OK 07.05.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Kurcze, można zwrócić bilety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Kurcze, można zwrócić bilety? Nie mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Kurcze, można zwrócić bilety? Nie mozna. Może jednak wezmę te serwetki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.05.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 amyn spadam prasowac i krencic free willy 88 pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 To... miłego prasowania http://forumogrodnicze.info/images/smiles/lezy-smiech.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 To mi przypomina, ze nie mam sie w co ubrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 To mi przypomina, ze nie mam sie w co ubrac. A kto ma, Małgoś, kto ma???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.05.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 a ja spadam do mła HBO , bo mnie zima przy tym zastanie dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 To mi przypomina, ze nie mam sie w co ubrac. A kto ma, Małgoś, kto ma???!!! Za to mam piekne dwie torebki, ktore nabylam droga kupna, gdyz byly przecenione o polowe i sie oprzec nie moglam, a teraz sie nie moge zdecydowac. Tak wiec jak zobaczysz jutro gola babe z dwiema torebkami to bede ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 To mi przypomina, ze nie mam sie w co ubrac. A kto ma, Małgoś, kto ma???!!! Za to mam piekne dwie torebki, ktore nabylam droga kupna, gdyz byly przecenione o polowe i sie oprzec nie moglam, a teraz sie nie moge zdecydowac. Tak wiec jak zobaczysz jutro gola babe z dwiema torebkami to bede ja. Moje torebki wszystkie chorują na rozpadnięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 To mi przypomina, ze nie mam sie w co ubrac. A kto ma, Małgoś, kto ma???!!! Za to mam piekne dwie torebki, ktore nabylam droga kupna, gdyz byly przecenione o polowe i sie oprzec nie moglam, a teraz sie nie moge zdecydowac. Tak wiec jak zobaczysz jutro gola babe z dwiema torebkami to bede ja. Moje torebki wszystkie chorują na rozpadnięcie W Wittchenie wlasnie przecenili cala zeszloroczna kolekcje Young, same szmaciane, ale maks 85 zl. Na lato okejos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 To mi przypomina, ze nie mam sie w co ubrac. A kto ma, Małgoś, kto ma???!!! Za to mam piekne dwie torebki, ktore nabylam droga kupna, gdyz byly przecenione o polowe i sie oprzec nie moglam, a teraz sie nie moge zdecydowac. Tak wiec jak zobaczysz jutro gola babe z dwiema torebkami to bede ja. Moje torebki wszystkie chorują na rozpadnięcie W Wittchenie wlasnie przecenili cala zeszloroczna kolekcje Young, same szmaciane, ale maks 85 zl. Na lato okejos. Szmacianych jakoś nie lubie Zresztą jak mam wolne 85, to zawsze się znajdzie lepsze zastosowanie Dopóki ucha trzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 To mi przypomina, ze nie mam sie w co ubrac. A kto ma, Małgoś, kto ma???!!! Za to mam piekne dwie torebki, ktore nabylam droga kupna, gdyz byly przecenione o polowe i sie oprzec nie moglam, a teraz sie nie moge zdecydowac. Tak wiec jak zobaczysz jutro gola babe z dwiema torebkami to bede ja. Moje torebki wszystkie chorują na rozpadnięcie W Wittchenie wlasnie przecenili cala zeszloroczna kolekcje Young, same szmaciane, ale maks 85 zl. Na lato okejos. Szmacianych jakoś nie lubie Zresztą jak mam wolne 85, to zawsze się znajdzie lepsze zastosowanie Dopóki ucha trzymają Mnie tam wsio ryba, nawet mam jedna torebke z gumy, lubie zmieniac tylko potem nie moge nic znalezc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2009 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Dlatego ja nie lubię zmieniać Chyba, że już nic nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Jak cos pod podszewke wpadnie to koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2009 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Akurat z tym nie mam problemów Raczej z pieprznikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Akurat z tym nie mam problemów Raczej z pieprznikiem Ze co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2009 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Akurat z tym nie mam problemów Raczej z pieprznikiem Ze co? Że pieprznik A Ty z tych, co porządek w torebce mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Akurat z tym nie mam problemów Raczej z pieprznikiem Ze co? Że pieprznik A Ty z tych, co porządek w torebce mają? Burdel znaczy sie... Nie rozumiem, jak w ogole mozna miec porzadek w torebce, to chyba niewykonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts