Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

szukalam telefonu do niego i zadzwonilam do tesciowej czy nie ma tego numeru

no i sie obudzilam, bo tesciowa byla na jakims wesolym miasteczku....

masakra

dla mnie już sam fakt pojawienia sie teściowej w snach, nawet bez wesołego miasteczka to masakra :roll:

szukalam telefonu do niego i zadzwonilam do tesciowej czy nie ma tego numeru

no i sie obudzilam, bo tesciowa byla na jakims wesolym miasteczku....

masakra

dla mnie już sam fakt pojawienia sie teściowej w snach, nawet bez wesołego miasteczka to masakra :roll:

Malka mi się rzadko (na szczęscie ) śni teściowa, ale jak mi się śni to się budzę zlana potem :-?

Boje sie, ze jak tak dalej pojdzie, to zostane na tej liscie sama. Wczoraj juz tez sie mialam zamiar wypisac. :-?

no co Wy ???? :o

to ja tu kombinuję ja tu mojego Szanownego namówić by pojechał ze mną a Wy mówicie "wypisać" ?

Boje sie, ze jak tak dalej pojdzie, to zostane na tej liscie sama. Wczoraj juz tez sie mialam zamiar wypisac. :-?

no co Wy ???? :o

to ja tu kombinuję ja tu mojego Szanownego namówić by pojechał ze mną a Wy mówicie "wypisać" ?

Chce jechac, ale wychodzi na to, ze na afterparty to zostane sama, bo nikt z "naszych" nie zadeklarowal sie na 100%, poza moze rasia, ktora sie moze tez w kazdej chwili wymiksowac, bo nie ma tam noclegu, ani nic... Zeby dojechac to musze wstac o 5:30, a to oznacza, ze bede malo towarzyska... Nie mam czym sie dostac z dworca do Urzutu ani z powrotem - z Urzutu na dworzec. No same problemy kuzwa. :evil: