malgos2 25.05.2009 01:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Jak moglas przeslac wielgachne, to czemu nie male? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 25.05.2009 01:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 bo kurcze nie mam malego. A nie chce na NK nic wejść, hmmm, trudno wstawię w domu. Kiedy jedziecie do Kaśki, fajnie sobie mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2009 01:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 A ja nie wiem czy do tej wredoty pojade w ogole. Plan byl na 13 czerwca, ale to zalezy od Ani Dario - jesli ona pojedzie to ja tez, bo wrocilybysmy razem wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 25.05.2009 01:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 a to w ten dlugi weekend! muszę i ja kiedyś ją napaśc w drodze od rodzicow.a nie napisalaś mi jak z Twoim mieszkankiem? Kiedy sie przeprowadzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2009 01:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Loj, bo o tym to sie jeszcze nie snilo filozofom. Na razie stac mnie tylko na gadzety, moze jak mi biznesik wypali, to bede miec na cos jeszcze, ale ciezko z kasa jest ogolnie. Kupuje drobne rzeczy, ktore i tak kiedys kupic bede musiala, ale stracilam nadzieje, ze sie wyrobie przed nastepnymi swietami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 25.05.2009 01:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 no coś Ty??? A co zamierzasz tam zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2009 02:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 No przydaloby sie cos oprocz lodowki, nie? Teraz to w zasadzie sprzet i kuchnia, materac, stol, krzesla, regaly, szafy... Lazienki mam pod kontrola, ale cala reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 25.05.2009 02:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 no ale gdzieś teraz mieszkasz to jakieś meble masz, nie??? potem można sobie urządzać. Szkoda żeby takie mieszkanie stało puste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2009 02:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 No nie za bardzo, poza biurkiem wszystko w zasadzie nadaje sie do wyrzucenia. Szkoda tego nawet przewozic, zreszta co to za meble? Musze miec co najmniej kuchnie, zeby w ogole zaczac o tym myslec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 25.05.2009 02:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 no tak, kuchnia to podstawa a trochę kosztuje. Kredyt już w mieszkaniu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2009 02:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 No jaaaaaaaaaasne. Polowa kasy co miesiac leci na rate. Nie ma szans dopoki sie nie odbije jakos porzadnie. No ale badzmy dobrej mysli... W koncu sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 25.05.2009 02:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 przyciął mi się net U mnie już jasno, idę film obejrzeć, już niedlugo budze pierwszych delikwentow (wycieczka szkolna) Spróbuję sie odzywać. A Ty nie trać nadziei, może coś się uda wykombinować do zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.05.2009 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Dzień dobry Ja wstałam znowu wcześnie, to pozostaje mi tylko poczytać nocne zaległości... Małgos, nie martw sie, zrobimy zbiórkę na sprzęty i już. Co to, murator nie pomoze? Ja mam podobną sytuacje teraz: w sobotę zostało na koncie 30 zł i tak do 30-tego. Dobrze że rachunki dopiero po wypłacie ale na kwiatki już nie starczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.05.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 mnie stresuje sytuacja pustek na koncie. na razie jeszcze jest kasa z transzy ale nie wiem co będzie jak się skończy. mam nadzieję że nie okaże się że właściwie to kredyt szedł na spłatę raty i jak go zabrakło to nie ma z czego jej płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.05.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 mnie stresuje sytuacja pustek na koncie. na razie jeszcze jest kasa z transzy ale nie wiem co będzie jak się skończy. mam nadzieję że nie okaże się że właściwie to kredyt szedł na spłatę raty i jak go zabrakło to nie ma z czego jej płacić o to to właśnie czasem się okazuje...Oczywiście trzeba doliczyc czasem bieżące wydatki w postaci 2 kompletów opon zimowych, węgla na zimę i drzewa i takich tam... Czy wiecie jak pozbyć się z zamka gniazda pszczół dzikich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 25.05.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 ja bym wezwalą służby specjalne, Do owadów gryzących się nie zbliżam. Załąłąm raz wrzątkiem dziurę, w której zbierały się na zime osy i potem miałam sny jak Hitchcocka pt Zemsta os", brrrrr koszmar normalnie..idę spać bo jeszcze co za dużo powiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.05.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Matko,a ekipa specjalna to kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.05.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 ło jesooooooo nie było mnie weekend bo zapierdziel był okropny, a tu tyla stron poleciało.... nie będę nadrabiać czy coś oprócz lodówki się wydarzyło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 25.05.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Bo to taki rok : syn kończy 18, ja 40 Jest szansa, że obi eimprezy może odbęda sie w nowym domku :) Zakręcony rok Ale gówniara dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2009 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Dzien dobry. Melduje sie przed deadlinem. Nic Nitu oprocz lodowki sie nie zdarzylo kochana, niestety... Baranku, mam nadzieje, ze nie jestes rozczarowany, ze plytki przez moje dlonie nie przejda, ale zastosowalam trik Nitubagi - lekko zmodyfikowany i lykneli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts