malgos2 28.05.2009 00:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Nie spia, nie spia. Moimi paznokciami troskliwie zajmuje sie moja kolezanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.05.2009 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 fajne masz koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2009 00:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Za pieniadze to robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.05.2009 01:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 nie masz fajnych koleżanek no chyba,że robi to za niewielkie pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2009 01:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Za standardowe... To mi przypomina, ze przed zlotem musze odrosty zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.05.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Cześć ludziska starzejace się Ja się nie starzeję, jak DarioAS bo ja mam znajomości w wampirzycym świecie Zażyczyłam sobie wiek na 25 lat i taki mam. A co? Viondrackowa to moja wampirza ciotka Ale parafinkę to chętnie bym spróbowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.05.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 a dzien dobry ja sobie wczoraj sama zrobilam paznokcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 28.05.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 dzieńdoberek Po lekturze waszych postów dzis zamierzam zadzwonic do kosmetyczki - taki mały, wiosenny remanent , by sie odgruzowac i odkurzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.05.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Widzę, że Wy to jesteście takie Zosie-samosie Ja z wiekiem młodnieję miłego dnia Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.05.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 a dzien dobry ja sobie wczoraj sama zrobilam paznokcie dzieńdobrek to może by się tak dzisiaj wyczesać? Hmmmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.05.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 a dzien dobry ja sobie wczoraj sama zrobilam paznokcie no po takich wstępach to ja też idę do kosmetyczki, a co? tylko poczekam na meża wypłatę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.05.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 o mojej babki ani się nie polewa ani nie wkłada do miski tylko wkłada ręce do takiego rozgrzanego parafinowego kompresu w formie rękawicy. całość jest jednorazowa. tak jakby foliowa rękawica z rozpuszczoną parafiną w srodku. a patrząc na ta parafiniarkę, małgoś jak się stópki w tym robi? bo na ręce są jednorazowe rękawiczki widzę a na stopy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2009 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Hejka. Statystyke sobie poprawiam. Efilko - ja uzywam torebek foliowych. Faktycznie, nie ma gotowych takich specjalnych na stopy, chyba, ze jeszcze nie znalazlam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 28.05.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Dzien dobry.... ...a ja myslalam, ze parafina jest tylko do swieczek ...popatrzylam na moje rece.....zaraz wepchne je w kieszenie.... nie bedzie widac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Maja, szoruj do manikiurzystki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 28.05.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Maja, szoruj do manikiurzystki. ???? Co...masochistki??? tam mnie jeszcze nie bylo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.05.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 torebki to jest myśl maya - jak ci wymasują paluszki to od razu się rozmarzysz, nie bój nic ja mam zawsze problem u kosmetyczki i fryzjerki bo mi tak dobrze że o mało nie zasypiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2009 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Recykling to jest to. Ja sobie ostatnio w ramach oszczednosci kryzysowych zamiast chodzenia do kosemetyczki zakupuje gabinetowe kosmetyki Bielendy - sa swietne, tanie i sa w duzych opakowaniach. Moge polecic swietnego sprzedawce, zawsze przy wiekszych zamowieniach (takich kolo 200 zl) daje fajne gratisy - najczesciej maseczki algowe, ktorych mam juz taka ilosc, ze chyba nigdy nie zdarze ich zuzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.05.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 torebki to jest myśl maya - jak ci wymasują paluszki to od razu się rozmarzysz, nie bój nic ja mam zawsze problem u kosmetyczki i fryzjerki bo mi tak dobrze że o mało nie zasypiam mój ślubny czasem ma napady dbania o żonę i fundnął mi dzień w SPA, (nie jestem fanka takich miejsc, ale czegóż sie nie robi z miłości - więc poszłam), i obciach na całej linii - usnęłam podczas masażu potem lekko rozbudzona , powtórzyłam akcję u pani kosmetyczki, podczas zabiegów na twarz, u fryzjera było apogeum...chrapałam nastepnym razem poprosze o rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2009 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Ale malka - to ponoc jest najwiekszy komplement dla kosmetyczki, jak jej pacjentka chrapie na fotelu. Powazka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts