malka 22.05.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Miłe panie, tu wpadają menszczyźni [na przykład duch ] Rozumiem, ze kobiety w ciaze zachodza przez dzieworodztwo. no co Ty , przez pączkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.05.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 kto tu jest kanalią? Moze nie kanalia, ale na pewno angina. ...i to ropna, nie? I rosnie... ano rośnie i to w niezłym tempie. Lekarz wczoraj uczył mnie wyczuwać macicę moją znaczy Ale to nie był dentysta mam nadzieję u dentysty też byłam właśnie gdzieś czytałam ,że u sadysty byłaś, zastanawiam sie czy wyraz "sadysta" dobrze zinterpretowałam - uspokiłas mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.05.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 kto tu jest kanalią? Moze nie kanalia, ale na pewno angina. ...i to ropna, nie? I rosnie... ano rośnie i to w niezłym tempie. Lekarz wczoraj uczył mnie wyczuwać macicę moją znaczy Ale to nie był dentysta mam nadzieję u dentysty też byłam właśnie gdzieś czytałam ,że u sadysty byłaś, zastanawiam sie czy wyraz "sadysta" dobrze zinterpretowałam - uspokiłas mnie malka, dzieki za zrozumienie mój dentystka to kobieta, ładna skubana, młoda i bogata...hmmmm....ból sprawia i jeszcze na tym zarabia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.05.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Miłe panie, tu wpadają menszczyźni [na przykład duch ] Rozumiem, ze kobiety w ciaze zachodza przez dzieworodztwo. Różnie bywa W dzisiejszych czasach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2009 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Miłe panie, tu wpadają menszczyźni [na przykład duch ] Rozumiem, ze kobiety w ciaze zachodza przez dzieworodztwo. Różnie bywa W dzisiejszych czasach... Nieeeeeeee, juz kiedys ustalilysmy, ze to bylo jakies 2003 lata temu i mialo sie powtorzyc 2000 lat pozniej. Wiola sie nie lapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.05.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Nie, ja sie rozmnażam naturalnymi metodami: przez totalnie zaskoczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.05.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Nie, ja sie rozmnażam naturalnymi metodami: przez totalnie zaskoczenie Równie popularną metodą jest przez przypadek Ale przez zaskoczenie jest mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.05.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 kto tu jest kanalią? Moze nie kanalia, ale na pewno angina. ...i to ropna, nie? I rosnie... ano rośnie i to w niezłym tempie. Lekarz wczoraj uczył mnie wyczuwać macicę moją znaczy Ale to nie był dentysta mam nadzieję u dentysty też byłam właśnie gdzieś czytałam ,że u sadysty byłaś, zastanawiam sie czy wyraz "sadysta" dobrze zinterpretowałam - uspokiłas mnie malka, dzieki za zrozumienie mój dentystka to kobieta, ładna skubana, młoda i bogata...hmmmm....ból sprawia i jeszcze na tym zarabia... cholera,to chyba slubn amojego dentysty - cechy te same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 A ja kiedys weszlam do dentysty i zobaczylam swoja pierwsza milosc z zerowki w kitlu. Malo na zawal nie zeszlam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.05.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 czesc Malgos ale tematy dentystyczno-rozmnozeniowe co slychac poza tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.05.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 A ja kiedys weszlam do dentysty i zobaczylam swoja pierwsza milosc z zerowki w kitlu. Malo na zawal nie zeszlam. a widzisz? mogłaś zostać panią dentystową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2009 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Cze Anja, zdaje sie, ze wiekszego klienta lyknelam i przy okazji okazalo sie, ze mam niezlego pracownika, ale nie postawie z tej okazji dopoki kasy na koncie nie zobacze. Rozmozyc sie nie mam szans, a zeby mam nadzieje zdrowe tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.05.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Malgos to super, bede trzymac zeby kasa na koncie pojawiala sie regularnie od tego klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2009 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 A ja kiedys weszlam do dentysty i zobaczylam swoja pierwsza milosc z zerowki w kitlu. Malo na zawal nie zeszlam. a widzisz? mogłaś zostać panią dentystową Albo on panem doktorowym (mam nadzieje niedlugo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.05.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Małgoś - nie moge się na swoja pocztę zalogować znów mam errora Jakby co to wal na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Małgoś - nie moge się na swoja pocztę zalogować znów mam errora Jakby co to wal na PW OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.05.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 i siadłas na tym jego fotelu?? Ja bym takiemu nie dała w zęby patrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 i siadłas na tym jego fotelu?? Ja bym takiemu nie dała w zęby patrzeć... Cos Ty! Gdyby mi powiedziala recepcjonistka jego nazwisko przez telefon, to w zyciu bym nie poszla (zakumalabym, ze to on, bo wiedzialam ze poszedl na protetyke), ale potem przypadkiem trafil do niego moj maz i moja uczennica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.05.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 ale chyba nie razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Nie, w innych gabinetach to bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts