DarioAS 24.06.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 To dla odmiany Dobry wieczór mówię Wiolasz, to szoruj po tego konika Braza, Ty to normalnie tyle radości wszędzie wnosisz tak mało napisane, ale za to jak Dzięki Dario, staram się Chociaż od śmiechu to się qurczę zmarszczki ponoć tworza trzeba mieć dobry krem i wystarczy Małgosia Ci może taki przywieźć jak się do niej uśmiechniesz a tak na poważnie, to i tak się zrobią, to lepiej od uśmiechu niż od poważnej miny, bo dużo bardziej uroczo wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Małgoś, przeczytaj uwaznie powyższy post Dario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2008 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Małgoś, przeczytaj uwaznie powyższy post Dario To jaki ten kremik mam przywiezc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Małgoś, przeczytaj uwaznie powyższy post Dario To jaki ten kremik mam przywiezc? Z mądrym to i fajnie pogadać A jest taki, co to z buzi pani po 40-ce zrobi buzię pani przed 30-tką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2008 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Małgoś, przeczytaj uwaznie powyższy post Dario To jaki ten kremik mam przywiezc? Z mądrym to i fajnie pogadać A jest taki, co to z buzi pani po 40-ce zrobi buzię pani przed 30-tką Niestety na tym to sie nie znam. Ale ostatnio Estee Lauder wypuscila serum, o ktorym mowia, ze tak robi. No ale nie probowalam, to nie recze za efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Tak sobie tylko zapytałam ... bo według starego przysłowia pszczół: "Nie pomoże puder, róż, kiedy gęba stara już" i Este Lauder wymięka (a poza tym zabija ceną , ale to już insza inszość) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 To ja się udam teraz w jedynym słusznym kierunku ... to the bed ... jakoś mnie tak ciągnie w tamtą stronę dziwnie ... Dobranoc - a może Do widzenia, toż u Ciebie jeszcze widno Papatki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2008 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Tak sobie tylko zapytałam ... bo według starego przysłowia pszczół: "Nie pomoże puder, róż, kiedy gęba stara już" i Este Lauder wymięka (a poza tym zabija ceną , ale to już insza inszość) Nooo... To zalezy, gdzie sie kupuje. W PL duze opakowanie 365 PLN a tu $80. No nie mowie, ze 160 zl to malo za serum, ale roznica jest hmmm... calkiem, calkiem. Moja mama miala takiego kolege, ktory jak wydal na cos mniej niz kosztowalo gdzie indziej, to czul sie tak, jakby zarobil te roznice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 24.06.2008 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Wrocilam z imprez - co tam serum - organicznego pomidora dostaniesz na maseczke i odmlodniejesz o dyszke. Ale pod koniec lipca albo na poczatku sierpnia. Bo w lipcu udaje sie jednak na niezasluzony odpoczynek. Bede pic w Warszawie. Zegnalismy sie dwa dni i na razie Krakus meski jest raczej przestraszony tym wszystkim a Krakus damski dobrej mysli. Dziecko w wieku szkolnym tez tryska optymizmem bo obiecano mu posilki w McDonaldzie i pizze. A my na 48 pietrze w obrotowej drinkarni nad kieliszkiami z margarita plakalismy nad Wiesmakami - to byly kotlety wieprzowe, co je pare lat temu zlikwidowali w Maku. Doszlismy do slusznego wniosku, ze caly swiat schodzi na psy i robi nam na zlosc. Po czym przemiescilismy sie do Turkish Kitchen gdzie po trzech godzinach doszlismy do tych samych wnioskow. Kolejny dzien wygladal podobnie, ale jeszcze zaliczylismy plaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.06.2008 04:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Lo matko, co tu sie wyrabia w tym Nowym Jorku... Ja tu grzeczniutko popijam w domku, czasami do baru wyskocze na jednego (no dobra, nie jednego ). Mamy nowego barmana w lokalnym barze. Wie wszystko o Polsce, no moze prawie wszystko, ale zaskoczyl nas niezle. A tak w ogole to sama sie wprawiam w barmanskim zawodzie, robie w domu coraz lepsze drinki. I na twarz jednak wole syntetyki, po tym, jak raz se maseczke z drozdzy zapodalam, po ktorej uczulenie mialam jak stad do Puerto Rico. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.06.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 No w końcu chodziło o to, żebyś ujrzała swoją nową twarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.06.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Tak sobie tylko zapytałam ... bo według starego przysłowia pszczół: "Nie pomoże puder, róż, kiedy gęba stara już" i Este Lauder wymięka (a poza tym zabija ceną , ale to już insza inszość) Nooo... To zalezy, gdzie sie kupuje. W PL duze opakowanie 365 PLN a tu $80. No nie mowie, ze 160 zl to malo za serum, ale roznica jest hmmm... calkiem, calkiem. Moja mama miala takiego kolege, ktory jak wydal na cos mniej niz kosztowalo gdzie indziej, to czul sie tak, jakby zarobil te roznice. To ja też tak mam Doberek Wy się nie składajcie na mnie, do pierwszego niedaleczko A wiecie ile ja mam teraz czasu w domu? I obiad jakoś zauważam jak smakuje Pewnie dlatego, że patrzę w talerz, a nie w monitor Taki drobny odwyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.06.2008 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Hej. Co tam slychac z rana? Wczoraj za bardzo sie wprawialam w robieniu drinkow z ciemnego rumu i jakos sie zebrac nie moge... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Hej. Co tam slychac z rana? Wczoraj za bardzo sie wprawialam w robieniu drinkow z ciemnego rumu i jakos sie zebrac nie moge... A mówią, że trening czyni mistrza Rano było okey, teraz też jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.06.2008 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Hej. Co tam slychac z rana? Wczoraj za bardzo sie wprawialam w robieniu drinkow z ciemnego rumu i jakos sie zebrac nie moge... A mówią, że trening czyni mistrza Rano było okey, teraz też jest No czyni, czyni mistrza. Monz byl zachwycony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.06.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Małgoś, Ty się ociągasz z tymi zdjeciami I wymówek szukasz..Nam nie chodzi o to, by skrytykować tylko by zobaczyć czy jest u Ciebie jak w filmach, które ogladamy i już. Daj nam ciut poczuć tego wielkiego świata, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.06.2008 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Małgoś, Ty się ociągasz z tymi zdjeciami I wymówek szukasz..Nam nie chodzi o to, by skrytykować tylko by zobaczyć czy jest u Ciebie jak w filmach, które ogladamy i już. Daj nam ciut poczuć tego wielkiego świata, no! Dobra, dobra. Zapodam zdjatka, ale musze je zrobic najpierw... I naprawde nic ciekawego tu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.06.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Dawaj, dawaj już my sobie popatrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.06.2008 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Dawaj, dawaj już my sobie popatrzymy A moge wstac z lozka najpierw? I zjesc cos, bo cholera do roboty sie zebrac trzeba jakiejs... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.06.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 No to wybaczymy, że jeszcze w łóżku jesteś Po śniadaniu weź sie za robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts