malgos2 24.06.2008 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 To zanieś te flachy na skup jakiś Eeeee, flachy pamiatkowe. Mamy tez caly kosz korkow po winie. Hhmm, to się chyba "instalacja" nazywa No, zebys wiedziala, ze na sztuke byly przygotowywane. Malz na instalacje zbiera stare okulary. Dzielo ma sie nazywac: starosc nie radosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.06.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 To zanieś te flachy na skup jakiś Eeeee, flachy pamiatkowe. Mamy tez caly kosz korkow po winie. Hhmm, to się chyba "instalacja" nazywa No, zebys wiedziala, ze na sztuke byly przygotowywane. Malz na instalacje zbiera stare okulary. Dzielo ma sie nazywac: starosc nie radosc. Mam nosa Może jeszcze krytykiem zostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2008 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 To zanieś te flachy na skup jakiś Eeeee, flachy pamiatkowe. Mamy tez caly kosz korkow po winie. Hhmm, to się chyba "instalacja" nazywa No, zebys wiedziala, ze na sztuke byly przygotowywane. Malz na instalacje zbiera stare okulary. Dzielo ma sie nazywac: starosc nie radosc. Mam nosa Może jeszcze krytykiem zostanę No widzisz, minelas sie z powolaniem. Ale moze to i lepiej, bo jeszcze z glodu bys umarla, i kotu nie mialby kto jesc dac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.06.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 To zanieś te flachy na skup jakiś Eeeee, flachy pamiatkowe. Mamy tez caly kosz korkow po winie. Hhmm, to się chyba "instalacja" nazywa No, zebys wiedziala, ze na sztuke byly przygotowywane. Malz na instalacje zbiera stare okulary. Dzielo ma sie nazywac: starosc nie radosc. Mam nosa Może jeszcze krytykiem zostanę No widzisz, minelas sie z powolaniem. Ale moze to i lepiej, bo jeszcze z glodu bys umarla, i kotu nie mialby kto jesc dac... Eeee, że artyści umierają z głodu to słyszałam, ale krytycy?! Nikt nie zarobi na ich śmierci, to i nie ma po co ich głodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2008 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Krytycy sami sie glodza, bo nie ma za bardzo czego krytykowac. I nikt nie chce za to placic. Znam paru bogatych polskich artystow, ale bogatego krytyka - ani jednego. Za to kupe takich, co to zeruja na biednych kobietach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.06.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Krytycy sami sie glodza, bo nie ma za bardzo czego krytykowac. I nikt nie chce za to placic. Znam paru bogatych polskich artystow, ale bogatego krytyka - ani jednego. Za to kupe takich, co to zeruja na biednych kobietach. To może ja bym żerowała na jakimś bogatym facecie? Tak dla odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.06.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 No dobra, to ja uciekam do domciu Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2008 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Krytycy sami sie glodza, bo nie ma za bardzo czego krytykowac. I nikt nie chce za to placic. Znam paru bogatych polskich artystow, ale bogatego krytyka - ani jednego. Za to kupe takich, co to zeruja na biednych kobietach. To może ja bym żerowała na jakimś bogatym facecie? Tak dla odmiany No.... Dlaczego nie. Bylabys wtedy prawdziwa feministka. Wlasnie tak robia polskie artystki-feministki. Ale krytyczki... W zasadzie to malo ich jest, wiec konkurencji duzej bys nie miala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.06.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Krytycy sami sie glodza, bo nie ma za bardzo czego krytykowac. I nikt nie chce za to placic. Znam paru bogatych polskich artystow, ale bogatego krytyka - ani jednego. Za to kupe takich, co to zeruja na biednych kobietach. To może ja bym żerowała na jakimś bogatym facecie? Tak dla odmiany mogłoby być przyjemnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.06.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 No dobra, to ja uciekam do domciu Do jutra a jak to do jutra?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2008 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 No dobra, to ja uciekam do domciu Do jutra a jak to do jutra?? Znowu na internet musimy sie poskladac. Ona to specjalnie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.06.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 nie, to przez tą imprezę zamiast na rachunek odłożyć, to na bilet poszła kasa sama jestem w szoku, że tyle teraz dojazd kosztuje w jedna stronę a tu jeszcze powrót był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2008 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 nie, to przez tą imprezę zamiast na rachunek odłożyć, to na bilet poszła kasa sama jestem w szoku, że tyle teraz dojazd kosztuje w jedna stronę a tu jeszcze powrót był... No to chyba jednak musimy sie poskladac... Nasza wina w koncu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.06.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 a tu jeszcze powrót był... Mogła nie wracać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.06.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 a tu jeszcze powrót był... Mogła nie wracać.... mogła miejsca mam sporo, kotą by sie mama zajęła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.06.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 No to chyba jednak musimy sie poskladac... Nasza wina w koncu. Ale Ty to chyba w zielonych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2008 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 No to chyba jednak musimy sie poskladac... Nasza wina w koncu. Ale Ty to chyba w zielonych? Zielonych, nie zielonych - co to dzisiaj warte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 To dla odmiany Dobry wieczór mówię Wiolasz, to szoruj po tego konika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.06.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 To dla odmiany Dobry wieczór mówię Wiolasz, to szoruj po tego konika Braza, Ty to normalnie tyle radości wszędzie wnosisz tak mało napisane, ale za to jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 To dla odmiany Dobry wieczór mówię Wiolasz, to szoruj po tego konika Braza, Ty to normalnie tyle radości wszędzie wnosisz tak mało napisane, ale za to jak Dzięki Dario, staram się Chociaż od śmiechu to się qurczę zmarszczki ponoć tworza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts