Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

powołanie już znalazłaś w całkiem innym kierunku :wink:

i to pożytecznym :lol:

Strasznie mnie wkurza, ze tu za pare groszy mozesz miec kosmetyki najlepszych firm, na ktorych u nas wzbogaca sie glownie panstwo + Sephora. I tak za butelke, za ktora place $40 w Sephorze w PL musialabym zaplacic prawie 400 PLNow. No to ktos tu chyba troche przesadza, nie?

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

całkowicie się z Tobą zgadzam 8)

ja to chciałabym małżowi jakiegoś Bossa strzelić na imieniny (w grudniu 8) ), tylko nie wiem którego :wink:

a sobie to napewno tusz wszystko robiący... :lol: :lol: :lol:

To masz jeszcze troche czasu na wycieczke do perfumerii w celu rozpoznania rynku. :wink: Tusze Lancome'a lubie jakos najbardziej, poza Fatale z grzebieniem. Ale Estee Lauder i Clinique tez uzywam. Najlepsze w tych ostatnich jest to, ze nic a nic nie uczulaja.

lubię Clinique :wink:

i mnie w sumie nic nie uczula... :lol: :lol: :lol: :wink:

Mnie podrazniaja niektore kolorowe tusze i odkad zaczelam tych lepszych uzywac, to do gorszych jakos nie chce mi sie wracac... Ciekawe, dlaczego? :roll: Poza tym im drozsze tym bardziej wydajne, wiec nie mam szans wrocic do gorszych, bo nie nadazam ze zuzywaniem lepszych. :lol: :lol:

Cześć :lol:

Małgoś, nie znalazłam na stronce sklepu - jakbyś mogła przy okazji się zorientować jak wygląda Guerlain, Aqua Allegoria, Herba Fresca, u nas tylko 125 ml (4,2 fl oz)?

A w ogóle to się zastanawiam, jak Wy tam sobie mieszkacie? :roll: :wink: Może jakie zdjątka? :lol:

Cześć :lol:

Małgoś, nie znalazłam na stronce sklepu - jakbyś mogła przy okazji się zorientować jak wygląda Guerlain, Aqua Allegoria, Herba Fresca, u nas tylko 125 ml (4,2 fl oz)?

A w ogóle to się zastanawiam, jak Wy tam sobie mieszkacie? :roll: :wink: Może jakie zdjątka? :lol:

Hej. Tu widze w Sephorze 2.5 oz (75 ml) za $52 + podatek. Nie ma za duzo rzeczywiscie na tej stronce Guerlainow, ale moze jeszcze gdzies sie znajda.

Tez myslalam, zeby Wam jakies fotki podrzucic. :lol: Tylko troche posprzatam, co? Bo sie jeszcze dobrze nie rozpakowalam. :oops:

Kurcze, to u nas ten Guerlain tańszy by był? :o

Właśnie sprawdziłam przez ceneo, że od 169 pln za tę dużą flaszkę (125 ml), u nas tych małych w ogóle nie ma :-?

No nic, może to i dobrze :lol: Bo już mi całkiem się kończy, to nie muszę czekać 3 miechy :lol: :lol: :lol: Z czystym sumieniem kupię od razu :lol:

Możesz posprzątać 8) :wink:

Właśnie sprawdziłam przez ceneo, że od 169 pln za tę dużą flaszkę (125 ml), u nas tych małych w ogóle nie ma :-?

No nic, może to i dobrze :lol: Bo już mi całkiem się kończy, to nie muszę czekać 3 miechy :lol: :lol: :lol: Z czystym sumieniem kupię od razu :lol:

Nie zdziwilabym sie, w koncu krotsza droge maja do PL. Z drugiej strony, Anisia Bella na tej stronce kosztuja $19.99 za 4.2 oz, wiec jednak mogloby byc duzo taniej, gdyby tylko byly... :roll:

Nie zdziwilabym sie, w koncu krotsza droge maja do PL. Z drugiej strony, Anisia Bella na tej stronce kosztuja $19.99 za 4.2 oz, wiec jednak mogloby byc duzo taniej, gdyby tylko byly... :roll:

Czyli tam też niezłe marże mają :wink:

Czyli tam też niezłe marże mają :wink:

Sephora niezle zdziera wszedzie. Jeszcze zobacze na zywca, bo moze maja duze butelki, a duze najczesciej sa tylko troche drozsze od malych. Lepiej se wybierz jakis tusz czy krem... :roll:

Tam sobie specjalnie głowy nie zawracaj :lol: Rozejrzę się za kremikami :lol:

Specjalnie nie bede sobie zawracac, ale jak gdzies trafie, to Ci powiem. Jest tu taki jeden sklep "America's Best Kept Secret" - fajnie, bo akurat kolo dziury po WTC stoi i tam czesto sa rozniaste okazje i przeceny. Moze nawet dzisiaj tam dotre na rowerze. :roll:

....... jestem wesoły Romek, mam na przedmieściu domek.......

hejeczka, jak tam popołudnie........???

u mnie słonecznie i nareszcie beż gorączek u milusińskich... znaczy się wychodzę na prostą

Wiolasz jak tam zdrówko u Twojej córci?

Witam wszystkich szpiegow... :lol: :lol: :lol:

Chyba rusze d... i w koncu sie przejade rowerkiem. Co Wy na to?

A jedź!!!! Jesteś, z tego co doczytałam, w takiej dziwnej strefie, że tam teraz jakby wcześniej jest :roll:, to sobie będziesz żałować... :wink:

Witam wszystkich szpiegow... :lol: :lol: :lol:

Chyba rusze d... i w koncu sie przejade rowerkiem. Co Wy na to?

A jedź!!!! Jesteś, z tego co doczytałam, w takiej dziwnej strefie, że tam teraz jakby wcześniej jest :roll:, to sobie będziesz żałować... :wink:

Wczesniej jedyne 6 h. Malzon mnie ciaga, bo mu lekarz powiedzial, ze ruch najlepszy na cholesterol. No co ja mam biedna zrobic...? :roll: :roll: :roll: