wiolasz 22.05.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 hej Ja jedna chyba mam na tym forum Małgoś pełnym imieniem i nazwiskiem w telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2009 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 hej Ja jedna chyba mam na tym forum Małgoś pełnym imieniem i nazwiskiem w telefonie I jako jedyna nie widzialas mnie na zywca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.05.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 hej Ja jedna chyba mam na tym forum Małgoś pełnym imieniem i nazwiskiem w telefonie I jako jedyna nie widzialas mnie na zywca. racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2009 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 hej Ja jedna chyba mam na tym forum Małgoś pełnym imieniem i nazwiskiem w telefonie I jako jedyna nie widzialas mnie na zywca. racja No i? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 22.05.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Małgoś, mam "Twoją" lodówke, tylko że stal nierdzewna. Jest śliczna na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.05.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 hej Ja jedna chyba mam na tym forum Małgoś pełnym imieniem i nazwiskiem w telefonie I jako jedyna nie widzialas mnie na zywca. racja No i? co "no i?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2009 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 O, czesc Jola. Tez mi sie moja (i Twoja) lodowka podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2009 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 hej Ja jedna chyba mam na tym forum Małgoś pełnym imieniem i nazwiskiem w telefonie I jako jedyna nie widzialas mnie na zywca. racja No i? co "no i?" Moze bys to raczyla zmienic kanalio jedna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.05.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 hej Ja jedna chyba mam na tym forum Małgoś pełnym imieniem i nazwiskiem w telefonie I jako jedyna nie widzialas mnie na zywca. racja No i? co "no i?" Moze bys to raczyla zmienic kanalio jedna? znaczy że co? przecież cały czas Sandomierz jest aktualny, nie jest? jeszcze na jakimś wątku pisałam, że mogłabyś ze mną wracać i o Rzeszów zahaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2009 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 hej Ja jedna chyba mam na tym forum Małgoś pełnym imieniem i nazwiskiem w telefonie I jako jedyna nie widzialas mnie na zywca. racja No i? co "no i?" Moze bys to raczyla zmienic kanalio jedna? znaczy że co? przecież cały czas Sandomierz jest aktualny, nie jest? jeszcze na jakimś wątku pisałam, że mogłabyś ze mną wracać i o Rzeszów zahaczyć Ale ja na noc nie zostane Wiola, nie ma szans, zebym dotarla do Krakowa na czas. A przez Rzeszow to juz w ogole odpada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.05.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 kto tu jest kanalią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2009 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 kto tu jest kanalią? Moze nie kanalia, ale na pewno angina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.05.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 kto tu jest kanalią? Moze nie kanalia, ale na pewno angina. ...i to ropna, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2009 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 kto tu jest kanalią? Moze nie kanalia, ale na pewno angina. ...i to ropna, nie? I rosnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.05.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 kto tu jest kanalią? Moze nie kanalia, ale na pewno angina. ...i to ropna, nie? I rosnie... ano rośnie i to w niezłym tempie. Lekarz wczoraj uczył mnie wyczuwać macicę moją znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.05.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 kto tu jest kanalią? Moze nie kanalia, ale na pewno angina. ...i to ropna, nie? I rosnie... ano rośnie i to w niezłym tempie. Lekarz wczoraj uczył mnie wyczuwać macicę moją znaczy Ale to nie był dentysta mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.05.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Miłe panie, tu wpadają menszczyźni [na przykład duch ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2009 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Miłe panie, tu wpadają menszczyźni [na przykład duch ] Rozumiem, ze kobiety w ciaze zachodza przez dzieworodztwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.05.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Miłe panie, tu wpadają menszczyźni [na przykład duch ] serio TU wpadają ...jeeeeeeeee ale ta technika poszła do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.05.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 kto tu jest kanalią? Moze nie kanalia, ale na pewno angina. ...i to ropna, nie? I rosnie... ano rośnie i to w niezłym tempie. Lekarz wczoraj uczył mnie wyczuwać macicę moją znaczy Ale to nie był dentysta mam nadzieję u dentysty też byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts