające się obejsc bez korkociągu Małgoś Dokładnie, znane od wieków Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2009 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Hejka. Dzisiaj juz znacznie lepiej. A moze kolezance takie brzydkie sie podobaja?... Kasia, kij z talerzami, ale jak chcesz zyc bez korkociagu? Są techniki pozwalające się obejsc bez korkociągu Małgoś Dokładnie, znane od wieków Witanko Znam te techniki, ale przy 10 butelce wina zaczynaja byc meczace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.05.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Korkociąg mi niepotrzebny -wino otwieram średnio 2 razy w roku, a wódka ma nakretkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.05.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Hejka. Dzisiaj juz znacznie lepiej. A moze kolezance takie brzydkie sie podobaja?... Kasia, kij z talerzami, ale jak chcesz zyc bez korkociagu? Są techniki pozwalające się obejsc bez korkociągu Małgoś np wkretarka noo masz..hehehe withanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.05.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 widzę, że nawet naczynia na ocet u ciebie tematyczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 widzę, że nawet naczynia na ocet u ciebie tematyczne... Tak jest, winko rulez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.05.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 eeetam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts