malgos2 26.06.2008 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Konie mają naturalne GPS-y Tak myslalam. Teraz to juz naprawde moge isc spac. Ty tu polewaj jak mnie nie bedzie i dobrze miete ucieraj z cukrem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Konie mają naturalne GPS-y Tak myslalam. Teraz to juz naprawde moge isc spac. Ty tu polewaj jak mnie nie bedzie i dobrze miete ucieraj z cukrem... A proporcje jakieś som tej mięty i cukru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Konie mają naturalne GPS-y Tak myslalam. Teraz to juz naprawde moge isc spac. Ty tu polewaj jak mnie nie bedzie i dobrze miete ucieraj z cukrem... A proporcje jakieś som tej mięty i cukru 12 listkow miety, dwie lyzeczki cukru, 3 lyzki stolowe soku z limonki, 1/3 uncji rumu (no tak chlasnij ile uwazasz...), reszta wody gazowanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Konie mają naturalne GPS-y Tak myslalam. Teraz to juz naprawde moge isc spac. Ty tu polewaj jak mnie nie bedzie i dobrze miete ucieraj z cukrem... A proporcje jakieś som tej mięty i cukru 12 listkow miety, dwie lyzeczki cukru, 3 lyzki stolowe soku z limonki, 1/3 uncji rumu (no tak chlasnij ile uwazasz...), reszta wody gazowanej. To pogrubione najbardziej do mnie przemawia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Konie mają naturalne GPS-y Tak myslalam. Teraz to juz naprawde moge isc spac. Ty tu polewaj jak mnie nie bedzie i dobrze miete ucieraj z cukrem... A proporcje jakieś som tej mięty i cukru 12 listkow miety, dwie lyzeczki cukru, 3 lyzki stolowe soku z limonki, 1/3 uncji rumu (no tak chlasnij ile uwazasz...), reszta wody gazowanej. To pogrubione najbardziej do mnie przemawia ... Tylko zostaw troche miejsca na wode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 małgoś - dotarłam miło Cię poznać teraz już wiem gdzie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Szklanki większe wezmę ... idź już spać!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 małgoś - dotarłam miło Cię poznać teraz już wiem gdzie jesteś Mnie rowniez bardzo milo. Braza mnie wygania, chce koniecznie przejac bar. No to pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 miłych snów a codziennie podawany jest nowy przepis na drinsia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Bar przejęty, nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 braza - co serwujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.06.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Konie i alkoholizm od rana samiuśkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 No ładnie Znowu chlały beze mnie Przynajmniej se wątrobę zregeneruję Małgoś, mojito wygląda bardzo fachowo - nawet szklanka mu nie przeszkadza Powitanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.06.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 czyli mamy się spodziewać, że na parapetówie w Krakowie będziesz serwowała Mojito w ilościach powalających? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 jeśli tak - to ja już zaczynam się pakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Witam, bede serwowala mojito w ilosciach powalajacych i moze nawet kupie sobie fachowe szklanki... A nikt nie zauwazyl mojej wrozby w dzienniku?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Ja zauważyłam Tylko się zastanawiałam, ile tych ciasteczek musiałaś wrąbać na tę wróżbę? Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Ja zauważyłam Tylko się zastanawiałam, ile tych ciasteczek musiałaś wrąbać na tę wróżbę? Witanko No nie, wlasnie jedno tylko. I malzon dostal tez, ale inna. A to byla taka knajpa jak polski bar, siedzialo sie z innymi ludzmi przy stoliku i Chinczyk z kubla wyciagal te ciasteczka dla kazdego. No wiec to naprawde byl slepy traf... Zostawilismy mu duzego tipa za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Ja zauważyłam Tylko się zastanawiałam, ile tych ciasteczek musiałaś wrąbać na tę wróżbę? Witanko No nie, wlasnie jedno tylko. I malzon dostal tez, ale inna. A to byla taka knajpa jak polski bar, siedzialo sie z innymi ludzmi przy stoliku i Chinczyk z kubla wyciagal te ciasteczka dla kazdego. No wiec to naprawde byl slepy traf... Zostawilismy mu duzego tipa za to. W takim razie, znaczy się, że uda Ci się nadać pocztą to wiadro ściany Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Ja zauważyłam Tylko się zastanawiałam, ile tych ciasteczek musiałaś wrąbać na tę wróżbę? Witanko No nie, wlasnie jedno tylko. I malzon dostal tez, ale inna. A to byla taka knajpa jak polski bar, siedzialo sie z innymi ludzmi przy stoliku i Chinczyk z kubla wyciagal te ciasteczka dla kazdego. No wiec to naprawde byl slepy traf... Zostawilismy mu duzego tipa za to. W takim razie, znaczy się, że uda Ci się nadać pocztą to wiadro ściany Gratulacje Ciekawe, co na to betoniarz? Jakos ceny nie dostalismy jeszcze. Cos sciemnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts