malgos2 26.05.2009 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ale dlaczego ze skorupki? Nie mozna bylo z gwinta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.05.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ale dlaczego ze skorupki? Nie mozna bylo z gwinta? bo o kieliszkach nikt nie pomyślał , a zakrętka była trochę mała:oops: próbowałaś kiedyś pić z gwinta wódkę o temperaturze ok 25 stopni ona w ogóle była ledwołykalna, a co dopiero z gwinta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.05.2009 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ale dlaczego ze skorupki? Nie mozna bylo z gwinta? bo o kieliszkach nikt nie pomyślał , a zakrętka była trochę mała:oops: próbowałaś kiedyś pić z gwinta wódkę o temperaturze ok 25 stopni ona w ogóle była ledwołykalna, a co dopiero z gwinta Ja w ogole malo co probowalam czysta pic, a ciepla to juz w ogole w zyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.05.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ale dlaczego ze skorupki? Nie mozna bylo z gwinta? bo o kieliszkach nikt nie pomyślał , a zakrętka była trochę mała:oops: próbowałaś kiedyś pić z gwinta wódkę o temperaturze ok 25 stopni ona w ogóle była ledwołykalna, a co dopiero z gwinta Ja w ogole malo co probowalam czysta pic, a ciepla to juz w ogole w zyciu. no to co zdziwiona jest ?? dobra skorupka nie jest zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.05.2009 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ale dlaczego ze skorupki? Nie mozna bylo z gwinta? bo o kieliszkach nikt nie pomyślał , a zakrętka była trochę mała:oops: próbowałaś kiedyś pić z gwinta wódkę o temperaturze ok 25 stopni ona w ogóle była ledwołykalna, a co dopiero z gwinta Ja w ogole malo co probowalam czysta pic, a ciepla to juz w ogole w zyciu. no to co zdziwiona jest ?? dobra skorupka nie jest zła A jajko bylo na twardo czy na miekko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.05.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ale dlaczego ze skorupki? Nie mozna bylo z gwinta? bo o kieliszkach nikt nie pomyślał , a zakrętka była trochę mała:oops: próbowałaś kiedyś pić z gwinta wódkę o temperaturze ok 25 stopni ona w ogóle była ledwołykalna, a co dopiero z gwinta Ja w ogole malo co probowalam czysta pic, a ciepla to juz w ogole w zyciu. no to co zdziwiona jest ?? dobra skorupka nie jest zła A jajko bylo na twardo czy na miekko? no nie , no bez jaj .... brała kiedyś w podróż jajko na miękko ale co my sie nagrzebali w tej skorupce by by jej nie rozpęknąć i zeby ajerkoniak się nie zrobił w "kieliszku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.05.2009 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ale dlaczego ze skorupki? Nie mozna bylo z gwinta? bo o kieliszkach nikt nie pomyślał , a zakrętka była trochę mała:oops: próbowałaś kiedyś pić z gwinta wódkę o temperaturze ok 25 stopni ona w ogóle była ledwołykalna, a co dopiero z gwinta Ja w ogole malo co probowalam czysta pic, a ciepla to juz w ogole w zyciu. no to co zdziwiona jest ?? dobra skorupka nie jest zła A jajko bylo na twardo czy na miekko? no nie , no bez jaj .... brała kiedyś w podróż jajko na miękko ale co my sie nagrzebali w tej skorupce by by jej nie rozpęknąć i zeby ajerkoniak się nie zrobił w "kieliszku" Ajerkoniak z jajka ja twardo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.05.2009 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ale dlaczego ze skorupki? Nie mozna bylo z gwinta? bo o kieliszkach nikt nie pomyślał , a zakrętka była trochę mała:oops: próbowałaś kiedyś pić z gwinta wódkę o temperaturze ok 25 stopni ona w ogóle była ledwołykalna, a co dopiero z gwinta Ja w ogole malo co probowalam czysta pic, a ciepla to juz w ogole w zyciu. no to co zdziwiona jest ?? dobra skorupka nie jest zła A jajko bylo na twardo czy na miekko? no nie , no bez jaj .... brała kiedyś w podróż jajko na miękko ale co my sie nagrzebali w tej skorupce by by jej nie rozpęknąć i zeby ajerkoniak się nie zrobił w "kieliszku" Ajerkoniak z jajka ja twardo? generalnie wódka z jajkiem mi sie w psychice nie łączy nochyba,ze w majonezie (jajko, nie wódka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.05.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 ktos jeszcio drinkhuje?? jasne ze malgosi ukaze zajazd goralski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.05.2009 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 A gory tam sa? Jak gorale, to i gory musza byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.05.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 nima ..tosz widziala jakie gory kole tomaszoffa msoffieckigho?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.05.2009 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 W Chicago tez nie, a gorali pelno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.05.2009 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 W Chicago tez nie, a gorali pelno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.05.2009 00:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 W Chicago tez nie, a gorali pelno. Kurna, net mi wysiadl na godzine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.05.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Ja sie tylko przywitam i spadam, humor od 7 rano mam juz zepsuty Malka, wódkę ze skorupki? rózne wersje próbowałam w liceum ale tej nie znałam...no no, szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.05.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Witalscy My się kiedyś tuż po studiach wybraliśmy w podróż sentymentalną na trasie city-kraków-wrocław-szczecin-city w takiej grupie od 4 do 6 osób się przemieszczaliśmy i rozpracowaliśmy przy okazji, czasem w gwinta, 6,5 litra spirytu... W tydzień. To były czasy... dzieńdobrek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.05.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Dzien dobry. Duchu... Przebacz. Lete w pare miejsc, przez deszcze i sniegi musze sie przedrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.05.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 11.52 world siem enduje nooooo fybaccham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.05.2009 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 To dobrze, ide na PAT, pomodle sie za nas oboje, moze nas jeszcze zbawia. Dobra, lece, bo tam tylko do 1 owarte. Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.05.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 niee no ..nie kcem sadnych modliteff..nie ghustujem ale dzieki ze pothinkhoffałaś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts