Gość justyna_m 03.05.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 zmykam spać ... jutro do pracy z samego rana i coś czuję, że po majówce to sporo pracy mnie czeka miłego wieczoru!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 A ja sie dopiero rozkrecam, MGH mnie wciagnelo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.05.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Tez idę jakiś film obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.05.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 a .... Małgoś , bateria będzie po 10 maja. ponoć juz się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2009 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Znaczy sie musze zaczac oszczedzac... Dzieki Ci serdeczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.05.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 kuśfa ty mnie przeceniasz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2009 23:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Prosiaczek myslal sobie, jak to swietnie miec takiego dobrego przyjaciela jak Kubus, a Kubus... niech tylko swinia ku.wa kichnie i nie zyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.05.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 ja pierdsiele...polowe tylko mniej wiecej sajaszyłem jakbys tak miala nowego klienta lobrasoiilabys siem strasznie??kusfa wstyd nie poslugiwac sie jazykiem albionu w tych czasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2009 00:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Ja nie nauczam angielskiego Duchu, ale mam pracownika, tylko... on drogi jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.05.2009 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 a pierdsielisz mrauczysz inglisz jak rodwita amerykanka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2009 00:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Rodowita to nie, ale niedlugo bede naturalizowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.05.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 dzien dobry, Malgos jak to naturalizowana? co to znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.05.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 ...... dzień dobry ciut mi lepiej i postanowiłam zacząc podczytywać dobre wieści Duchaty to 'wyrwać męźczyźnie jaja przez portfel' bardzo mi się spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2009 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Dzien dobry, Anja, naturalizowana to znaczy, ze dostajesz obywatelstwo nie przez urodzenie w danym kraju, tylko ze sie o nie starasz i je dostajesz. Nitu, zdrowiej nam szybko, bo Ci sie depesie zupelnie rozpasaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 04.05.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Dzien dobry, Anja, naturalizowana to znaczy, ze dostajesz obywatelstwo nie przez urodzenie w danym kraju, tylko ze sie o nie starasz i je dostajesz. Nitu, zdrowiej nam szybko, bo Ci sie depesie zupelnie rozpasaja. to opuszczasz nasz kraj Małgoś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2009 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Dzien dobry, Anja, naturalizowana to znaczy, ze dostajesz obywatelstwo nie przez urodzenie w danym kraju, tylko ze sie o nie starasz i je dostajesz. Nitu, zdrowiej nam szybko, bo Ci sie depesie zupelnie rozpasaja. to opuszczasz nasz kraj Małgoś??? No przestan. W zyciu! Tylko pobyty powyzej 6 miesiecy trzeba notowac w swojej ksiazce emigranta, wiec jesli bede tam raz na jakis czas to juz sie liczy i po 2 latach juz sie mozna starac o egzamin na obywatela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 04.05.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Dzien dobry, Anja, naturalizowana to znaczy, ze dostajesz obywatelstwo nie przez urodzenie w danym kraju, tylko ze sie o nie starasz i je dostajesz. Nitu, zdrowiej nam szybko, bo Ci sie depesie zupelnie rozpasaja. to opuszczasz nasz kraj Małgoś??? No przestan. W zyciu! Tylko pobyty powyzej 6 miesiecy trzeba notowac w swojej ksiazce emigranta, wiec jesli bede tam raz na jakis czas to juz sie liczy i po 2 latach juz sie mozna starac o egzamin na obywatela. ufff ... już myślałam, że chcesz nas zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 04.05.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Dzien dobry, Anja, naturalizowana to znaczy, ze dostajesz obywatelstwo nie przez urodzenie w danym kraju, tylko ze sie o nie starasz i je dostajesz. Nitu, zdrowiej nam szybko, bo Ci sie depesie zupelnie rozpasaja. to opuszczasz nasz kraj Małgoś??? No przestan. W zyciu! Tylko pobyty powyzej 6 miesiecy trzeba notowac w swojej ksiazce emigranta, wiec jesli bede tam raz na jakis czas to juz sie liczy i po 2 latach juz sie mozna starac o egzamin na obywatela. ufff ... już myślałam, że chcesz nas zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2009 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Dzien dobry, Anja, naturalizowana to znaczy, ze dostajesz obywatelstwo nie przez urodzenie w danym kraju, tylko ze sie o nie starasz i je dostajesz. Nitu, zdrowiej nam szybko, bo Ci sie depesie zupelnie rozpasaja. to opuszczasz nasz kraj Małgoś??? No przestan. W zyciu! Tylko pobyty powyzej 6 miesiecy trzeba notowac w swojej ksiazce emigranta, wiec jesli bede tam raz na jakis czas to juz sie liczy i po 2 latach juz sie mozna starac o egzamin na obywatela. ufff ... już myślałam, że chcesz nas zostawić E tam, przeciez od czerwca do pazdziernika mnie nie bylo, a jednak nie dalam Wam spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 04.05.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Dzien dobry, Anja, naturalizowana to znaczy, ze dostajesz obywatelstwo nie przez urodzenie w danym kraju, tylko ze sie o nie starasz i je dostajesz. Nitu, zdrowiej nam szybko, bo Ci sie depesie zupelnie rozpasaja. to opuszczasz nasz kraj Małgoś??? No przestan. W zyciu! Tylko pobyty powyzej 6 miesiecy trzeba notowac w swojej ksiazce emigranta, wiec jesli bede tam raz na jakis czas to juz sie liczy i po 2 latach juz sie mozna starac o egzamin na obywatela. ufff ... już myślałam, że chcesz nas zostawić E tam, przeciez od czerwca do pazdziernika mnie nie bylo, a jednak nie dalam Wam spokoju. w tym roku też zamierzasz wyjechać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts