wiolasz 29.05.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ależ Ty masz pamięć Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.05.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Wzzziiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!! [hej, przeleciał barranek, podrzucając Dzień Dobry i zwijając w przelocie piwo, co miało być postawione, ale zostało zwinięte ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2009 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Te, baranek, uwazaj sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.05.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ja nic nie stawiam, gdyż mamy imieniny w robocie i już mi się paluszski plączą Kuźnia, jak ja dojadę do domu????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2009 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Bania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.05.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 ...wzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuu... [jeszcze raz przeleciał, uważając na siebie ] *** JAK MI SIĘ ROBIĆ NIE CHCE!!!!!!!! *** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 No zamorduje barana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.05.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Za co??? A tak serio to walnęłam lampkę szampana, a ona walnęła mnie Chiba mam dziś dzień... na napicie... albo... nie mam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2009 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Szampan z rana jak smietana. Od razu mozna isc spac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.05.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 ...wzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuu... [jeszcze raz przeleciał, uważając na siebie ] *** JAK MI SIĘ ROBIĆ NIE CHCE!!!!!!!! *** Ja to Cię chiba rozumim A jezscze bardziej nie chce misię siedzieć w robocie jak nie ma roboty Tylko szampan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 http://epicurious.blogs.com/features__editor/images/2007/07/09/fevertree_tonic.jpg stawiam - adekwatnie do pory dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.05.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Oooo, dżin dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2009 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ale sam tonik? Chcesz nas otruc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.05.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 ...wzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuu... [jeszcze raz przeleciał, uważając na siebie ] *** JAK MI SIĘ ROBIĆ NIE CHCE!!!!!!!! *** Ja to Cię chiba rozumim A jezscze bardziej nie chce misię siedzieć w robocie jak nie ma roboty A to to już dno i kilo mułu jest. Ćwiczę to nieomal codziennie od 13 do jakiejś 16, kiedy coś się zaczyna dziać. Aż łapy z nudów puchną i świadomości, ile możnaby zrobić, gdyby człowieka etat na tym fotelu nie trzymał. UPRZYJMNIE UPRASZAM O NIEMORDOWANIE BARANA BO ON BĘDZIE WTEDY ZEPSUTY ..........wzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuu............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.05.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Boszszzzzz.......... jeszcze 50 minut............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ale sam tonik? Chcesz nas otruc? no przeca mówię,że adekwatnie do pory reszta (którą nie wiedzieć jak OK już widzi,) bedzie wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ale sam tonik? Chcesz nas otruc? no przeca mówię,że adekwatnie do pory reszta (którą nie wiedzieć jak OK już widzi,) bedzie wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.05.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ale sam tonik? Chcesz nas otruc? no przeca mówię,że adekwatnie do pory reszta (którą nie wiedzieć jak OK już widzi,) bedzie wieczorem Bo ja widzę śklankę obok i łona jest pełna... iiiiiiiiii......... butelka jest pełna.......... znaczy sie.............. co jest w szklance w takim razie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ale sam tonik? Chcesz nas otruc? no przeca mówię,że adekwatnie do pory reszta (którą nie wiedzieć jak OK już widzi,) bedzie wieczorem Bo ja widzę śklankę obok i łona jest pełna... iiiiiiiiii......... butelka jest pełna.......... znaczy sie.............. co jest w szklance w takim razie? łoooooooojesuuuuuuuuuuuuu, co za głęboka dedukcja......mnie to przerosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.05.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ale sam tonik? Chcesz nas otruc? no przeca mówię,że adekwatnie do pory reszta (którą nie wiedzieć jak OK już widzi,) bedzie wieczorem Bo ja widzę śklankę obok i łona jest pełna... iiiiiiiiii......... butelka jest pełna.......... znaczy sie.............. co jest w szklance w takim razie? łoooooooojesuuuuuuuuuuuuu, co za głęboka dedukcja......mnie to przerosło Kwestia wprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts