malgos2 21.06.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 powołanie już znalazłaś w całkiem innym kierunku i to pożytecznym Strasznie mnie wkurza, ze tu za pare groszy mozesz miec kosmetyki najlepszych firm, na ktorych u nas wzbogaca sie glownie panstwo + Sephora. I tak za butelke, za ktora place $40 w Sephorze w PL musialabym zaplacic prawie 400 PLNow. No to ktos tu chyba troche przesadza, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.06.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 całkowicie się z Tobą zgadzam ja to chciałabym małżowi jakiegoś Bossa strzelić na imieniny (w grudniu ), tylko nie wiem którego a sobie to napewno tusz wszystko robiący... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.06.2008 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 całkowicie się z Tobą zgadzam ja to chciałabym małżowi jakiegoś Bossa strzelić na imieniny (w grudniu ), tylko nie wiem którego a sobie to napewno tusz wszystko robiący... To masz jeszcze troche czasu na wycieczke do perfumerii w celu rozpoznania rynku. Tusze Lancome'a lubie jakos najbardziej, poza Fatale z grzebieniem. Ale Estee Lauder i Clinique tez uzywam. Najlepsze w tych ostatnich jest to, ze nic a nic nie uczulaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.06.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 lubię Clinique i mnie w sumie nic nie uczula... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.06.2008 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 lubię Clinique i mnie w sumie nic nie uczula... Mnie podrazniaja niektore kolorowe tusze i odkad zaczelam tych lepszych uzywac, to do gorszych jakos nie chce mi sie wracac... Ciekawe, dlaczego? Poza tym im drozsze tym bardziej wydajne, wiec nie mam szans wrocic do gorszych, bo nie nadazam ze zuzywaniem lepszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.06.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Cześć Małgoś, nie znalazłam na stronce sklepu - jakbyś mogła przy okazji się zorientować jak wygląda Guerlain, Aqua Allegoria, Herba Fresca, u nas tylko 125 ml (4,2 fl oz)? A w ogóle to się zastanawiam, jak Wy tam sobie mieszkacie? Może jakie zdjątka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.06.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 siem zrobiło kobieco ja tam nic z tego nie kumam hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2008 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Cześć Małgoś, nie znalazłam na stronce sklepu - jakbyś mogła przy okazji się zorientować jak wygląda Guerlain, Aqua Allegoria, Herba Fresca, u nas tylko 125 ml (4,2 fl oz)? A w ogóle to się zastanawiam, jak Wy tam sobie mieszkacie? Może jakie zdjątka? Hej. Tu widze w Sephorze 2.5 oz (75 ml) za $52 + podatek. Nie ma za duzo rzeczywiscie na tej stronce Guerlainow, ale moze jeszcze gdzies sie znajda. Tez myslalam, zeby Wam jakies fotki podrzucic. Tylko troche posprzatam, co? Bo sie jeszcze dobrze nie rozpakowalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.06.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Kurcze, to u nas ten Guerlain tańszy by był? Właśnie sprawdziłam przez ceneo, że od 169 pln za tę dużą flaszkę (125 ml), u nas tych małych w ogóle nie ma No nic, może to i dobrze Bo już mi całkiem się kończy, to nie muszę czekać 3 miechy Z czystym sumieniem kupię od razu Możesz posprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2008 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Kurcze, to u nas ten Guerlain tańszy by był? Właśnie sprawdziłam przez ceneo, że od 169 pln za tę dużą flaszkę (125 ml), u nas tych małych w ogóle nie ma No nic, może to i dobrze Bo już mi całkiem się kończy, to nie muszę czekać 3 miechy Z czystym sumieniem kupię od razu Możesz posprzątać Nie zdziwilabym sie, w koncu krotsza droge maja do PL. Z drugiej strony, Anisia Bella na tej stronce kosztuja $19.99 za 4.2 oz, wiec jednak mogloby byc duzo taniej, gdyby tylko byly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.06.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Kurcze, to u nas ten Guerlain tańszy by był? Właśnie sprawdziłam przez ceneo, że od 169 pln za tę dużą flaszkę (125 ml), u nas tych małych w ogóle nie ma No nic, może to i dobrze Bo już mi całkiem się kończy, to nie muszę czekać 3 miechy Z czystym sumieniem kupię od razu Możesz posprzątać Nie zdziwilabym sie, w koncu krotsza droge maja do PL. Z drugiej strony, Anisia Bella na tej stronce kosztuja $19.99 za 4.2 oz, wiec jednak mogloby byc duzo taniej, gdyby tylko byly... Czyli tam też niezłe marże mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2008 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Kurcze, to u nas ten Guerlain tańszy by był? Właśnie sprawdziłam przez ceneo, że od 169 pln za tę dużą flaszkę (125 ml), u nas tych małych w ogóle nie ma No nic, może to i dobrze Bo już mi całkiem się kończy, to nie muszę czekać 3 miechy Z czystym sumieniem kupię od razu Możesz posprzątać Nie zdziwilabym sie, w koncu krotsza droge maja do PL. Z drugiej strony, Anisia Bella na tej stronce kosztuja $19.99 za 4.2 oz, wiec jednak mogloby byc duzo taniej, gdyby tylko byly... Czyli tam też niezłe marże mają Sephora niezle zdziera wszedzie. Jeszcze zobacze na zywca, bo moze maja duze butelki, a duze najczesciej sa tylko troche drozsze od malych. Lepiej se wybierz jakis tusz czy krem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.06.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Tam sobie specjalnie głowy nie zawracaj Rozejrzę się za kremikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2008 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Tam sobie specjalnie głowy nie zawracaj Rozejrzę się za kremikami Specjalnie nie bede sobie zawracac, ale jak gdzies trafie, to Ci powiem. Jest tu taki jeden sklep "America's Best Kept Secret" - fajnie, bo akurat kolo dziury po WTC stoi i tam czesto sa rozniaste okazje i przeceny. Moze nawet dzisiaj tam dotre na rowerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Parę zajrzałam po kryjomu, ale w końcu się ujawnie, bo mnie za szpiegowanie wsadzą Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.06.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 ....... jestem wesoły Romek, mam na przedmieściu domek....... hejeczka, jak tam popołudnie........??? u mnie słonecznie i nareszcie beż gorączek u milusińskich... znaczy się wychodzę na prostą Wiolasz jak tam zdrówko u Twojej córci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2008 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Witam wszystkich szpiegow... Chyba rusze d... i w koncu sie przejade rowerkiem. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Witam wszystkich szpiegow... Chyba rusze d... i w koncu sie przejade rowerkiem. Co Wy na to? A jedź!!!! Jesteś, z tego co doczytałam, w takiej dziwnej strefie, że tam teraz jakby wcześniej jest , to sobie będziesz żałować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2008 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Witam wszystkich szpiegow... Chyba rusze d... i w koncu sie przejade rowerkiem. Co Wy na to? A jedź!!!! Jesteś, z tego co doczytałam, w takiej dziwnej strefie, że tam teraz jakby wcześniej jest , to sobie będziesz żałować... Wczesniej jedyne 6 h. Malzon mnie ciaga, bo mu lekarz powiedzial, ze ruch najlepszy na cholesterol. No co ja mam biedna zrobic...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Eeeee, lekarze to zawsze jakieś bzdury wymyślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts