malgos2 13.05.2009 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 10 tysi minimum... Wtedy to ona ma faktycznie sens, ale szczerze mowiac nie wiem, co bym tam trzymala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.05.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 zmieściły by się ze dwie osoby, które Ci podpadły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.05.2009 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 No tak... Do zamrazalnika. Sasiad z lewej i z prawej... Ale na tego z dolu juz by nie bylo miejsca, to lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.05.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 No tak... Do zamrazalnika. Sasiad z lewej i z prawej... Ale na tego z dolu juz by nie bylo miejsca, to lipa. Na tego z dołu to stara mała sześćdziesiątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.05.2009 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 No tak... Do zamrazalnika. Sasiad z lewej i z prawej... Ale na tego z dolu juz by nie bylo miejsca, to lipa. Na tego z dołu to stara mała sześćdziesiątka Mam sobie chlodnie w mieszkaniu zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.05.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 a rozkawałkować się nie da co do lokalu, każdy lokal gminy, można wykupić, jeden warunek - gmina musi chcieć go sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.05.2009 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 a rozkawałkować się nie da co do lokalu, każdy lokal gminy, można wykupić, jeden warunek - gmina musi chcieć go sprzedać Otoz to. A nie chce, bo musi miec jakies pracownie. Ale wspolnota nie musi o tym wiedziec. Jak dorwe tego, co lazi i donosi to znowu pojde na policje - blisko mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.05.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 a rozkawałkować się nie da co do lokalu, każdy lokal gminy, można wykupić, jeden warunek - gmina musi chcieć go sprzedać Otoz to. A nie chce, bo musi miec jakies pracownie. Ale wspolnota nie musi o tym wiedziec. Jak dorwe tego, co lazi i donosi to znowu pojde na policje - blisko mam... Zastrzelić i do lodówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.05.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ty nie mów, że blisko, przyznaj się,że jakiś fajny mundurowy tam pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.05.2009 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ty nie mów, że blisko, przyznaj się,że jakiś fajny mundurowy tam pracuje Tam jeszcze nie bylam, to inny komisariat. Baranku - na razie szkoda mi lodowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.05.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ty nie mów, że blisko, przyznaj się,że jakiś fajny mundurowy tam pracuje Tam jeszcze nie bylam, to inny komisariat. Baranku - na razie szkoda mi lodowki. To jest poważny argument Może więc wanna i kwasior? I przystojny "czyściciel"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.05.2009 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ty nie mów, że blisko, przyznaj się,że jakiś fajny mundurowy tam pracuje Tam jeszcze nie bylam, to inny komisariat. Baranku - na razie szkoda mi lodowki. To jest poważny argument Może więc wanna i kwasior? I przystojny "czyściciel"? Wanna tansza, to fakt... A kto tym czyscicielem bylby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.05.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ty nie mów, że blisko, przyznaj się,że jakiś fajny mundurowy tam pracuje Tam jeszcze nie bylam, to inny komisariat. Baranku - na razie szkoda mi lodowki. To jest poważny argument Może więc wanna i kwasior? I przystojny "czyściciel"? Wanna tansza, to fakt... A kto tym czyscicielem bylby? Duch? On i tak już robi w oleju, to kwas by tylko dorzucił do swojej walizeczki No i jeździ po Polszcze zawodowo, więc nie byłoby dziwne że się pojawia to tu to tam i coś czyści... Albo słąwny Sebastian. To nawet bardziej perwersyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.05.2009 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ty nie mów, że blisko, przyznaj się,że jakiś fajny mundurowy tam pracuje Tam jeszcze nie bylam, to inny komisariat. Baranku - na razie szkoda mi lodowki. To jest poważny argument Może więc wanna i kwasior? I przystojny "czyściciel"? Wanna tansza, to fakt... A kto tym czyscicielem bylby? Duch? On i tak już robi w oleju, to kwas by tylko dorzucił do swojej walizeczki No i jeździ po Polszcze zawodowo, więc nie byłoby dziwne że się pojawia to tu to tam i coś czyści... Albo słąwny Sebastian. To nawet bardziej perwersyjne Sebastian bylby najlepszy. A czy Barranki maja czas w poniedzialek moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.05.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 A czy Barranki maja czas w poniedzialek moze? 1/2 na chwile koło tej drugiej może mieć Bo czy całe, to trudno powiedzieć. Ja do Złotych mam blisko z roboty a redaktorska część redakcji o 14 jeszcze śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.05.2009 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 A czy Barranki maja czas w poniedzialek moze? 1/2 na chwile koło tej drugiej może mieć Bo czy całe, to trudno powiedzieć. Ja do Złotych mam blisko z roboty a redaktorska część redakcji o 14 jeszcze śpi 14:55. No to zapraszam - nie wiem, gdzie, nie wiem, na ile (piw), ale bedzie mi milo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.05.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 A czy Barranki maja czas w poniedzialek moze? 1/2 na chwile koło tej drugiej może mieć Bo czy całe, to trudno powiedzieć. Ja do Złotych mam blisko z roboty a redaktorska część redakcji o 14 jeszcze śpi 14:55. No to zapraszam - nie wiem, gdzie, nie wiem, na ile (piw), ale bedzie mi milo. Cały pleżer po naszym sajcie pozostańmy zatem w tej kwestii w intaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.05.2009 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 A czy Barranki maja czas w poniedzialek moze? 1/2 na chwile koło tej drugiej może mieć Bo czy całe, to trudno powiedzieć. Ja do Złotych mam blisko z roboty a redaktorska część redakcji o 14 jeszcze śpi 14:55. No to zapraszam - nie wiem, gdzie, nie wiem, na ile (piw), ale bedzie mi milo. Cały pleżer po naszym sajcie pozostańmy zatem w tej kwestii w intaczu No, no... widze, ze Duch sie szerzy w narodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.05.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 A czy Barranki maja czas w poniedzialek moze? 1/2 na chwile koło tej drugiej może mieć Bo czy całe, to trudno powiedzieć. Ja do Złotych mam blisko z roboty a redaktorska część redakcji o 14 jeszcze śpi 14:55. No to zapraszam - nie wiem, gdzie, nie wiem, na ile (piw), ale bedzie mi milo. Cały pleżer po naszym sajcie pozostańmy zatem w tej kwestii w intaczu No, no... widze, ze Duch sie szerzy w narodzie. Szczerzy Jak sądzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.05.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 A czy Barranki maja czas w poniedzialek moze? 1/2 na chwile koło tej drugiej może mieć Bo czy całe, to trudno powiedzieć. Ja do Złotych mam blisko z roboty a redaktorska część redakcji o 14 jeszcze śpi 14:55. No to zapraszam - nie wiem, gdzie, nie wiem, na ile (piw), ale bedzie mi milo. Cały pleżer po naszym sajcie pozostańmy zatem w tej kwestii w intaczu No, no... widze, ze Duch sie szerzy w narodzie. Szczerzy Jak sądzę... Tylko cus nam zniknal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts