Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dzien dobry,

Anja, naturalizowana to znaczy, ze dostajesz obywatelstwo nie przez urodzenie w danym kraju, tylko ze sie o nie starasz i je dostajesz.

Nitu, zdrowiej nam szybko, bo Ci sie depesie zupelnie rozpasaja. :wink:

:o to opuszczasz nasz kraj Małgoś???

No przestan. W zyciu! :o :lol: :lol: :lol: Tylko pobyty powyzej 6 miesiecy trzeba notowac w swojej ksiazce emigranta, wiec jesli bede tam raz na jakis czas to juz sie liczy i po 2 latach juz sie mozna starac o egzamin na obywatela. 8)

ufff ... już myślałam, że chcesz nas zostawić :roll:

E tam, przeciez od czerwca do pazdziernika mnie nie bylo, a jednak nie dalam Wam spokoju. :lol: :lol: :lol:

w tym roku też zamierzasz wyjechać???

Jeszcze nie wiem, jak to bedzie. Mozliwe, ze malz sie wkurzy i wczesniej przyjedzie. A jesli nie bedzie mogl, to ktos sie bedzie musial poswiecic. :roll:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hallo, jestem 8) :p :p

weekend majowy minął, praca wre, aż miło :wink:

Nadia mi żyć nie daje, nawet obiad cieżko ugotować, a co dopiero tutaj posiedzieć :roll:

Ale melduje, że staram się wszystko czytać na bieżąco, tylko nie piszę bo zazwyczaj mam małą na rękach :roll: :wink:

i cieszę się, że jednak mamy tego misia.... :p