OK 07.05.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 ale mam masakre http://www.youtube.com/watch?v=sNtuLQ592_A kurna slucham i slucha a musze..jescze sie odprasowac..okapac..na poranne negocjacje przygotowac..wszystko spoko tylko te zaje...ne prasowanie nienawidze Ło matko, też nienawidzę Na szczęście nie mam żelazka Ja tez nienawidze, ale nie pamietam, kiedy ostatnio prasowalam... A nie... Pamietam... W sierpniu 2007 przed slubem malzowi koszule przejechalam, ale tylko z przodu. Ja ostatnio coś w zeszłe wakacje musiałam wyprasować Pożyczyłam żelazko od mamy Odebrała przed Sylwestrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.05.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 no to jak se niby radzicie z tem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 ale mam masakre http://www.youtube.com/watch?v=sNtuLQ592_A kurna slucham i slucha a musze..jescze sie odprasowac..okapac..na poranne negocjacje przygotowac..wszystko spoko tylko te zaje...ne prasowanie nienawidze Ło matko, też nienawidzę Na szczęście nie mam żelazka Ja tez nienawidze, ale nie pamietam, kiedy ostatnio prasowalam... A nie... Pamietam... W sierpniu 2007 przed slubem malzowi koszule przejechalam, ale tylko z przodu. Ja ostatnio coś w zeszłe wakacje musiałam wyprasować Pożyczyłam żelazko od mamy Odebrała przed Sylwestrem Jak to dobrze, ze sa takie daty w zyciu, ktore sie pamieta, bo by czlowiek zupelnie stracil orientacje. Ale Duch to porzadny facet, nie to co my - obszarpance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.05.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 malka nie rób mnie tu scen !! chociaż kawke z nami walniesz nieee pamintosz? http://forum.muratordom.pl/post3138441.htm#3138441 A jakże pamietam to było w trzecim życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 no to jak se niby radzicie z tem Nosimy takie ciuchy, ktorych prasowac nie trzeba... No chyba, ze ktos za bardzo wrazliwy jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 no to jak se niby radzicie z tem Ja kocham dzianinkę I dżinsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.05.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 O! Ja też się obrażę Bez wyjątków co to , bez strzelania fochów proszę, ja sobie to odbiję z mawiązką Wlasnie malka, bo sie obraze i juz NIGDY sie do Ciebie nie odezwe. No, moze zrobie wyjatek dla baterii... Ja wiedziałam,że Ty nie lubisz mnie bezinteresownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.05.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 co to jest żelazko ?? to to czym mój mąż czasem po koszuli macha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 co to jest żelazko ?? to to czym mój mąż czasem po koszuli macha ? Skąd mamy wiedzieć, czym Twój macha po koszuli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 co to jest żelazko ?? to to czym mój mąż czasem po koszuli macha ? Skąd mamy wiedzieć, czym Twój macha po koszuli? Mozna jeszcze machac... Reka... Malka, ja Ci dobrze radze, przyjezdzaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.05.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 co to jest żelazko ?? to to czym mój mąż czasem po koszuli macha ? Skąd mamy wiedzieć, czym Twój macha po koszuli? o ups, to jeszcze nie ten stopień zażyłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 co to jest żelazko ?? to to czym mój mąż czasem po koszuli macha ? Skąd mamy wiedzieć, czym Twój macha po koszuli? o ups, to jeszcze nie ten stopień zażyłości Z mezem sie jeszcze nie zdazylas zzyc? O biedna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.05.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Małgoś, wiesz,ze ja z roskoszą bym flaszkę z Wami obaliła,ale w sobotę mam wykład, a jestem na wstępie prezentacji (czytaj w ciemnej dupie), muszę to dziś napisać, przygotować się i w sobote przedstawić, i raczej miło by było gdybym uczyniła to stojąc o własnych siłach na dolnych kończynach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.05.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 co to jest żelazko ?? to to czym mój mąż czasem po koszuli macha ? Skąd mamy wiedzieć, czym Twój macha po koszuli? o ups, to jeszcze nie ten stopień zażyłości Z mezem sie jeszcze nie zdazylas zzyc? O biedna... z Twoim nie toć Wy nie wiecie czym mój slubny macha.....oj dajmy juz luz bo sie zapędziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Malka, przy okazji sporządzania konspektu do Małgosiowego dochtoratu, możemy i Twój wykład machnąć Na drugiej serwetce Małgoś, dają dwie w Krakowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 co to jest żelazko ?? to to czym mój mąż czasem po koszuli macha ? Skąd mamy wiedzieć, czym Twój macha po koszuli? o ups, to jeszcze nie ten stopień zażyłości Z mezem sie jeszcze nie zdazylas zzyc? O biedna... z Twoim nie toć Wy nie wiecie czym mój slubny macha.....oj dajmy juz luz bo sie zapędziłam Normalnie umieram z ciekawosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Malka, przy okazji sporządzania konspektu do Małgosiowego dochtoratu, możemy i Twój wykład machnąć Na drugiej serwetce Małgoś, dają dwie w Krakowie? Z innego stolika podprowadzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.05.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Malka, przy okazji sporządzania konspektu do Małgosiowego dochtoratu, możemy i Twój wykład machnąć Na drugiej serwetce Małgoś, dają dwie w Krakowie? dla mnie wystarczy rożek serwetki.....gdzie mi tam do dochtoratów w Poznaniu dają jedną na dwoje - trzeba rozwarstwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Malka, przy okazji sporządzania konspektu do Małgosiowego dochtoratu, możemy i Twój wykład machnąć Na drugiej serwetce Małgoś, dają dwie w Krakowie? Z innego stolika podprowadzimy. Najważniejsze, że nie muszę stąd wieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.05.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 potfierdsam...masakra tam jezd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts