Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

MIlego dzioneczka :) Gosiaczek z gaśnica teraz pewnie już lata :) Duchaty przed kamerą sie steresuje a ja zastanawiam co by tu robic by nie zwariować z nudów :) Duszku spokojnie mam za sobą kilka takich nagrań cały dzień kręciliśmy a potem kilka sekund tylko bylo widac heee z tym że to nie film tylko program więc to może być inaczej :) Najgorsze to to że wydawało mi się że wygląam pieknie a jak siebie zobaczylam w odbiorniku to mi sie juz nic nie podobało hahaaa ale nagranie sobie zostawilam na pamiatkę :)

Czesc Wam, wrocilam do domu sie wyspac, bo juz padalam zupelnie. Na szczescie szkolenie zamiast o 4 skonczylo sie o 12 z minutami. Test byl... :o :o :o :lol: :lol: :lol: Pan nam puszczal piekne filmiki i kreskowki, strazak poopowiadal o typach gasnic... Teraz mam nadzieje dostac piekne zaswiadczenie. :roll: 8)

A wieczorkiem ide sie odchamic. :wink:

A wieczorkiem ide sie odchamic. :wink:

Boleśnie czy delikatnie?

Dzień dybry :wink:

Jeszcze nie wiem... :lol: :lol: :lol: Ale mnie to wstanie o 6 zdezelowalo, mowie Wam... Spalam troche, ale nie moge dojsc do siebie. :-?

Nie ma takiej godziny. Zegarek zaczyna się znacznie później :D

A w ogóle to najlepiej mi się żyło 1000 lat temu pisząc magisterkę (na maszynie jeszcze :D :D :D )

23.00 - maszyna na biurko

05.00 - styka, kima

11.00 - pobudka

11-23 - żywot swobodny

i tak przez miesiąc...

Taaaak, po takim tygodniu zdecydowanie pora dziś się odchamić. Boleśnie... :wink:

E, ja to juz nie pamietam, jak pisalam magisterke, ale na 5 roku juz w lutym mialam napisana... :) 8)

Ja pamiętam tylko strefy czasowe. Strach się przyznać, to był 89 rok... Ludzie z trudem dożywają takiego wieku :wink:

To Ty piekny rocznik jestes. :) Ja pisalam w 2004. :wink:

Tiaaa. 100000 dzieci na 1000-lecie państwa polskiego :D :D :D :D

Ale - jak sobie tuszę (hmmm) - nie najgorzej się trzymam :D

Może to wpływ krakowskich genów :wink: Pół barranka jest z Podgórza, z Lwowskiej...

E, ja to juz nie pamietam, jak pisalam magisterke, ale na 5 roku juz w lutym mialam napisana... :) 8)

Ja pamiętam tylko strefy czasowe. Strach się przyznać, to był 89 rok... Ludzie z trudem dożywają takiego wieku :wink:

To Ty piekny rocznik jestes. :) Ja pisalam w 2004. :wink:

Tiaaa. 100000 dzieci na 1000-lecie państwa polskiego :D :D :D :D

Ale - jak sobie tuszę (hmmm) - nie najgorzej się trzymam :D

Może to wpływ krakowskich genów :wink: Pół barranka jest z Podgórza, z Lwowskiej...

To lepsze pol barranka znaczy sie. :wink: Na Lwowskiej mam swojego zlotnika. 8)