DarioAS 19.06.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 a co ptrzewiduje program nauki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 a co ptrzewiduje program nauki?? Lepiej się nie interesuj Co się masz na zapas denerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2008 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 a co ptrzewiduje program nauki?? Lepiej się nie interesuj Co się masz na zapas denerwować No wlasnie... Sorry, ze Was zostawilam, ale maz mnie wyciagnal za jedzeniowe zakupy. Mielismy w lodowce tylko swiatlo i smutno to wygladalo. Kupilam sobie moje ulubione chipsy krewetkowe i "ryzowe rafaello" (ja je tak nazwalam). Teraz bede kombinowac, co tu ugotowac z zieleniny, ktora nabylismy. Rzeczywiscie sa jaja z pomidorami, nawet w chinatown ich nie maja. W koncu zdobylam 3, ale ludzie tak swiruja, ze juz sama nie wiem, czy je jesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 20.06.2008 01:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Ja sie wstyrzmuje od jedzenia pomidorow na razie - poczekam jak mi dojrzeja na krzaku. No i cos sie dzieje z wolowina bo jak w kafeterii dla seniorow jest wolowina w jadlospisie to emeryci zglaszaja swoja nieobecnosc. Pracuje tam w czwarki jako wolontariuszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.06.2008 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Witajcie Może po prostu wołowina jest twarda? Ja mam smaka na pomidory od tygodnia, chyba brak mi kwasu foliowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.06.2008 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Witam. A ja melduje, ze wczoraj zjadlam pol duzego pomidora w salatce i zyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.06.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 ale się uśmiałam nadrabiając niesamowite jesteśta dziełochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.06.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Witam. A ja melduje, ze wczoraj zjadlam pol duzego pomidora w salatce i zyje. nnie przeginasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.06.2008 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 ale się uśmiałam nadrabiając niesamowite jesteśta dziełochy Kto? My? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.06.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 ale się uśmiałam nadrabiając niesamowite jesteśta dziełochy Kto? My? a gdzie ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.06.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Witam. A ja melduje, ze wczoraj zjadlam pol duzego pomidora w salatce i zyje. ludzie ło co lata z tymi pomidorami, bo nie chwytam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.06.2008 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Witam. A ja melduje, ze wczoraj zjadlam pol duzego pomidora w salatce i zyje. ludzie ło co lata z tymi pomidorami, bo nie chwytam??? No bo w Stanach maja salmonelle na pomidorach no i panika jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.06.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Tak samo jak w Polsce jakiś czas temu nie jedli drobiu bo ptasia grypa była Dobra kobitki, ja lecę do pracy, bo czas się za coś normalnego wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.06.2008 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Tak samo jak w Polsce jakiś czas temu nie jedli drobiu bo ptasia grypa była Dobra kobitki, ja lecę do pracy, bo czas się za coś normalnego wziąć Ja tez musze sie kurcze zabrac za cos pozytecznego. Moze sie w koncu rozpakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.06.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 toś się jeszcze nie rozpakowała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.06.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Tak samo jak w Polsce jakiś czas temu nie jedli drobiu bo ptasia grypa była Dobra kobitki, ja lecę do pracy, bo czas się za coś normalnego wziąć Ja tez musze sie kurcze zabrac za cos pozytecznego. Moze sie w koncu rozpakuje? A po co? Zara się będziesz znowu zwijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.06.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 eee, no do września jeszcze trochę zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.06.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 No, rozpakowalam sie. Jak ja tego nie lubie. Pakowac sie nienawidze, ale rozpakowywanie to juz zupelnie glupia czynnosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 20.06.2008 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Melduję, że zjadłam dziś znaczy wczoraj pół pomidora, na spółę z mężem i oboje żyjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.06.2008 02:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Melduję, że zjadłam dziś znaczy wczoraj pół pomidora, na spółę z mężem i oboje żyjemy Ja dzisiaj poszlam do Chinki, u ktorej zawsze kupuje warzywa i powiedziala, ze nie ma sie czym przejmowac, bo ona ma pomidory z Holandii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts