malgos2 11.05.2009 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 No dobra, ale nastepnym razem beton to bedzie pierwszy punkt programu, nie ostatni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.05.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 No dobra, ale nastepnym razem beton to bedzie pierwszy punkt programu, nie ostatni. Dokladnie Harmonogram musiałby wyglądać tak: najpierw wizyta u Ani - ona musi godzin pilnować, bo ją z rańca dzieci na nogi stawiają, ale drobne piwko na rozkręcenie trzeba Potem Kraków, zwiedzanie betonków, oblewanie betonków, oblewanie betonków... itd (drugi dzień weekendu już mogę dłużej posiedzieć ), a potem chyba znów do Ani na reanimację jakowąś Jak kto miewa kace-głodomorki, tak jak ja - to polecam Ze trzy dni mogę teraz nie jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2009 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 No dobra, ale nastepnym razem beton to bedzie pierwszy punkt programu, nie ostatni. Dokladnie Harmonogram musiałby wyglądać tak: najpierw wizyta u Ani - ona musi godzin pilnować, bo ją z rańca dzieci na nogi stawiają, ale drobne piwko na rozkręcenie trzeba Potem Kraków, zwiedzanie betonków, oblewanie betonków, oblewanie betonków... itd (drugi dzień weekendu już mogę dłużej posiedzieć ), a potem chyba znów do Ani na reanimację jakowąś Jak kto miewa kace-głodomorki, tak jak ja - to polecam Ze trzy dni mogę teraz nie jeść No, to jest jakis plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 11.05.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 to ja się piszę na tę część z oglądaniem a potem oblewaniem betonków a do Ani też mogę wpaść (jeśli pozwoli ) i nawet kogoś dowieźć, więc jakby co, to krzyczeć i termin jakoś ugadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2009 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 O prosze, prosze. Jak sie nie pojawiala to sie nie pojawiala, a teraz jaka chetna! Ania, to jakby nawet w Twoja strone jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 11.05.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 że tak powiem trochę w rodzinne strony też... w końcu przez kilka lat rzut beretem mieszkałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2009 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 O, to musimy sie kiedys zgwizdac koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.05.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 No dobra -Olga relację zdała u siebie we wontku Dzień dobry! To teraz S-rz czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.05.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Hellołł, jest tu kto? Co to taka cisza zapadła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2009 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Pracuje i nie odzywam sie, zeby mi potem Monia nie powiedziala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.05.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/m025.gif kanapy kurzym olga wis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.05.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Pracuje i nie odzywam sie, zeby mi potem Monia nie powiedziala... A co powiedziała??? Duszku, ni wim nic, nic ni pamiętam, a bo co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2009 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Ze mialam pracowac, a na forum siedze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.05.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Ze mialam pracowac, a na forum siedze. Nooo, przecież pracujesz w necie, to siłą rzeczy musisz być Ja to tak rozumiem, że jak Cię na forum nie ma, to znaczy, że się opierdzielasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2009 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Ze mialam pracowac, a na forum siedze. Nooo, przecież pracujesz w necie, to siłą rzeczy musisz być Ja to tak rozumiem, że jak Cię na forum nie ma, to znaczy, że się opierdzielasz No i to jest prawidlowe myslenie. Jak mnie nie ma, to znaczy, ze sie szlajam gdzies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.05.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 se mnom jesd zupełnie podhobnie..rozumiem co czuhjesz http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b020.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b020.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.05.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Ze mialam pracowac, a na forum siedze. Nooo, przecież pracujesz w necie, to siłą rzeczy musisz być Ja to tak rozumiem, że jak Cię na forum nie ma, to znaczy, że się opierdzielasz No i to jest prawidlowe myslenie. Jak mnie nie ma, to znaczy, ze sie szlajam gdzies. Wiedziałam Jednak życie to sztuka interpretacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2009 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Albo, ze odsypiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.05.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 o nie nie nie jak cie nie ma mnie wiecej od 14 stej do 4 rano to zx pewnoscia sie gdzies szlajasz http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b020.gif ale jak cie nie ma od 4 rano do mniej wiecej 12,36-14stej to spisz snacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.05.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Albo, ze odsypiam... Liczą się efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts