wiolasz 22.06.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Cześć Babki w niedzielę. A dziękuje, lepiej z Julką, jutro wraca do przedszkola a ja lecę na badania krwi i do pracy. CO do roweru to jeden z najlepszych rodzajów sportu (oczywiście nie dla mnie ). Mój maż wszędzie rowerem jeździ, korki się go nie imają..Rewelacja.. A na cholesterol najlepszy seks i dobra dieta, nie mówili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Cześć Babki w niedzielę. A dziękuje, lepiej z Julką, jutro wraca do przedszkola a ja lecę na badania krwi i do pracy. CO do roweru to jeden z najlepszych rodzajów sportu (oczywiście nie dla mnie ). Mój maż wszędzie rowerem jeździ, korki się go nie imają..Rewelacja.. A na cholesterol najlepszy seks i dobra dieta, nie mówili? Wlasnie wrocilam. Co by za duzo nie schudnac przypadkiem, uzupelniam kalorie piwkiem... Dobra dieta nam nie straszna - dogadzamy sobie bardzo, ale z tym seksem to musze zapodac temat... Fajnie tu sie jezdzi rowerkiem, a po drodze atrakcji masa - indyk, co sobie w parku mieszka, wiewiory, ptaszyska dziwne. Od razu czlowiek naladowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Mówię dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.06.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 cześć braza od kilku wątków tylko Ciebie spotykam z rana z Dzień dobry i jak widzę jeszcze mordę tego konika to aż mi się micha śmieje Nastrajasz mnie optymistycznie A wiecie co? Byliśmy wczoraj na jakimś dniu rodzinnym u męża w pracy i Julka pierwszy raz jeździła konno. Co prawda na kucyku ale jaka zachwycona była... A ja w szoku bo jakaś odważna się zrobiła.. No i od razu jak zsiadła to tekst: Musze sobie konika kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.06.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 zaszkodzić to ta jazda na rowerze nie zaszkodzi najwyżej nie pomoże ja tam lubę czasami na rowerze popedałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.06.2008 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 zaszkodzić to ta jazda na rowerze nie zaszkodzi najwyżej nie pomoże ja tam lubę czasami na rowerze popedałować To zalezy, co sie potem je. A mojemu mezowi tak naprawde lekarz powiedzial, zeby biegal. Co to to nie! Biegac nie bede. Z moim biustem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.06.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Cześć Co tam słychać? Sprzątasz? Bo ja czekam na foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2008 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Wczoraj usunelam dwa kartony kosmetykow. Czyli jeszcze troche i moge fotki zaczac robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.06.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Wczoraj usunelam dwa kartony kosmetykow. A co z nimi zrobiłaś? oddałaś bezdomnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2008 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Wczoraj usunelam dwa kartony kosmetykow. A co z nimi zrobiłaś? oddałaś bezdomnym? Wrzucilam je do walizki, zeby mi sie nie walaly po domu. Wlasnie patrze na gore szafy - no nie wiem, czy to sie na fotki nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.06.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Wczoraj usunelam dwa kartony kosmetykow. A co z nimi zrobiłaś? oddałaś bezdomnym? Wrzucilam je do walizki, zeby mi sie nie walaly po domu. Wlasnie patrze na gore szafy - no nie wiem, czy to sie na fotki nadaje. Dawaj, dawaj - jak się nie nadaje, tym chętniej obejrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2008 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Wczoraj usunelam dwa kartony kosmetykow. A co z nimi zrobiłaś? oddałaś bezdomnym? Wrzucilam je do walizki, zeby mi sie nie walaly po domu. Wlasnie patrze na gore szafy - no nie wiem, czy to sie na fotki nadaje. Dawaj, dawaj - jak się nie nadaje, tym chętniej obejrzymy Patrze sobie z gory, z antresoli i takich kwiatkow widze wiecej... Bede musiala troche w photoshopie pokombinowac, zanim te fotki beda sie nadawaly do pokazywania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.06.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Wczoraj usunelam dwa kartony kosmetykow. A co z nimi zrobiłaś? oddałaś bezdomnym? Wrzucilam je do walizki, zeby mi sie nie walaly po domu. Wlasnie patrze na gore szafy - no nie wiem, czy to sie na fotki nadaje. Dawaj, dawaj - jak się nie nadaje, tym chętniej obejrzymy Patrze sobie z gory, z antresoli i takich kwiatkow widze wiecej... Bede musiala troche w photoshopie pokombinowac, zanim te fotki beda sie nadawaly do pokazywania. Nie kombinuj - pokaż jak mieszkasz, a nie jakbyś chciała Co najwyżej poczekamy jeszcze ze dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2008 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 No nie do konca ja mam wplyw na to, jak tu wyglada, wiec blagam o litosc... W zasadzie to chyba sie rozczarujecie, bo nie ma tu nic specjalnie ciekawego. Bryla jest fajna, mieszkanko wysokie, a reszta to raczej zupelnie zwyczajna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.06.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Dawaj samą bryłę, na resztę nie będziemy patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2008 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Dawaj samą bryłę, na resztę nie będziemy patrzeć Kurna, wlasnie odkrylam, ile butelek po roznych alkoholach tu sie wala. Nie, zeby to malzon sam obalal, wrecz przeciwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.06.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Dawaj samą bryłę, na resztę nie będziemy patrzeć Kurna, wlasnie odkrylam, ile butelek po roznych alkoholach tu sie wala. Nie, zeby to malzon sam obalal, wrecz przeciwnie. Dawaj tu tę kolekcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.06.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 To zanieś te flachy na skup jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2008 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 To zanieś te flachy na skup jakiś Eeeee, flachy pamiatkowe. Mamy tez caly kosz korkow po winie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.06.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 To zanieś te flachy na skup jakiś Eeeee, flachy pamiatkowe. Mamy tez caly kosz korkow po winie. Hhmm, to się chyba "instalacja" nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts