malgos2 07.05.2009 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 nooo i dlatego masz takie szczęście bo wiesz to jest prawie jak z czterolistną koniczyna podobno hiehie Taaaaaaaaa, cale pole czterolistnej koniczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.05.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 a już najfajniej to w jakimś wyjściowym -i jasnym ciuszku takie "szczęście" spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 a już najfajniej to w jakimś wyjściowym -i jasnym ciuszku takie "szczęście" spotkać W ciemnym tez fajnie, a najfajniej na wlosach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.05.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 a już najfajniej to w jakimś wyjściowym -i jasnym ciuszku takie "szczęście" spotkać W ciemnym tez fajnie, a najfajniej na wlosach. dobrze, że u mnie na działce to tylko bażanty biegają -taki raczej na glowę nie nasra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.05.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 i do tego piknie wygląda... tak dostojnie fryz nowy mam sama se zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.05.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 fryz nowy mam sama se zrobiłam fot nie widziałam jakoś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 To pokaz Nitu, nie badz taka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.05.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 yyyyyyy ale nie ma co hery se skróciłam o jakies 4 cm... podcieniowałam, dół obciełam na równo.... i zapuściłam farbę bursztynowy kasztan ot wsio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 To zdolna jestes, jak umiesz sobie sama podcieniowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.05.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 ..... aaaaaaa i powiem Wam, że zawsze jak sama tnę włosy to jestem zadowolona... ale jak chadzam na pasemka - to wtedy mi panie podcinają.... i czasem to mnie http://emoty.blox.pl/resource/blowup.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.05.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 To zdolna jestes, jak umiesz sobie sama podcieniowac. anoooo - potwór się samodoskonali Małgoś to nie jest jakoś tak wiesz idealnie robione.... ale ja podkręcam włosy na kolówce, więc nawet jak coś nie do końca jest profesjonalnie -to nie widać i tnę na sucho - by miec kontrolę tego co robię.... zaczynam z boczku i zaczesując po kolei włosy pasmami obcinam je pod skosem.... tak by po puszczeniu były podcieniowane dołem.... ot i wsio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.05.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 a ja ostatnio mam nową fryzjerkę o dwa kroczki od pracy -i kolejek nie ma -super -zadowolona jestem sama bym nie zaryzykowała -never! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Zapraszam do mojej fryzjerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 To zdolna jestes, jak umiesz sobie sama podcieniowac. anoooo - potwór się samodoskonali Małgoś to nie jest jakoś tak wiesz idealnie robione.... ale ja podkręcam włosy na kolówce, więc nawet jak coś nie do końca jest profesjonalnie -to nie widać i tnę na sucho - by miec kontrolę tego co robię.... zaczynam z boczku i zaczesując po kolei włosy pasmami obcinam je pod skosem.... tak by po puszczeniu były podcieniowane dołem.... ot i wsio Zaloz salon fryzjerski "Murator"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.05.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Zaloz salon fryzjerski "Murator"... w kąciku u Olgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.05.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 ..... noooo kochane.... jeszcze tylko kula Małgoś i przed dyskotekami każdą małolatę wyszykujemy że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 ..... noooo kochane.... jeszcze tylko kula Małgoś i przed dyskotekami każdą małolatę wyszykujemy że hej A ta ciagle kombinuje, jak mi kule podprowadzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.05.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Zaloz salon fryzjerski "Murator"... A obok knajpę "Pod depesiami" - z uwagi na nazwę może to być mordownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.05.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Zaloz salon fryzjerski "Murator"... A obok knajpę "Pod depesiami" - z uwagi na nazwę może to być mordownia OOO !!! bardzo dobry pomysł i nazwa taka lotna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.05.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 ..... noooo kochane.... jeszcze tylko kula Małgoś i przed dyskotekami każdą małolatę wyszykujemy że hej A ta ciagle kombinuje, jak mi kule podprowadzic. ... a bo mnie się widzi, że ona pikna i chcę wydusić z Ciebie byś się podzieliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts