barranki2 25.05.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Małgoś, jesteś wielka (cmok, cmok - z zastrzeżeniem, że to w policzki ) Dzięki A w ogóle to widzę że m wszyscy mamy problem z płynością... Co za czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.05.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Dzien dobry. Melduje sie przed deadlinem. Nic Nitu oprocz lodowki sie nie zdarzylo kochana, niestety... Baranku, mam nadzieje, ze nie jestes rozczarowany, ze plytki przez moje dlonie nie przejda, ale zastosowalam trik Nitubagi - lekko zmodyfikowany i lykneli. HA !!!!!! nie czaję o co lata, ale moje triki zawsze działają... no prawie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2009 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Nitu zawsze mowi, ze to dla jej "pani projektant", a ja powiedzialam, ze mi dla klienta potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.05.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 czesc Malgos. melduje ze Duch zyje i ma sie dobrze, w czwartek bedzie we Wrocławiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.05.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Nitu zawsze mowi, ze to dla jej "pani projektant", a ja powiedzialam, ze mi dla klienta potrzebne. nooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Cze Anja. Dzieki za info. Jakie plany na wieczor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.05.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Cze Anja. Dzieki za info. Jakie plany na wieczor? sie zobaczy Dejw wraca w czwartek z Hanoweru ale nie wiem o ktorej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Cze Anja. Dzieki za info. Jakie plany na wieczor? sie zobaczy Dejw wraca w czwartek z Hanoweru ale nie wiem o ktorej Moze wpasc nad ranem, wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.05.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 jak Ty dobrze znasz mojego meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Po prostu jest w niektorych sprawach podobny do mojego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.05.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 kurna malgos wiolaszka camebeckhoffałak ale fajnie dsien doberek panhiom..fhorumoffe sprychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2009 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Kurna wreszcie se przypomniales o mnie. Urzad chce mi kase oddac, jechac tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.05.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 hmm jo by pojechol a co do paminci to cekoj cekoj (waitinghuj snacy ) co jo to mioł dobhre hmmm,co jo to mioł dobhre hmmm,co jo to mioł dobhre hmmm co jo to mioł dobhre hmmm co jo to mioł dobhre hmmm co jo to mioł dobhre hmmm aaaaaa pamienc zech mioł dobro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2009 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Nie ma to jak samoswiadomosc. To kiedy mnie nawiedzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.05.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 jak na razie nie wiem gdzie mam glacius maximus a gdzie gowisie malgos.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 To pozdrow ode mnie Novocaine jak bedziecie tam z Anja. A powiedz mi jeszcze jakie masz plany odnosnie zlotu - piszesz sie na afterparty? Z noclegiem czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.05.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 w paitek jade z edzia i daggulkom i driverem i w niedzile kajs beda wracoł..)) a jaaakk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2009 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 No to sie tam wpisz, bo ankieta jest specjalna afterpartowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.05.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 No to sie tam wpisz, bo ankieta jest specjalna afterpartowa. kaj łona Próbowałem dodzwonić się wczoraj z biura do serwisu, ale ciągle pod numerem - podanym na stronie jako telefon - zgłaszał się sygnał faksu... Nic to - wydrukowałem na kartce A4 duży napis: "Podnieście słuchawkę!" i wysłałem im to. Po dwóch minutach dzwoni mój telefon. Odbieram - słyszę sygnał faksu. Wciskam "Odbierz". Faks wypluwa kartkę z tekstem: "Proszę wybaczyć, ale gospodarzy nie ma, a ja nie mam pozwolenia na rozmowy z ludźmi. Z poważaniem PANASONIC KX-FT902." Teraz dentysci zamiast znieczulenia beda dawac Viagre. Bedzie bolalo jak skurw... ale przynajmniej bedzie sie czego przytrzymac. Remont w mieszkaniu i jego następstwa. 1. Wycieracie buty przed wyjściem z domu, nie po powrocie. 2. Pojawiają się białe karaluchy. 3. Kot przestał się myć językiem. 4. Przewracasz kotlety na patelni szpachelką. 5. Wizytę w toalecie zaczynasz od prowizorycznego przyłączenia sedesu. 6. W końcu się cieszysz, że masz małe mieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.05.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Kiedy mnie porwano, wysłali kawałek mojego palca do ojca. Powiedział, że potrzebuje więcej dowodów. -Czy Ty w ogóle masz jakichś przyjaciół? -Tak, wszystkie 10 sezonów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts