barranki2 21.05.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 To wystarczy użyć koncentratora i jest OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 To wystarczy użyć koncentratora i jest OK? Trzeba glosno krzyczec, ze sie nie chce herbaty, ani kawy, ani ciasteczka, ani kanapki, ani niczego, tylko wpasc i wypasc, co jest trudne ze wzgledu na szczekajace glosno 3 psy. Ale grunt, ze sie udalo. Koncentrator juz na nia nie dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.05.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 To wystarczy użyć koncentratora i jest OK? Trzeba glosno krzyczec, ze sie nie chce herbaty, ani kawy, ani ciasteczka, ani kanapki, ani niczego, tylko wpasc i wypasc, co jest trudne ze wzgledu na szczekajace glosno 3 psy. Ale grunt, ze sie udalo. Koncentrator juz na nia nie dziala. Czyli niezbędny jest TURBOKONCENTRATOR Ale rozumiem, wykręcić się od herbatykawyciasteczkakanapkizupkiamożedrugie nie jest łatwo, by przykrości nie sprawić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 To wystarczy użyć koncentratora i jest OK? Trzeba glosno krzyczec, ze sie nie chce herbaty, ani kawy, ani ciasteczka, ani kanapki, ani niczego, tylko wpasc i wypasc, co jest trudne ze wzgledu na szczekajace glosno 3 psy. Ale grunt, ze sie udalo. Koncentrator juz na nia nie dziala. Czyli niezbędny jest TURBOKONCENTRATOR Ale rozumiem, wykręcić się od herbatykawyciasteczkakanapkizupkiamożedrugie nie jest łatwo, by przykrości nie sprawić . Czekam na instrukcje, jak go zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.05.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Kurcze, gdzieś mi się schematy zapodziały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2009 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Kurcze, gdzieś mi się schematy zapodziały... A jakies zdjatka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.05.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2009 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 To czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.05.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 i ja poprosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.05.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Coś Gabrysia napisała chyba o komturze, trzeba zobaczyć. narapa, do roboty się muszę wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2009 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Z Komturem coraz lepiej. Ja tez lete do roboty, co nie znaczy, ze znikam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.05.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 A jeszcze wracając do tej mojej-babcinej Lwowskiej, to była Lwowska 22, kamienica naprzeciwko tego fragmentu muru getta, który jest z kolei w narożnej kamienicy drugim bokiem stojącej przy Limanowskiego. Pamiętam, jak jeszcze przez przebudową Placu Bohaterów Getta Lwowską sunęły z przeraźliwym zgrzytem tramwaje, a jak ósemka skręcała w Limanowskiego, to wszystko się trzęsło... Tak, tak, do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2009 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Na pewno to nie jest ta sama Lwowska co kiedys... Teraz tam apartamentowiec jest.... Za godzine ma byc lodowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.05.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Na pewno to nie jest ta sama Lwowska co kiedys... Teraz tam apartamentowiec jest.... Za godzine ma byc lodowka. Jezusku, jaki apartamentowiec???????? Ja tam nie byłem tak dawno że aż wstyd, ale żeby apartamentowiec. No nie mogę... A jaka w końcu? Bo zrobiliśmy na razie gruntowne badanie tematu agd i wyszło nam, że powiesimy na płocie szmatę z napisem, że ten dom pracuje na sprzęcie BSH Siemens. Niebieskie światełka, te sprawy. I opcja kupna minus 30%, mam nadzieję że się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.05.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Na pewno to nie jest ta sama Lwowska co kiedys... Teraz tam apartamentowiec jest.... no nie przesadzajmy -ja mam zwykły domek jednorodzinny (na Lwowskiej w S-rzu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.05.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Na pewno to nie jest ta sama Lwowska co kiedys... Teraz tam apartamentowiec jest.... no nie przesadzajmy -ja mam zwykły domek jednorodzinny (na Lwowskiej w S-rzu ) No widzisz... To kwestia odpowiedniego nazywania rzeczy Apartamentowiec, nawet nieźle brzmi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Na pewno to nie jest ta sama Lwowska co kiedys... Teraz tam apartamentowiec jest.... Za godzine ma byc lodowka. Jezusku, jaki apartamentowiec???????? Ja tam nie byłem tak dawno że aż wstyd, ale żeby apartamentowiec. No nie mogę... A jaka w końcu? Bo zrobiliśmy na razie gruntowne badanie tematu agd i wyszło nam, że powiesimy na płocie szmatę z napisem, że ten dom pracuje na sprzęcie BSH Siemens. Niebieskie światełka, te sprawy. I opcja kupna minus 30%, mam nadzieję że się uda... Baranku, chyba musisz sie wybrac na wycieczke sentymentalna. Lodowka w dzienniku. Jest sliczna. Bardzo porecznie wyglada - nie za duza, nie za mala, super wykonczona. Przy okazji polecam 123market.pl. A poza tym... mam ulozone plytki w tzw. duzej lazience na podlodze, ale nie zafugowane jeszcze, zainstalowana podlogowke, nowy kiblowy zawor i zaczeta zabudowe w malej lazience. I jest ladnie posprzatane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.05.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 A u nas przejściowy atak burdelizacji - co widać na zdjęciach, ale w komentach. Bo w dzienniku to sobie jak wiadomo piszę książkę jak mam czas i jesteśmy tak dopiero półtora roku temu . Idę zobaczyć lodówkę A wycieczka sentymentalna, a jakże... Kto wie, może niebawem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2009 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Zapomnialam w dzienniku podac model... To jest Siemens KG 36 NA 53. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.05.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 No mniam! Superowa jest, chociaż my będziemy raczej brać 70 szerokości. Niech się chłodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts