malgos2 04.05.2009 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Dzieki dziewczyny. Co to za beton taki?! Aaaa, to taka se betonka.... ze światłowodem Ja Cie nie krece! W nastepnym mieszkanku bedzie... Miałam nadzieję, że jeszcze coś se w tym dokręcisz Poczekam az to: około 750 euro za metr kwadratowy ściany o grubości 2,5cm sie zmieni... Nie histeruj Koleżanko, nie histeruj Sprobuje... Kochanieńka, jak to Węgry wymyślili, to my se nie damy rady z plagiatem za pół ceny?! Ooooo, na pewno. Ze dwa lata to potrwa, ale znajdziemy rozwiazanie na pewno jako i na podloge znalezlismy. Z newsow - mama mi chce na urodziny kupic... lodowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.05.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Dzieki dziewczyny. Co to za beton taki?! Aaaa, to taka se betonka.... ze światłowodem Ja Cie nie krece! W nastepnym mieszkanku bedzie... Miałam nadzieję, że jeszcze coś se w tym dokręcisz Poczekam az to: około 750 euro za metr kwadratowy ściany o grubości 2,5cm sie zmieni... Nie histeruj Koleżanko, nie histeruj Sprobuje... Kochanieńka, jak to Węgry wymyślili, to my se nie damy rady z plagiatem za pół ceny?! Ooooo, na pewno. Ze dwa lata to potrwa, ale znajdziemy rozwiazanie na pewno jako i na podloge znalezlismy. Z newsow - mama mi chce na urodziny kupic... lodowke. Taką do wina, mam nadzieję? To już jest coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2009 23:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Dzieki dziewczyny. Co to za beton taki?! Aaaa, to taka se betonka.... ze światłowodem Ja Cie nie krece! W nastepnym mieszkanku bedzie... Miałam nadzieję, że jeszcze coś se w tym dokręcisz Poczekam az to: około 750 euro za metr kwadratowy ściany o grubości 2,5cm sie zmieni... Nie histeruj Koleżanko, nie histeruj Sprobuje... Kochanieńka, jak to Węgry wymyślili, to my se nie damy rady z plagiatem za pół ceny?! Ooooo, na pewno. Ze dwa lata to potrwa, ale znajdziemy rozwiazanie na pewno jako i na podloge znalezlismy. Z newsow - mama mi chce na urodziny kupic... lodowke. Taką do wina, mam nadzieję? To już jest coś Wino u nas tak szybko schodzi, ze sie nie zdarzy schlodzic, i glownie to jest czerwone, wiec bez lodowki sie obejdzie. Mysle nad pieknym, czarnym Siemensem. Oryginalnie mial byc bialy Sharp, ale sie okazalo, ze po tych pierdzielonych podwyzkach Sharp kosztuje tyle samo co Siemens, a klasa wyzsza i w ogole jest sliiiiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.05.2009 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 wienc wchodś w siemensa..kobiałko papap ze wos jescek postrasym troskem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.05.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Wino u nas tak szybko schodzi, ze sie nie zdarzy schlodzic, i glownie to jest czerwone, wiec bez lodowki sie obejdzie. Mysle nad pieknym, czarnym Siemensem. Oryginalnie mial byc bialy Sharp, ale sie okazalo, ze po tych pierdzielonych podwyzkach Sharp kosztuje tyle samo co Siemens, a klasa wyzsza i w ogole jest sliiiiczna. Ja Ci radzę taką do wina (i inszych ankoholi) Bo co, jak Cię zacznę częściej nawiedzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2009 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 wienc wchodś w siemensa..kobiałko papap ze wos jescek postrasym troskem Jak go dostane, bo w necie niby jest, a potem jak zamowisz to czesto doopa. I sa jaja z wniesieniem do mieszkania - wiekszosc nie wnosi, to co ja mam z tym zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2009 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Wino u nas tak szybko schodzi, ze sie nie zdarzy schlodzic, i glownie to jest czerwone, wiec bez lodowki sie obejdzie. Mysle nad pieknym, czarnym Siemensem. Oryginalnie mial byc bialy Sharp, ale sie okazalo, ze po tych pierdzielonych podwyzkach Sharp kosztuje tyle samo co Siemens, a klasa wyzsza i w ogole jest sliiiiczna. Ja Ci radzę taką do wina (i inszych ankoholi) Bo co, jak Cię zacznę częściej nawiedzać? Na ebayu widzialam wlasnie dzisiaj taka mala za jedyne 395 PLNow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.05.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Wino u nas tak szybko schodzi, ze sie nie zdarzy schlodzic, i glownie to jest czerwone, wiec bez lodowki sie obejdzie. Mysle nad pieknym, czarnym Siemensem. Oryginalnie mial byc bialy Sharp, ale sie okazalo, ze po tych pierdzielonych podwyzkach Sharp kosztuje tyle samo co Siemens, a klasa wyzsza i w ogole jest sliiiiczna. Ja Ci radzę taką do wina (i inszych ankoholi) Bo co, jak Cię zacznę częściej nawiedzać? Na ebayu widzialam wlasnie dzisiaj taka mala za jedyne 395 PLNow. Mała to nie ma sensu Bo faktycznie szybciej wypijesz niż zapełnisz Jesteś pewna, że to do wina była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.05.2009 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Tu: http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=290314258298 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.05.2009 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Tu: http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=290314258298 No fakt, do wina.... Na lampkę To chyba kieszonkowa jakaś Ciut inną miałam na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.05.2009 00:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Tu: http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=290314258298 No fakt, do wina.... Na lampkę To chyba kieszonkowa jakaś Ciut inną miałam na myśli Nie mam miejsca oraz groziloby to pijanstwem ciaglym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.05.2009 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Tu: http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=290314258298 No fakt, do wina.... Na lampkę To chyba kieszonkowa jakaś Ciut inną miałam na myśli Nie mam miejsca oraz groziloby to pijanstwem ciaglym. Znowu histerujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.05.2009 00:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Tu: http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=290314258298 No fakt, do wina.... Na lampkę To chyba kieszonkowa jakaś Ciut inną miałam na myśli Nie mam miejsca oraz groziloby to pijanstwem ciaglym. Znowu histerujesz Rozumiem, ze juz mi taka zakupilas na urodziny i chcesz mi ja przywiezc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.05.2009 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Tu: http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=290314258298 No fakt, do wina.... Na lampkę To chyba kieszonkowa jakaś Ciut inną miałam na myśli Nie mam miejsca oraz groziloby to pijanstwem ciaglym. Znowu histerujesz Rozumiem, ze juz mi taka zakupilas na urodziny i chcesz mi ja przywiezc? Jakby Ci to powiedzieć.... Wpadanie z przesady w przesadę, to też histeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.05.2009 00:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Tu: http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=290314258298 No fakt, do wina.... Na lampkę To chyba kieszonkowa jakaś Ciut inną miałam na myśli Nie mam miejsca oraz groziloby to pijanstwem ciaglym. Znowu histerujesz Rozumiem, ze juz mi taka zakupilas na urodziny i chcesz mi ja przywiezc? Jakby Ci to powiedzieć.... Wpadanie z przesady w przesadę, to też histeria Spryciara... Obiecuje, ze zadbam o odpowiednia temperature do trunkow na antresoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.05.2009 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Tu: http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=290314258298 No fakt, do wina.... Na lampkę To chyba kieszonkowa jakaś Ciut inną miałam na myśli Nie mam miejsca oraz groziloby to pijanstwem ciaglym. Znowu histerujesz Rozumiem, ze juz mi taka zakupilas na urodziny i chcesz mi ja przywiezc? Jakby Ci to powiedzieć.... Wpadanie z przesady w przesadę, to też histeria Spryciara... Obiecuje, ze zadbam o odpowiednia temperature do trunkow na antresoli. Nooo Ja dbam tylko, żebyś się nie rozchorowała Ciepłe wino szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.05.2009 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 No dobra, fajnie się gada, ale jutro na fabrykę trza Małgoś, jeszcze raz: STO LAT!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.05.2009 00:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dzieki. Cieplego wina tez nie lubie. I tez lete spac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.05.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Małgoś - wszystkiego najlepszego Spełnienia marzeń i jak najszybszej przeprowadzki do nowego mieszkanka http://www.twojekwiaty.pl/photo/899.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 05.05.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Najlepszego i zdrowej wątroby na następne - eee 18 lat i gładkich tafli betonu http://www.giftfactory.pl/oferta/bigphoto/72/zd_cia_na_stron__003.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts