OK 07.05.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Nikt do mnie nie zaglada? Obrazam sie. Nie-dzien dobry. Nie-cześć Małgoś, przybywam jutro, pewnie tym 14:17 z Warszawy, 17:10 będę w Krakowie Hotel mam na Strzeleckiej, to jak będziesz jeszcze nieczynna, to sobie chyba sama trafię Mam nadzieję Na 4:30 mam lekarza i zobaczymy, jak szybko sie stamtad wyrwe. Na Strzeleckiej czy na Strzeleckich? Strzelecka Źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Nikt do mnie nie zaglada? Obrazam sie. Nie-dzien dobry. Nie-cześć Małgoś, przybywam jutro, pewnie tym 14:17 z Warszawy, 17:10 będę w Krakowie Hotel mam na Strzeleckiej, to jak będziesz jeszcze nieczynna, to sobie chyba sama trafię Mam nadzieję Na 4:30 mam lekarza i zobaczymy, jak szybko sie stamtad wyrwe. Na Strzeleckiej czy na Strzeleckich? Strzelecka Źle? Bardzo dobrze, bo to bardzo blisko dworca. Stamtad pojdziesz sobie Lubicz w kierunku Rynku, przejdziesz przejsciem podziemnym i juz prawie bedziesz. 3 Papryczki sa na Poselskiej. Tylko na 6 to by bylo lekko za wczesnie rezerwowac chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Bardzo dobrze, bo to bardzo blisko dworca. Stamtad pojdziesz sobie Lubicz w kierunku Rynku, przejdziesz przejsciem podziemnym i juz prawie bedziesz. 3 Papryczki sa na Poselskiej. Tylko na 6 to by bylo lekko za wczesnie rezerwowac chyba... Ja się nie znam... Ty tam rządzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 07.05.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 No, nareszcie... Mialam wczoraj burze mozgow z malzem i zmieniam koncepcje AGD o 180 stopni... To co, mam dzwonic do Papryk i rezerwowac na 5 osob (Olga, Duch, Sebastian, Anoleiz i ja)? Oczywiscie na Anoleiz nie liczymy jak zwykle. ni ma to jak dobra opinia bede, bede, bede powtarzam to jak mantrę od tygodnia... może pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 No, nareszcie... Mialam wczoraj burze mozgow z malzem i zmieniam koncepcje AGD o 180 stopni... To co, mam dzwonic do Papryk i rezerwowac na 5 osob (Olga, Duch, Sebastian, Anoleiz i ja)? Oczywiscie na Anoleiz nie liczymy jak zwykle. ni ma to jak dobra opinia bede, bede, bede powtarzam to jak mantrę od tygodnia... może pomoże Innej opcji nie biorę pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Bardzo dobrze, bo to bardzo blisko dworca. Stamtad pojdziesz sobie Lubicz w kierunku Rynku, przejdziesz przejsciem podziemnym i juz prawie bedziesz. 3 Papryczki sa na Poselskiej. Tylko na 6 to by bylo lekko za wczesnie rezerwowac chyba... Ja się nie znam... Ty tam rządzisz Pytanie, na ktora sie wyrobisz. Powiedzmy, ze dojezdzasz lekko spozniona 5:30, to raczej na 6 nie dolecisz na skrzydlach. To moze 6:30? Oni trzymaja rezerwacje 15 minut, a piatek oblozony moze byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 07.05.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 no ja tez, ale się zaczęłam tak zastanawiać, bo jak wszyscy liczą na to, że się nie pojawię "jak zwykle" to nie wiem czy im mogę zawód taki sprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Anoleiz, nie sciemniaj. Do 3 razy sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Bardzo dobrze, bo to bardzo blisko dworca. Stamtad pojdziesz sobie Lubicz w kierunku Rynku, przejdziesz przejsciem podziemnym i juz prawie bedziesz. 3 Papryczki sa na Poselskiej. Tylko na 6 to by bylo lekko za wczesnie rezerwowac chyba... Ja się nie znam... Ty tam rządzisz Pytanie, na ktora sie wyrobisz. Powiedzmy, ze dojezdzasz lekko spozniona 5:30, to raczej na 6 nie dolecisz na skrzydlach. To moze 6:30? Oni trzymaja rezerwacje 15 minut, a piatek oblozony moze byc. Małgoś, jak dla mnie to może być i na 19:00... Podejdę do hotelu, sprawdzę, gdzie jest rzucę torbę, odsapnę Ja tam zawsze wolę mieć więcej czasu, niż mniej czasu - Ty też masz jakieś doktory i inne, nie będziesz lecieć na wariata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 07.05.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 hiehie... no ściemnianie to moja specjalność ale ale, wydaje mi się, że 6.30 to byłaby w sam raz pora, czy my tam planujemy coś jeść czy tylko pić? bo nie wiem czy mam specjalnie na obiad czatować w robocie no i też nie wiem w końcu czy przyjadę własnym środkiem lokomocji czy zostanę dowieziona, a tam, najwyżej jeden drink a potem sama cola będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Dziewczyny, róbcie, jak uważacie Pociąg może się spóźnić godzinę albo trzy, nie wiem, czy jest sens brać to pod uwagę... może tyż być punktualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Dobra, to krakowskim targiem zarezerwuje na 6:45. Anoleiz, Duch nie odmowilby sobie steku w piatek, tak wiec na 100% jemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Dobra, to krakowskim targiem zarezerwuje na 6:45. Anoleiz, Duch nie odmowilby sobie steku w piatek, tak wiec na 100% jemy. Stoi Czy ze Strzeleckiej do 3Papryczek dojdę na piechotę, czy lepiej wziąć taryfę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Dobra, to krakowskim targiem zarezerwuje na 6:45. Anoleiz, Duch nie odmowilby sobie steku w piatek, tak wiec na 100% jemy. Stoi Czy ze Strzeleckiej do 3Papryczek dojdę na piechotę, czy lepiej wziąć taryfę? Jak chcesz byc ekspresowo to wez taksowke (012 19661) a jesli chcesz sie przejsc to idz ulica Lubicz do konca, przejsciem podziemnym w kierunku Rynku, potem jak juz bedziesz przy murach to skrec z Plant w Szpitalna i idz nia prosto, prosto, az sie skonczy, potem wzdluz Malego Rynku, dalej prosto - potem wejdziesz w Stolarska (poznasz po flagach - tam sa konsulaty i sa takie slupki - nie mozna wjechac w ta ulice). Ta ulica do konca i jak skrecisz w prawo to bedziesz na Placu Dominikanskim. W lewo w Grodzka i ze dwie przecznice i jestes na Poselskiej. Papryczki sa idac od Rynku Grodzka po lewej, wchodzi sie po 3 schodkach. To jest kawalek, ale w 20 minut powinnas przejsc mysle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Dobra, to krakowskim targiem zarezerwuje na 6:45. Anoleiz, Duch nie odmowilby sobie steku w piatek, tak wiec na 100% jemy. Stoi Czy ze Strzeleckiej do 3Papryczek dojdę na piechotę, czy lepiej wziąć taryfę? Jak chcesz byc ekspresowo to wez taksowke (012 19661) a jesli chcesz sie przejsc to idz ulica Lubicz do konca, przejsciem podziemnym w kierunku Rynku, potem jak juz bedziesz przy murach to skrec z Plant w Szpitalna i idz nia prosto, prosto, az sie skonczy, potem wzdluz Malego Rynku, dalej prosto - potem wejdziesz w Stolarska (poznasz po flagach - tam sa konsulaty i sa takie slupki - nie mozna wjechac w ta ulice). Ta ulica do konca i jak skrecisz w prawo to bedziesz na Placu Dominikanskim. W lewo w Grodzka i ze dwie przecznice i jestes na Poselskiej. Papryczki sa idac od Rynku Grodzka po lewej, wchodzi sie po 3 schodkach. To jest kawalek, ale w 20 minut powinnas przejsc mysle. Se normalnie wydrukowałam Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Chyba nawet to jest nastepna przecznica za Placem Dominikanskim po prostu. Wiem, wiem, moje tlumaczenia sa legendarne - kazdy zawsze trafia, dopoki GPSa se nie wlaczy, co nie Anja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 07.05.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 ha... jedzonko ok, nastawiam się w takim razie na obiadokolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 No to gra, jutro 6:45 Jak zaginę, będę dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 07.05.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 a ze strzeleckiej nie wiem czy nie lepiej Ci isc kopernika potem westerplatte - pozniej wejsc w dominikanska - skrecic w poselska i tam juz szukac papryczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.05.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Nikt do mnie nie zaglada? Obrazam sie. Nie-dzien dobry. nio arbajtujem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts