nitubaga 06.05.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Malz mi przyslal nastepny prezent. Mam pieeeeeeeekna dyskotekowa kule z silnikiem. noooo kochani..... skoro Małgoś ma kulę.... a Nefcia rurę.... a ja grillllla... to balangę można robić :P tak się wetkłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.05.2009 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Malz mi przyslal nastepny prezent. Mam pieeeeeeeekna dyskotekowa kule z silnikiem. noooo kochani..... skoro Małgoś ma kulę.... a Nefcia rurę.... a ja grillllla... to balangę można robić :P tak się wetkłam Kuli Wam nie dam, za zadne skarby. Do mnie musicie przyjechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.05.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 ja z grilllem kłopota nie widzę ale już widzę naszą Nefcię jak hondą popiernicza z rurą kominową, izolowaną, długości kajsi z 8 metra - na balangę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.05.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 niezle niezle a ta rura to do tanca? kurs macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.05.2009 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 ja z grilllem kłopota nie widzę ale już widzę naszą Nefcię jak hondą popiernicza z rurą kominową, izolowaną, długości kajsi z 8 metra - na balangę :P Gdyby to byl ktos inny, to moze bym sie zdziwila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 co Wy wiecie o wożeniu rur moje jeździdło kilka dni temu przeszło metamorfozę...................................................................................................................................................... i miałam czołg http://lh5.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/SgGiLcMWumI/AAAAAAAACEE/RymRyt7yB8k/s640/DSCN3879.JPG usmiech przechodniów - bezcenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.05.2009 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Pieknie malka, chcialabym widziec Ciebie jeszcze w tym aucie z Twoim usmiechem od ucha do ucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.05.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Heloł -malgos i jak się czyujesz z tą "okragłą" liczbą? bo mnie to samo lada dzień czeka -i już mam kryzys PS: Lodówka -za..ta! podobna do Bosha na ktorego obie chorowałyśmy i obie kupilyśmy w koncu Siemensa, z tym, że ja do zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Na zatłoczonych przejściach dla pieszych, Młodszy przeładowywał, ale było śmiechu dzisiaj wiozłam 3 metrową fi 2.8 do osłony kabli - ale czad...fajnie dyndała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.05.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 dzisiaj wiozłam 3 metrową fi 2.8 do osłony kabli - ale czad...fajnie dyndała. dobrze, że nikogo z pobocza nie "zgarnęłaś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.05.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 [wpisy przeniesione z dziennika budowy] Banan z wrotek wywala. Kiedyś to były tylko dziwki czyli utrzymanki a teraz banany ... A na oliwę piękny komplecik.. http://forum.muratordom.pl/uzytkownik20773.htm Super lodówka. Będziesz na pewno z niej zadowolona. http://forum.muratordom.pl/uzytkownik89583.htm Małgoś ten banan jest superowy ale stojak na winko... pierwsza klasa... http://forum.muratordom.pl/uzytkownik54731.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.05.2009 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Heloł -malgos i jak się czyujesz z tą "okragłą" liczbą? bo mnie to samo lada dzień czeka -i już mam kryzys PS: Lodówka -za..ta! podobna do Bosha na ktorego obie chorowałyśmy i obie kupilyśmy w koncu Siemensa, z tym, że ja do zabudowy Spokojnie, Duch mnie przekonal, ze mloda jestem i w ogole sie tym przestalam przejmowac. Czy ja chorowalam na Boscha? Nie pamietam... Piekny jest tez Bosch, to fakt, ale o 1000 drozszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.05.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 i co ... lodówka dostępna czy nie ?Cześć, tak w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.05.2009 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Dostalam maila z potwierdzeniem zamowienia, pani napisala, ze kierowca zadzwoni jak bedzie jechal, wiec mniemam, ze dostepna. Chociaz Kasia tyle naopowiadala o tych sklepach internetowych, ze dopoki nie zobacze lodowki w swojej kuchni, to nie uwierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.05.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 ja kupowałem całą kuchnię w Neo24 .... bez problemu ... powiedziałbym, że wzorowo. Ale to było rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.05.2009 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 W Neo24 jej nie mieli. Kupowalam w 123Market, na razie bardzo milo. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 a gdzie moge kupić lodówę z Fischera ?? z Anglii sprowadzenie to kilka stów, przy i tak nie tanim sprzęcie to spory wydatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.05.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 ja mam w stawie kilka karpi ... to tak jakbym "Fischerem" był lodówka nazywa się "INTHESHIT" ... i mozna ją obejrzeć na 1 lub 2 stronie mojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.05.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Ja w Neo24 kupowałam zmywarkę -spoko, W Magicznej Planecie wzięłam lodowkę i płytę -ale nie polecam -bo piekarnik też "niby" mieli -a nie mieli i trzymali moje zamowienie m-c czasu "niby" czekając na piekarnik wlasnie Ten sam piekarnik w końcu kupiłam w AGS-home -polecam Zobaczymy więc na co malgos trafiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.05.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Magiczna Planeta wkurzyla mnie swoim glupim mailem od razu. W regulaminie co innego, a w rzeczywistosci co innego. Ladnie bym wygladala, gdyby mi tak UPS lodowke pod klatka wystawil. Czy ludzie nie zdaja sobie sprawy, ze czlowiek kieruje sie pierwszym wrazeniem i brak "dzien dobry", "dziekuje" i "do widzenia" moze zepsuc wszystko? A moze nie chca sprzedawac po prostu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts