malgos2 12.05.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Jakiego podatku? Z Anglii? Kazda przesylka kurierska jest ubezpieczona by default, co Ty wymyslasz malka? Door Opening - Right Czytac trzeba umiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.05.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Małgoś , w cenie jest 15 % podatku, ten sprzedawca nie oferuje ubezpieczenia - to info z aukcji. Nigdy nic nie kupowałam na e bayu, nie wiem jak to działa Ale luzik, mnie się nie spieszy, albo znajdę oferte bez "haczyków" , albo sama sobie ją przywiozę. ale fajna jest co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.05.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Door Opening - Right Czytac trzeba umiec. a tu to dałam ciała tyle to nawet ja rozumię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Małgoś , w cenie jest 15 % podatku, ten sprzedawca nie oferuje ubezpieczenia - to info z aukcji. Nigdy nic nie kupowałam na e bayu, nie wiem jak to działa Ale luzik, mnie się nie spieszy, albo znajdę oferte bez "haczyków" , albo sama sobie ją przywiozę. ale fajna jest co nie? To pokaz mi to info na aukcji, bo zupelnie nie kumam, o co Ci chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.05.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 "Wysyłka i obsługaWysyłka do Europa Ubezpieczenie wysyłki Nieoferowane Obecnie 15% podatku VAT jest zawarte w cenie wystawionego przedmiotu. Jeśli masz pytania dotyczące tego podatku VAT, skontaktuj się ze sprzedającym. Faktyczne wymagania dotyczące podatku VAT i jego stawek mogą się różnić w zależności od końcowej ceny sprzedaży. i jeszcze z drzwiami namieszałam moja lodówka będzie stała tak http://lh5.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/Sgnw0ZuCTcI/AAAAAAAACL8/Gn1j1BzfEmg/s400/lod%C3%B3wka.jpg więc mając drzwi prawe , będzie sie otwierała jak wskazuje strzałka, a ja bym chciała w druga stronę, czyli lewe Tak ? czy gadam głupoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2009 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Na drzwiach sie nie znam, nie potrafie powiedziec, ktore sa lewe a ktore prawe. Z VATem to jest standardowa formulka - nie wyobrazasz chyba sobie, ze przy sprzedazy wewnatrzwspolnotowej jest wiekszy niz przy wewnetrznej, najwyzej gdyby do Stanow wysylali to podatku nie byloby wcale, albo gdyby to bylo wysylane poza Europe to celnicy by wpierdzielili VAT, ale to jest przeciez Unia. Kupowalam milion razy na ebayu, w zyciu by mi nawet nie przyszlo do glowy popatrzec na to. Co do ubezpieczenia to zdaje sie, ze kazda przesylka kurierska jest ubezpieczona, ale o to mozesz zapytac - jak ja wysylam paczki ze Stanow, to ubezpieczenie wynosi az 2 dolary... Zapytaj, co by bylo, gdyby przesylka doszla zniszczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.05.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dzięki Ci o Małgoś, to w takim razie vat moge olać (te 7%, które niby mam doliczyć) - to miła wiadomość - co światowa kobieta, to światowa Teraz ładnie poprosze znających sie na drzwiach, by mnie oświecił, które są lewe, a które prawe - tak łopatologicznie poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2009 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 VAT olej, a z tymi drzwiami to ja tez jestem noga... No za cholere nigdy nie wiem. Jak mialam isc do Castoramy to mi maz narysowal jakie potrzebujemy, ale i tak wydygalam i nie kupilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.05.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 na mój prosty umysł to lewe to te, które maja "zawiasy" po lewej, ale głowy nie dam..... nie dam nawet palca u sropy spadam, bo rano znów budzikiem będę rzucała po scianach dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.05.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 acha, jeszcze w lodówkowych sprawach....gdyby Ci gdzieś w oko wpadła szeroka lodówka, tak powyzej 75 cm, daj cynk, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2009 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 na mój prosty umysł to lewe to te, które maja "zawiasy" po lewej, ale głowy nie dam..... nie dam nawet palca u sropy spadam, bo rano znów budzikiem będę rzucała po scianach dobranoc Jesli ktos to potwierdzi, to moze nareszcie luka w moim wyksztalceniu budowlanym sie zapelni. Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2009 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 acha, jeszcze w lodówkowych sprawach.... gdyby Ci gdzieś w oko wpadła szeroka lodówka, tak powyzej 75 cm, daj cynk, ok? Voila! http://www.ceneo.pl/;004c357;017P2-16309-16311-16312-23596;018P6F151172T151382.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.05.2009 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Dzięki Małgoś ten LG ma 86 cm---------cudnie, musze go zobaczyc live miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.05.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 drzwi lewe - zawias z lewej, drzwi prawe - zawias z prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 13.05.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 MIłego dzionka wróciłam ze spacerku po ogródku:) cholera mnie już bierze od siedzenia w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.05.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 drzwi lewe - zawias z lewej, drzwi prawe - zawias z prawej No nie ma jak fachowiec. Dzien dobry. Tylko mi nie wypominac, ze dlugo spalam, bo kurde z problemami od rana walcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.05.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 drzwi lewe - zawias z lewej, drzwi prawe - zawias z prawej No nie ma jak fachowiec. Dzien dobry. Tylko mi nie wypominac, ze dlugo spalam, bo kurde z problemami od rana walcze. Zaspałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.05.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 drzwi lewe - zawias z lewej, drzwi prawe - zawias z prawej No nie ma jak fachowiec. Dzien dobry. Tylko mi nie wypominac, ze dlugo spalam, bo kurde z problemami od rana walcze. Zaspałaś? Nieeeeee, k... znowu prawnika potrzebuje, eh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.05.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 drzwi lewe - zawias z lewej, drzwi prawe - zawias z prawej No nie ma jak fachowiec. Dzien dobry. Tylko mi nie wypominac, ze dlugo spalam, bo kurde z problemami od rana walcze. Zaspałaś? Nieeeeee, k... znowu prawnika potrzebuje, eh... Z kim się znów boksujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.05.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 drzwi lewe - zawias z lewej, drzwi prawe - zawias z prawej No nie ma jak fachowiec. Dzien dobry. Tylko mi nie wypominac, ze dlugo spalam, bo kurde z problemami od rana walcze. Zaspałaś? Nieeeeee, k... znowu prawnika potrzebuje, eh... Z kim się znów boksujesz? Z jednej strony z kontrahentem mojej mamy, z drugiej... co wazniejsze z sasiadami mojego meza. Sk.... yny sobie ubzdurali, ze zakloca spokoj, mimo, ze go nie ma od 4 miesiecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts