Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kazdy musi sie jakos pocieszac. :) Ale Ty jednak Neferko tez masz wszystko przemyslane od A do Z, nie sadze, zebys nie przywiazywala wagi do szklanek czy talerzy i kupowala wszystko od przypadku do przypadku + co Ci tam rodzina przyniesie... Naprawde wolalabym nie miec tego thermomixa, a jesc jak czlowiek. Nie kazdemu to samo jest do szczescia potrzebne - ja moge nie miec telewizora, ale bez porzadnego korkociagu zyc nie moge. :lol: :lol: :lol:

Aaaa bo to kwestia priorytetów. Ja mam słabość do szkła, kieliszków, wieczników, zastawy, sztućców (sztućców już szukam, ale nie mogę znaleźć, takiej serii wzorowanej na bambusie. Było w Almi Decor lata temu - koleżance na ślub kupiłam...) Ale ja jestem gadżeciara :) Korkociąg, dobre noże, lodówka do wina, stojaki do wina, szkło użytkowe - fakt, że ważniejsze od termomixa. Sprzęt to sprzęt - musi spełniać swoją rolę. A te wszystkie drobne rzeczy jak zastawa czy szklanki są częścią pewnej przyjemności ...nie tylko wystroju wnętrza.

Aaaa bo to kwestia priorytetów. Ja mam słabość do szkła, kieliszków, wieczników, zastawy, sztućców (sztućców już szukam, ale nie mogę znaleźć, takiej serii wzorowanej na bambusie. Było w Almi Decor lata temu - koleżance na ślub kupiłam...) Ale ja jestem gadżeciara :) Korkociąg, dobre noże, lodówka do wina, stojaki do wina, szkło użytkowe - fakt, że ważniejsze od termomixa. Sprzęt to sprzęt - musi spełniać swoją rolę. A te wszystkie drobne rzeczy jak zastawa czy szklanki są częścią pewnej przyjemności ...nie tylko wystroju wnętrza.

O wlasnie o to mi chodzilo, jak zwykle Ty to umiesz lepiej nazwac. :)

Malka, o filmy pytam malza, ja nie ogladam ostatnio. Jak sie spotykamy to nadrabiam zaleglosci z kilku miesiecy przefiltrowane przez niego. :roll:

Kazdy musi sie jakos pocieszac. :) Ale Ty jednak Neferko tez masz wszystko przemyslane od A do Z, nie sadze, zebys nie przywiazywala wagi do szklanek czy talerzy i kupowala wszystko od przypadku do przypadku + co Ci tam rodzina przyniesie... Naprawde wolalabym nie miec tego thermomixa, a jesc jak czlowiek. Nie kazdemu to samo jest do szczescia potrzebne - ja moge nie miec telewizora, ale bez porzadnego korkociagu zyc nie moge. :lol: :lol: :lol:

hmm... ja nie mam thermomixa, ani ekspresu za 3tysie -ale porządnych talerzy i korkociagu też nie mam :roll: ....

Hejka. Dzisiaj juz znacznie lepiej. :)

A moze kolezance takie brzydkie sie podobaja?... :lol: :lol: :lol:

Kasia, kij z talerzami, ale jak chcesz zyc bez korkociagu? :o :o :o :o

Są techniki pozwalające się obejsc bez korkociągu Małgoś 8)

np wkretarka :oops:

Dokładnie, znane od wieków :D

Witanko :D

Dokładnie, znane od wieków :D

Witanko :D

Znam te techniki, ale przy 10 butelce wina zaczynaja byc meczace. :roll: