malka 27.05.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Moja parafiniarke rozdziewiczylam wczoraj i bardzo sie ciesze, ze kupilam. Dlonie najszybciej sie starzeja, wiec trzeba je konserwowac. Małgoś, wrzuć jakąś nazwę , lub fotkę tej para....cośtam Przy budowie to mi doopa najbardziej stwardniała, ale na tem rodzaj twardości, to parafinka nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.05.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Nie, ale zmiękczony parafiną . Nie próbowałem. Wysnułem wniosek za pomocą osobistej dedukcji. Za przeproszeniem ja tam wolę takich nie... zmiękczonych A ja juz sama nie wiem, zapomnialam jakich wole. Maz mi wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.05.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Moja parafiniarke rozdziewiczylam wczoraj i bardzo sie ciesze, ze kupilam. Dlonie najszybciej sie starzeja, wiec trzeba je konserwowac. Małgoś, wrzuć jakąś nazwę , lub fotkę tej para....cośtam Przy budowie to mi doopa najbardziej stwardniała, ale na tem rodzaj twardości, to parafinka nie pomoże O: http://allegro.pl/item613703907_jackbal_parafiniarka_extra_zestaw_polecam_warszawa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.05.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Nie, ale zmiękczony parafiną . Nie próbowałem. Wysnułem wniosek za pomocą osobistej dedukcji. Za przeproszeniem ja tam wolę takich nie... zmiękczonych A ja juz sama nie wiem, zapomnialam jakich wole. Maz mi wystarczy. I tak trzymać Jesoo, barranku wypad z tej redakcji, ile można siedzieć... Od tego też doopa twardnieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.05.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Nie, ale zmiękczony parafiną . Nie próbowałem. Wysnułem wniosek za pomocą osobistej dedukcji. Za przeproszeniem ja tam wolę takich nie... zmiękczonych A ja juz sama nie wiem, zapomnialam jakich wole. Maz mi wystarczy. no mój mąż jest z tego typu nie zmiękczanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.05.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Moja parafiniarke rozdziewiczylam wczoraj i bardzo sie ciesze, ze kupilam. Dlonie najszybciej sie starzeja, wiec trzeba je konserwowac. Małgoś, wrzuć jakąś nazwę , lub fotkę tej para....cośtam Przy budowie to mi doopa najbardziej stwardniała, ale na tem rodzaj twardości, to parafinka nie pomoże ciekawe jakbyś na nią tą parafinke nałożyła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.05.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Moja parafiniarke rozdziewiczylam wczoraj i bardzo sie ciesze, ze kupilam. Dlonie najszybciej sie starzeja, wiec trzeba je konserwowac. Małgoś, wrzuć jakąś nazwę , lub fotkę tej para....cośtam Przy budowie to mi doopa najbardziej stwardniała, ale na tem rodzaj twardości, to parafinka nie pomoże ciekawe jakbyś na nią tą parafinke nałożyła.... dlatego chciałam ją zobaczyć - nic z tego doopa się nie zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.05.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Moja parafiniarke rozdziewiczylam wczoraj i bardzo sie ciesze, ze kupilam. Dlonie najszybciej sie starzeja, wiec trzeba je konserwowac. Małgoś, wrzuć jakąś nazwę , lub fotkę tej para....cośtam Przy budowie to mi doopa najbardziej stwardniała, ale na tem rodzaj twardości, to parafinka nie pomoże ciekawe jakbyś na nią tą parafinke nałożyła.... dlatego chciałam ją zobaczyć - nic z tego doopa się nie zmieści A może trzeba pod wanną ognisko rozpalić i delikatnie rozgrzewać parafinkę a potem plusk? Czyżby to mogło być takie proste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.05.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 wystawisz ją nad miską i mąż poleje w gabinetach (tych prawidłowych) rąk też sie nie wsadza do parafiny (higiena) tylko sie polewa ręce czy tam stopy nad miseczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.05.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 a mnie pani wsadzała łapy do miski ale niehigieniczna zołza..... tylko tyle, że ona reszte tej parafiny wywalała do kosza rozrzutna zołza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.05.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Moje bakterie sa OK. Moga sobie plywac w mojej parafince. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.05.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Moje bakterie sa OK. Moga sobie plywac w mojej parafince. tak, ale to Twoje bakterie, a jakbyś tak miała po kimś ręce wsadzić do tej samej parafinki?? A różne rzeczy się nosi.. czasem na przykład grzybka, który jest jeszcze w niewidocznym stadium odkażanie czasem nie jest na 100% skuteczne. Malka, rozrzutna ta zołza była, rzadko sie to zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.05.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Małgoś, a stopa w rozmiarze 39 to się do tego zmieści ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.05.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.05.2009 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Zmiesci sie. Probowalam wprawdzie z rozmiarem 38, ale byl zapas... Jest tam taka kratka, ktora sie kladzie na dno, zeby sie nie poparzyc. Kiedys probowalam kombinowac z mikrofalowka, ale mozna sie niezle urzadzic, a to badziewie ma termostat. Na razie dziala, chociaz produkt jako zywo chinski i przelacznik wyglada dosc interesujaco. Ale tanie to jest przeciez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.05.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 chadzałam do takiego niewielkiego gabinetu kosmetycznego, pani robiła parafinkę, jakieś cud maski i inne masaże...ale się pani zaciążyło, urodziło i poszło na macieżyński, potem wychowawczy i gabinecik zamknęła, a samej to mi się nigdy nie chciało babrac, moze z taka magiczna miską by mi chęci powróciły albo miałabym kolejny grat w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.05.2009 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Wiem cos o tym, bo moja miska stoi na srodku pokoju... Traktuje ja jako mebel do mieszkanka. Ja zawsze chcialam sobie zrobic kuracje taka - 10 zabiegow pod rzad, ale nie chcialo mi sie jezdzic do miasta, umawiac, bleeee. A tak to sobie podgrzewam, zamaczam, grzybow sie nie boje i gites. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.05.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 ja juz tak myślałam o masażerze (cholera jak to się pisze ) do stóp, "dremelu" do pazurów, sokowirówce w rozmiarze xl. ekspresie do kawy...i td.....i ni cholery nie używam - kurz wycieram i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.05.2009 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Masazer do stop mam taki najtanszy, sa teraz lepsze, ale ja mam stary jak swiat. Czasami uzywam, szczegolnie latem. Dremel mi niepotrzebny, ale bez ekspresu nie wyobrazam sobie zycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.05.2009 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 to ja chyba z "dremelka" jednak najczęściej korzystam.Nie lubię machac pół godziny polerką do pazurów ide sobie jakiś film obejrzeć...nie ma z kim gadać...wszyscy śpią czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts