Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

To dla odmiany Dobry wieczór mówię :D

Wiolasz, to szoruj po tego konika :D :D

Braza, Ty to normalnie tyle radości wszędzie wnosisz :p

tak mało napisane, ale za to jak :roll:

Dzięki Dario, staram się :D Chociaż od śmiechu to się qurczę zmarszczki ponoć tworza :-? :wink:

trzeba mieć dobry krem i wystarczy :wink:

Małgosia Ci może taki przywieźć jak się do niej uśmiechniesz :lol:

a tak na poważnie, to i tak się zrobią, to lepiej od uśmiechu niż od poważnej miny, bo dużo bardziej uroczo wyglądają :wink:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgoś, przeczytaj uwaznie powyższy post Dario :D :wink:

To jaki ten kremik mam przywiezc? :lol: :lol: :lol: :lol:

Z mądrym to i fajnie pogadać :D :D

A jest taki, co to z buzi pani po 40-ce zrobi buzię pani przed 30-tką :roll:

Niestety na tym to sie nie znam. Ale ostatnio Estee Lauder wypuscila serum, o ktorym mowia, ze tak robi. No ale nie probowalam, to nie recze za efekty. :roll:

Tak sobie tylko zapytałam ... bo według starego przysłowia pszczół: "Nie pomoże puder, róż, kiedy gęba stara już" i Este Lauder wymięka :D :wink:

(a poza tym zabija ceną :-? , ale to już insza inszość)

Nooo... To zalezy, gdzie sie kupuje. :wink: W PL duze opakowanie 365 PLN a tu $80. No nie mowie, ze 160 zl to malo za serum, ale roznica jest hmmm... calkiem, calkiem. Moja mama miala takiego kolege, ktory jak wydal na cos mniej niz kosztowalo gdzie indziej, to czul sie tak, jakby zarobil te roznice. :lol: :lol:

Wrocilam z imprez - co tam serum - organicznego pomidora dostaniesz na maseczke i odmlodniejesz o dyszke. Ale pod koniec lipca albo na poczatku sierpnia.

Bo w lipcu udaje sie jednak na niezasluzony odpoczynek. Bede pic w Warszawie.

Zegnalismy sie dwa dni i na razie Krakus meski jest raczej przestraszony tym wszystkim a Krakus damski dobrej mysli. Dziecko w wieku szkolnym tez tryska optymizmem bo obiecano mu posilki w McDonaldzie i pizze.

A my na 48 pietrze w obrotowej drinkarni nad kieliszkiami z margarita plakalismy nad Wiesmakami - to byly kotlety wieprzowe, co je pare lat temu zlikwidowali w Maku.

Doszlismy do slusznego wniosku, ze caly swiat schodzi na psy i robi nam na zlosc. Po czym przemiescilismy sie do Turkish Kitchen gdzie po trzech godzinach doszlismy do tych samych wnioskow. 8) 8) 8)

Kolejny dzien wygladal podobnie, ale jeszcze zaliczylismy plaze.

Lo matko, co tu sie wyrabia w tym Nowym Jorku... Ja tu grzeczniutko popijam w domku, czasami do baru wyskocze na jednego (no dobra, nie jednego :oops:). Mamy nowego barmana w lokalnym barze. Wie wszystko o Polsce, no moze prawie wszystko, ale zaskoczyl nas niezle. A tak w ogole to sama sie wprawiam w barmanskim zawodzie, robie w domu coraz lepsze drinki.

I na twarz jednak wole syntetyki, po tym, jak raz se maseczke z drozdzy zapodalam, po ktorej uczulenie mialam jak stad do Puerto Rico. :-?

Tak sobie tylko zapytałam ... bo według starego przysłowia pszczół: "Nie pomoże puder, róż, kiedy gęba stara już" i Este Lauder wymięka :D :wink:

(a poza tym zabija ceną :-? , ale to już insza inszość)

Nooo... To zalezy, gdzie sie kupuje. :wink: W PL duze opakowanie 365 PLN a tu $80. No nie mowie, ze 160 zl to malo za serum, ale roznica jest hmmm... calkiem, calkiem. Moja mama miala takiego kolege, ktory jak wydal na cos mniej niz kosztowalo gdzie indziej, to czul sie tak, jakby zarobil te roznice. :lol: :lol:

To ja też tak mam :lol: :lol: :lol:

Doberek :D

Wy się nie składajcie na mnie, do pierwszego niedaleczko :lol: A wiecie ile ja mam teraz czasu w domu? :o :o :o

I obiad jakoś zauważam jak smakuje :lol: Pewnie dlatego, że patrzę w talerz, a nie w monitor :roll: Taki drobny odwyk :lol: :lol: :lol:

Małgoś, Ty się ociągasz z tymi zdjeciami :evil: I wymówek szukasz..Nam nie chodzi o to, by skrytykować tylko by zobaczyć czy jest u Ciebie jak w filmach, które ogladamy i już. Daj nam ciut poczuć tego wielkiego świata, no!

Dobra, dobra. Zapodam zdjatka, ale musze je zrobic najpierw... I naprawde nic ciekawego tu nie ma. :roll: :roll: :roll: