malgos2 03.05.2009 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 No dooooobra, otwieracz do piwa tez mam piekny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.05.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 noooo tyros sacynos po loodssku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Mam taki, co sie do sciany przymocowuje... Duchu, moim pierwszym meblem byly 4 kufle do Paulanera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.05.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 hmmmmm tez mam sporo szkla z knajp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.05.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Moim zdaniem seks to jedna z najpiękniejszych, najbardziej naturalnych, najzdrowszych rzeczy, jakie można kupić za pieniądze". Tom Clancy "Znacie to spojrzenie, które rzuca wam kobieta, kiedy ma ochotę na seks? ...Ja też nie". Steve Martin "Uprawianie seksu przypomina grę w brydża. Jak się nie ma dobrego partnera, to lepiej mieć dobrą rękę". Woody Allen "Biseksualizm podwaja twoje szanse na randkę w sobotni wieczór". Rodney Dangerfield "Pozwolić feministkom decydować o seksie to jak zafundować psu wakacje w Chinach". Matt Barry "Seks po dziewięćdziesiątce jest jak gra w bilard przy pomocy sznurka". Camille Paglia "Seks jest jednym z dziewięciu powodów do reinkarnacji. Pozostałych osiem się nie liczy". George Burns "Kobiety umieją udawać orgazmy. Za to męźczyźni potrafią udawać całe związki". Sharon Stone "Moja dziewczyna zawsze się śmieje podczas uprawiania seksu - wszystko jedno, co akurat czyta". Steve Jobs "Moja matka zdawała się nie dostrzegać ironii w nazywaniu mnie skurwysynem". Jack Nicholson "Clinton kłamał. Mężczyzna może zapomnieć, gdzie zaparkował samochód albo gdzie mieszka, ale nigdy nie zapomni seksu oralnego, nawet jeśli był bardzo kiepski". Barbara Bush "A, tak, 'rozwód'. To słowo pochodzi od łacińskiego 'wyrwać męźczyźnie jaja przez portfel'". Robin Williams "Kobiety narzekają na zespół napięcia przedmiesiączkowego, a dla mnie do jedyny czas w miesiącu, kiedy mogę naprawdę być sobą". Roseanne "Kobiety potrzebują powodu, żeby uprawiać seks. Mężczyźni potrzebują jedynie miejsca". Billy Crystal "Jak wynika z najnowszych badań, kobiety twierdzą, że czują się mniej niezręcznie, kiedy rozbierają się przed mężczyznami, niż gdy rozbierają się przed innymi kobietami. Według nich kobiety są zbyt krytyczne, podczas gdy mężczyźni, rzecz jasna, są zwyczajnie wdzięczni". Robert De Niro "Mamy nowy kryzys w medycynie. Lekarze alarmują, że wielu mężczyzn jest uczulonych na lateksowe prezerwatywy. Jako reakcja alergiczna występuje u nich duża opuchlizna. No to w czym problem?" Dustin Hoffman "W pismach dla mężczyzn jest niewiele porad, bo mężczyźni myślą 'Wiem, co robię. Pokażcie mi tylko jakieś gołe ciałko'". Jerry Seinfeld "Zamiast żenić się po raz kolejny, znajdę jakąś kobietę, której nie lubię, i podaruję jej dom". Rod Stewart "Rozumiecie, problem polega na tym, źe Bóg dał mi mózg i penisa, lecz krwi tylko tyle, żeby zasilać jedno". Robin Williams Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 No niezle Duchu, gdzie Ty takie rzeczy znajdujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.05.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 w googlarce dziefcynko w googlarce tyros idem loookac na ile wazy kon trojanski wlasnie zasssałem dvdripa..na dwojce fajny kabaret leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Nie wiesz, ze dzisiaj bojkot TVP jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.05.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 a ty co zas wymyśliła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 To nie ja, to ludziska wymyslily, ze beda bojkotowac Farfala nie ogladajac TVP 3 maja. http://wyborcza.pl/1,88975,6547635,No_to_znikam.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 03.05.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 ja to nie pamiętam kiedy TV oglądałam ... oglądam tylko rano TVN24 przy śniadaniu i tyle wieczorem tylko jakieś dvd i tyle nie mam cierpliwości oglądać filmów, które co 15 min są przerywane reklamami, albo wciąż tych samych - tezaz znów sami swoi lecą ... zwariować idzie ... już wolę w necie siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.05.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 o ku.....fa pierdziele wlaczam film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Slusznie Duchu. Z faszyzmem trzeba walczyc. Justynko, ja mam non-stop TVN24, ale glownie bez glosu, bo jak slysze takich malych karzelkow, to mam gesia skorke. Glownie ostatnio slucham w necie mojego ulubionego francuskiego radia bez reklam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 03.05.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 a ja lubię słuchać tvn 24 ... najbardziej ze wszystkich stacji duszku jak moje deseczki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.05.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 były juz we srode..poleca jutro badz pojutrze wez mi esem jesszcze raz..dokladne namiary przeslij.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 03.05.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 były juz we srode..poleca jutro badz pojutrze wez mi esem jesszcze raz..dokladne namiary przeslij.. już piszę ... jak ja nie lubię smsów pisać zaraz poślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Problem nie lezy w stacji tylko w dwoch takich, co ksiezyca nawet nie byli w stanie ukrasc. Alergie mam na nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 03.05.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 duszku poszło Małgoś jak się pojawiają to zmieniam na Meteo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Czesto tez tak robie... Albo "mute" i wlaczam muzyczke. Od razu lepiej sie czuje. Jak jestem gdzies za granica to nawet nie czytam za bardzo wiadomosci z PL i od razu jestem zdrowsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.05.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 te ile wazy kon trojanski mnie rozwala hehehe machulski jednak zawsze w formie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts