Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

trafilas w bardzo profesjonalny zakątek forum :)

taką mam nadzieję :wink:

Byłam tu dawno- dawno temu, za króla Ćwieczka :wink: I nic sie nie zmieniło :wink: :D

O, wypraszam to sobie! A moja lodowka? :lol: :lol: :lol:

Jak tu bylas pierwszy raz to chyba podlogi jeszcze nie bylo, prawda? :roll: :roll: :roll:

Ano, podłoga mnie tu przygnała :lol:

NO, więc po kolei :

podłogi nie było, było szukanie rozwiazań :wink: - a teraz jest!

I jest super- juz chwaliłam :wink:

Kciuki trzymałam, bo jadę na podobnym wózku :wink:

Lodówka jest cud- miód malina :D Fakt, pojawiła sie z nienacka i znokautowała mnie :D Słychac jak wzdycham z zachwytu? :D

I na koniec, małe wyznanie - ach, te uchwyty z malachitu!!! :o :o :o

malgos, ja po nich pół nocy latałam po ebayu! :oops: :D

I znalazłam kryształowe, ale sie nie zdecydowałam :wink: Ale przez Ciebie, odkryłam w Londynie sklepik z ..... uchwytami :lol: :lol: :lol:

I zamierzam w lipcu sie tam kopnąc po szklane i inne cudne... Wszystko przez Twoje ebayowe zakupy :wink: :D

Trzeba bylo wtedy pytac, dalabym Ci linka, albo przywiozlabym ze Stanow. Oni tam mieli wszystkie kamienie, jakie sie chcialo. Teraz cos ich nie widze, ale moze sie pojawia znowu. :wink:

Na razie mam wszystko rozgrzebane, nie ma czego pokazywac, ale mam nadzieje, ze cokolwiek sie zdarzy w najblizszym czasie. Ostatnio szukam kibla, kompaktu - o wygladzie retro, ktory nie zabilby mnie cena i ktory nie bylby za duzy. To dopiero wyzwanie. :-?

Duchu, pokazesz mi w drodze na zlot albo lepiej ze zlotu? :roll: :roll: :roll: :wink: