DarioAS 27.05.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Małgosiu, którego dokładnie ta parapetówa u Kasi?W Boże Ciało, czy po?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.05.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Dokładnie to 13,06, w sobotę. Ja odpowiadam bom szybsza Tak wogle to ja mam wolne od czwartku, więc przez 4 dni jestem do dyspozycji, jeśli chcecie zmienić termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.05.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 dobra.. bo juz mi próbują wcisnąć imprezę rodzinną na ten dzień staram się nie dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.05.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Nie daj się!!! No chyba, że jakaś kasa z tego będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.05.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Jak kasa, to przełóż imprezę na inny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.05.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Nie daj się!!! No chyba, że jakaś kasa z tego będzie no własnie.. będzie.. na elewację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.05.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Nie daj się!!! No chyba, że jakaś kasa z tego będzie no własnie.. będzie.. na elewację Ja chyba wiem, co bym wybrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.05.2009 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Dzien dobry. Wiedzialam, ze beda jaja. Pojechalam pod biblioteke, ale miala byc pod numerem 7, a nie bylo takiego budynku. Zamiast tego pod nr 8 jest... seminarium duchowne. Mysle sobie - zapytam jakiegos w koloratce, to bedzie wiedzial. I wiedzial. Okazalo sie, ze numer 7 jest w srodku 8. Wchodze przez furty, jaja, smrodek ksiezowy w tym seminarium... (wiecie, ze oni sie nigdy nie myja). Szukam tej biblioteki, otwieram drzwi jakies a tam... kaplica. O matko bosko, w koncu jakas baba wyczula bezboznice i wyleciala, zebym im tam nie hasala po korytarzach. Trafilam do tej biblioteki w ostatniej chwili przed zamknieciem... Urzad Miasta i bank to byl pikus, tylko wracalam z taksowkarzem, wedlug ktorego Polska jest pod zydowska okupacja i humor mi troche zepsul. No. A co tam slychac u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.05.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Idąc tym tropem ani chybi niebawem opanuje nas mafia cyklistów (przepraszam Anięwmuratorze za ewentualne niewłaściwe skojarzenia ) Sucz się nam pochorowała, pani barrankowa jedzie z nią do weta na USG, zeżarła coś albo niewieadomoco, rzyga, ech psisk taki nietaki a ja muszę w robocie siedzieć, fak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.05.2009 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Zebys wiedzial, ze mafia cyklistow to dla taksowkarzy wrog realny... Biedna psiunia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.05.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 witam i uciekam http://www.cosgan.de/images/midi/figuren/e050.gif bede za jakie dwa -trzy dni malgos... http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a015.gif http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a015.gif http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a015.gif http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a015.gif http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.05.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 tak se zajrzalam, wpadlo mi w rece moje zdjecie sprzed kilku lat i sie zalamalam... teraz jestem 2 razy wieksza musze cos z tym zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.05.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Piesa Frida na szczęście ma tylko ostre zapalenie żołądka, więc tylko antybiothyk... Baliśmy się, że jakiś debil coś podrzucił tam gdzie psy chodzą jakąś truciznę albo cuś... znowu w robocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.05.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 To jeszcze nic Mi właśnie wpadło takie sprzed 20tki - jestem dwa razy starsza I NIC się z tym nie da zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.05.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 To jeszcze nic Mi właśnie wpadło takie sprzed 20tki - jestem dwa razy starsza I NIC się z tym nie da zrobić Mam to samo... Facetów też to dopada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.05.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Nie narzekac prosze. Kazdy wiek ma swoje prawa. Ja tez jak widze swoje spodnie sprzed 10 lat to mam lzy w oczach, ale pocieszam sie, ze wtedy mialam 100 tysiecy egzaminow przed soba. Nic przyjemnego i nie chcialabym ich zdawac jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.05.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 No nie mów że trzymasz spodnie sprzed 10 lat I to jeszcze po to, żeby się nad nimi rozczulać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.05.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Do niedawna mialam nadzieje, ze kiedys w nie jeszcze wejde, a rozczulam sie, bo w nich poznalam swojego malza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.05.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 To im musisz zrobić jakąś gabilotkę i zaszkło wrzucić. Wiesz, takie muzeum pamiątek... Potem fani będą mieli do czego pielgrzymować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.05.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 To im musisz zrobić jakąś gabilotkę i zaszkło wrzucić. Wiesz, takie muzeum pamiątek... Potem fani będą mieli do czego pielgrzymować Zebys wiedzial, to jest srebrny garnitur. Dobrze, ze jest dokumentacja tego dnia na wideo, bo nikt by nie uwierzyl - dzisiaj w nogawce ledwo mi sie reka miesci. Zostawie dla corki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts