OK 07.05.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 a ze strzeleckiej nie wiem czy nie lepiej Ci isc kopernika potem westerplatte - pozniej wejsc w dominikanska - skrecic w poselska i tam juz szukac papryczek... Tera to namieszałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 07.05.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 a w którym miejscu na strzeleckiej masz hotel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 a w którym miejscu na strzeleckiej masz hotel? Jutro Ci powiem Nr 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.05.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 od ktorej bedzieta tamze???dziefcynki jak se pomysle lo steku w papryckach to jush mnie ssie wita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 07.05.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 http://www.zumi.pl/trasa.html?loc1=Krak%F3w%2C++Strzelecka+11&loc2=Krak%F3w%2C+poselska+17&cId1=&sId1=&cId2=&sId2=&x=0&y=0 tu masz krótszą trasę i prostszą )) z hotelu tak jak mi sie wydawało ale no sorki za zamieszanie, jeśli wolisz tamtą to przeca nie bedę Cię gonić przez Westerplatte ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Na planie to zawsze trochę inaczej wygląda, ale dzięki, na miejscu się rozejrzę, co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 07.05.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 trafisz bez problemu, przeca wszystkie drogi u nas prowadzą na rynek a stamtąd już rzut średnio obciążonym beretem )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 trafisz bez problemu, przeca wszystkie drogi u nas prowadzą na rynek a stamtąd już rzut średnio obciążonym beretem )) Dam radę, dzięki wielkie - mam już niezłe rozeznanie I telefon do Malgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.05.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 a w którym miejscu na strzeleckiej masz hotel? Jutro Ci powiem Nr 11 Olga niedługo bedzie mogla przewodnik po hotelach Polski południowej napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 a w którym miejscu na strzeleckiej masz hotel? Jutro Ci powiem Nr 11 Olga niedługo bedzie mogla przewodnik po hotelach Polski południowej napisać Na razie tylko o jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.05.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Olga niedługo bedzie mogla przewodnik po hotelach Polski południowej napisać Na razie tylko o jednym a nie powinnaś już o dwóch!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 http://www.zumi.pl/trasa.html?loc1=Krak%F3w%2C++Strzelecka+11&loc2=Krak%F3w%2C+poselska+17&cId1=&sId1=&cId2=&sId2=&x=0&y=0 tu masz krótszą trasę i prostszą )) z hotelu tak jak mi sie wydawało ale no sorki za zamieszanie, jeśli wolisz tamtą to przeca nie bedę Cię gonić przez Westerplatte ) Mozna i tak, tylko ostrzegam, ze okolo zmroku w tym miejscu na Plantach trzeba miec ze soba parasol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.05.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Mozna i tak, tylko ostrzegam, ze okolo zmroku w tym miejscu na Plantach trzeba miec ze soba parasol. a to tam zawsze o zmroku pada deszcz!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 07.05.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 poważnie? hmm... a dlaczegóż to? ja tamtędy często przemykam po zmroku bez parasoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 od ktorej bedzieta tamze???dziefcynki jak se pomysle lo steku w papryckach to jush mnie ssie wita 6:45 jest zaplanowana, jak wczesniej wyjde ze szpon sluzby zdrowia to zaczne do Was dzwonic. A jak ktos dotrze do Papryk wczesniej, to rezerwacja bedzie na mnie oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 poważnie? hmm... a dlaczegóż to? ja tamtędy często przemykam po zmroku bez parasoli No to moze przemykasz, jak juz te wszystkie przebrzydle ptaszyska spia. Jak zaczynaja sie zlatywac do gniazd, to jest deszcz... Tam i miedzy filharmonia a Collegium Novum - to sa najgorsze w KRK miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 poważnie? hmm... a dlaczegóż to? ja tamtędy często przemykam po zmroku bez parasoli No to moze przemykasz, jak juz te wszystkie przebrzydle ptaszyska spia. Jak zaczynaja sie zlatywac do gniazd, to jest deszcz... Tam i miedzy filharmonia a Collegium Novum - to sa najgorsze w KRK miejsca. Małgoś, to może Ty ich nie lubisz ze wzajemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 poważnie? hmm... a dlaczegóż to? ja tamtędy często przemykam po zmroku bez parasoli No to moze przemykasz, jak juz te wszystkie przebrzydle ptaszyska spia. Jak zaczynaja sie zlatywac do gniazd, to jest deszcz... Tam i miedzy filharmonia a Collegium Novum - to sa najgorsze w KRK miejsca. Małgoś, to może Ty ich nie lubisz ze wzajemnością I myslisz, ze jak ide to sie specjalnie zlatuja, zeby na mnie nasr.ac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 07.05.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 nooo i dlatego masz takie szczęście bo wiesz to jest prawie jak z czterolistną koniczyna podobno hiehie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 poważnie? hmm... a dlaczegóż to? ja tamtędy często przemykam po zmroku bez parasoli No to moze przemykasz, jak juz te wszystkie przebrzydle ptaszyska spia. Jak zaczynaja sie zlatywac do gniazd, to jest deszcz... Tam i miedzy filharmonia a Collegium Novum - to sa najgorsze w KRK miejsca. Małgoś, to może Ty ich nie lubisz ze wzajemnością I myslisz, ze jak ide to sie specjalnie zlatuja, zeby na mnie nasr.ac? Nigdy nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts