DarioAS 19.06.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 pocztówkę lub Biały Dom... ja to drugie proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2008 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 pocztówkę lub Biały Dom... ja to drugie proszę... Zobacze, co sie da zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 dzień dobry dzień dobry, znowu muszę czytać po pół godziny wątki Dzien dobry, dzien dobry. No widzisz, a mowilas, ze ja bede na ogleglosc, a to Ty nie nadazasz... no... bo ostatnio ja tylko wieczorami i to też nie zawsze mogę... młody staje sie coraz bardziej wymagajacy, nic tylko polko i polko... i sprawy ojcowe mnie ciągle ścigają a tak przy okazji, to od poniedziałaku już Dawidek nie tylko siusia na nocnik, ale jeszcze zaczął nawet wołać, więc spokojnie mogę mu ściagnąć spodnie na czas a na polku spodobało mu się siku na płotek.... Pewnie przez to nauczanie koty sikania do kuwety, sam sie nauczyl, gdzie jego kuweta. Przeslij Dawidkowi moje gratulacje. A to nie nasza obecność go natchnęła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2008 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 dzień dobry dzień dobry, znowu muszę czytać po pół godziny wątki Dzien dobry, dzien dobry. No widzisz, a mowilas, ze ja bede na ogleglosc, a to Ty nie nadazasz... no... bo ostatnio ja tylko wieczorami i to też nie zawsze mogę... młody staje sie coraz bardziej wymagajacy, nic tylko polko i polko... i sprawy ojcowe mnie ciągle ścigają a tak przy okazji, to od poniedziałaku już Dawidek nie tylko siusia na nocnik, ale jeszcze zaczął nawet wołać, więc spokojnie mogę mu ściagnąć spodnie na czas a na polku spodobało mu się siku na płotek.... Pewnie przez to nauczanie koty sikania do kuwety, sam sie nauczyl, gdzie jego kuweta. Przeslij Dawidkowi moje gratulacje. A to nie nasza obecność go natchnęła? Twoja na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 dzień dobry dzień dobry, znowu muszę czytać po pół godziny wątki Dzien dobry, dzien dobry. No widzisz, a mowilas, ze ja bede na ogleglosc, a to Ty nie nadazasz... no... bo ostatnio ja tylko wieczorami i to też nie zawsze mogę... młody staje sie coraz bardziej wymagajacy, nic tylko polko i polko... i sprawy ojcowe mnie ciągle ścigają a tak przy okazji, to od poniedziałaku już Dawidek nie tylko siusia na nocnik, ale jeszcze zaczął nawet wołać, więc spokojnie mogę mu ściagnąć spodnie na czas a na polku spodobało mu się siku na płotek.... Pewnie przez to nauczanie koty sikania do kuwety, sam sie nauczyl, gdzie jego kuweta. Przeslij Dawidkowi moje gratulacje. A to nie nasza obecność go natchnęła? Twoja na pewno. Tak se pomyślał, że jak chce kiedyś tyle piwa, co ciocia Olga wypić, to musi się nauczyć, bo żadna pielucha tego nie udźwignie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2008 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Biedne dziecko, zlot takich antywzorcow moze na niego fatalnie wplynac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 No wiesz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.06.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Hahahahahahahahaha... dobre jesteście Ciotki, malca trzeba od początku w świat wprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2008 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 No wiesz?! Zamiast piosenek uczyc ladnych, Ty uczysz jak do pecherza jak najwiecej piwa zmiescic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 No wiesz?! Zamiast piosenek uczyc ladnych, Ty uczysz jak do pecherza jak najwiecej piwa zmiescic... Uczę tego, co umiem Jakbym go zaczęła uczyć piosenek, to Ania by musiała biedne dziecko po psychologach do dorosłości ciągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2008 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 No wiesz?! Zamiast piosenek uczyc ladnych, Ty uczysz jak do pecherza jak najwiecej piwa zmiescic... Uczę tego, co umiem Jakbym go zaczęła uczyć piosenek, to Ania by musiała biedne dziecko po psychologach do dorosłości ciągać Mowisz, ze muzykofobii by sie nabawil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 No wiesz?! Zamiast piosenek uczyc ladnych, Ty uczysz jak do pecherza jak najwiecej piwa zmiescic... Uczę tego, co umiem Jakbym go zaczęła uczyć piosenek, to Ania by musiała biedne dziecko po psychologach do dorosłości ciągać Mowisz, ze muzykofobii by sie nabawil? Muzykofobia, to najlżejszy z możliwych urazów psychicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2008 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 No wiesz?! Zamiast piosenek uczyc ladnych, Ty uczysz jak do pecherza jak najwiecej piwa zmiescic... Uczę tego, co umiem Jakbym go zaczęła uczyć piosenek, to Ania by musiała biedne dziecko po psychologach do dorosłości ciągać Mowisz, ze muzykofobii by sie nabawil? Muzykofobia, to najlżejszy z możliwych urazów psychicznych A zaciagania sie fajkami tez juz nauczalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.06.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Dawidka na całe szczęście nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2008 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Dawidka na całe szczęście nie... Pewna jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Dawidka na całe szczęście nie... Pewna jestes? Ja jestem pewna A co do nauczania - to chciałam przypomnieć, że jedyny pedagog w towarzystwie zmył się przedwcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.06.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Dawidka na całe szczęście nie... Pewna jestes? Ja jestem pewna A co do nauczania - to chciałam przypomnieć, że jedyny pedagog w towarzystwie zmył się przedwcześnie o, to, to!! Ty byś go w mig wyszkoliła jak i co ma robić ciekawe ile płatna taka usługa.... pewna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2008 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Dawidka na całe szczęście nie... Pewna jestes? Ja jestem pewna A co do nauczania - to chciałam przypomnieć, że jedyny pedagog w towarzystwie zmył się przedwcześnie Pedagog - praktyk, nie teoretyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Dawidka na całe szczęście nie... Pewna jestes? Ja jestem pewna A co do nauczania - to chciałam przypomnieć, że jedyny pedagog w towarzystwie zmył się przedwcześnie Pedagog - praktyk, nie teoretyk... To nawet lepiej, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2008 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Dawidka na całe szczęście nie... Pewna jestes? Ja jestem pewna A co do nauczania - to chciałam przypomnieć, że jedyny pedagog w towarzystwie zmył się przedwcześnie Pedagog - praktyk, nie teoretyk... To nawet lepiej, nie? No chyba lepiej. Nastepnym razem nadrobie. Bedzie wiecej materialu do nauczania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts