Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o mojej babki ani się nie polewa ani nie wkłada do miski tylko wkłada ręce do takiego rozgrzanego parafinowego kompresu w formie rękawicy. całość jest jednorazowa. tak jakby foliowa rękawica z rozpuszczoną parafiną w srodku.

a patrząc na ta parafiniarkę, małgoś jak się stópki w tym robi? bo na ręce są jednorazowe rękawiczki widzę a na stopy?

Recykling to jest to. :lol: :lol: :lol:

Ja sobie ostatnio w ramach oszczednosci kryzysowych zamiast chodzenia do kosemetyczki zakupuje gabinetowe kosmetyki Bielendy - sa swietne, tanie i sa w duzych opakowaniach. Moge polecic swietnego sprzedawce, zawsze przy wiekszych zamowieniach (takich kolo 200 zl) daje fajne gratisy - najczesciej maseczki algowe, ktorych mam juz taka ilosc, ze chyba nigdy nie zdarze ich zuzyc.

torebki to jest myśl :D

maya - jak ci wymasują paluszki to od razu się rozmarzysz, nie bój nic :lol:

ja mam zawsze problem u kosmetyczki i fryzjerki bo mi tak dobrze że o mało nie zasypiam

mój ślubny czasem ma napady dbania o żonę i fundnął mi dzień w SPA, (nie jestem fanka takich miejsc, ale czegóż sie nie robi z miłości - więc poszłam), i obciach na całej linii - usnęłam podczas masażu :oops: potem lekko rozbudzona , powtórzyłam akcję u pani kosmetyczki, podczas zabiegów na twarz, u fryzjera było apogeum...chrapałam :oops: :oops: :oops:

nastepnym razem poprosze o rower :D